Eu cred în minuni

Isus Hristos este același, ieri şi azi și în veci !! Evrei 13:8

Era o zi frumoasă de toamnă, se îngâna ziua cu noaptea când mama noastră se întorcea de la spital, în mijlocul celor 11 copii, după câteva luni de spitalizare. Mă bucuram că mama vine în sfârșit acasă. Ce putea fi mai îmbucurător pentru un copil de 12 ani, mai mult decât ca mama se reîntoarce acasă.

Bucuria avea sa dureze doar câteva ore, fiindcă aveam sa aflu, că de fapt doctorii au trimis-o acasă pentru a-şi trăi ultimele zile din viaţă aproape de cei dragi. Doctorii s-au declarat neputincioși și învinși, în faţa bolii teribile de care suferea mama.

Ajunsă odată acasă, mi-am dat seama că ea își trăia ultimele zile din viaţă. Nu putea să vorbească, iar să mănânce… nici vorbă. Începuseră să se adune vecinii în casa noastră, pentru a-i compătimi pe cei 11 copii, care trebuiau de acum încolo să crească fără mamă. Când noi copiii am realizat că șansele de supraviețuire ale mamei noastre sunt nule, ne-am ascuns fiecare pe unde am putut, pentru a plânge fără să fim văzuți de cei cale umpleau până la refuz casa noastră mică și sărăcăcioasă.

Eu m-am refugiat în gradină, cât mai departe posibil. Fiind întuneric, n-am văzut că de fapt și alți frați mei  făceau același lucru. Am început să plâng și să mă rog pentru viaţa mamei mele. La un moment dat mi-am dat seama că și unii dintre ceilalți frați ai mei erau prin preajmă şi se rugau şi ei pentru mama noastră. După ce ne-am săturat de plâns și ne-am mai liniștit, ne-am reîntors la locul unde zăcea mama.

 Imagine

Au trecut aşa 2-3 zile, timp în care noi copiii așteptam să se întâmple o minune. Nu ne puteam imagina sub nici o formă să ne pierdem mama aşa de curând.

Într-una din zile, știu că eram în curte când am sesizat că ceva se întâmplă în camera unde era mama mea așezată. De la unul la altul, am aflat ca s-a primit un mesaj de la o persoana care doar a venit până acolo în camera mamei mele, a transmis un mesaj și a plecat. Mesajul a fost din partea Domnului și a sunat în felul următor:

AM FOST HOTĂRÂT S-O IAU LA MINE, DAR DATORITA MULTOR LACRIMI VĂRSATE DIN PARTEA COPIILOR, I-AM PRELUNGIT FIRUL VIEȚII, PÂNĂ ÎȘI VA CREŞTE COPIII.

La scurt timp după acest lucru, numai ce am văzut că a început să ceară apă, apoi mâncare, iar a doua zi a fost înapoi pe picioare.

Dumnezeu i-a lungit viaţa cu încă 20 de ani, până ce și-a văzut ultimul copil mare și cu serviciu.

Familia noastră a văzut multe minuni făcute de Dumnezeu. Cei ce nu le pot crede nici n-o să le vadă niciodată. Toată gloria cinstea și slava o dau numai lui Dumnezeu, pentru această minune și toate celelalte văzute de ochii mei, sau multe dintre ele trăite chiar de mine.

Poate ești chiar acum într-o situație similară. Nu uita, ISUS CRISTOS ESTE ACELAŞI; IERI ASTĂZI ȘI ÎN VECI. Bazat pe cuvântul Domnului din Iacov 5:14-16, trebuie să avem toată îndrăzneala să venim la Isus cel care poate mântui și vindeca.

În final, trebuie să acceptam voia LUI în toate.

Mike Olari

2 gânduri despre „Eu cred în minuni

  1. Daca ai si tu o marturie concreta si verificabila, ne-o poti trimite, poate se califica pentru a fi postata pe blog.Prin toate dorim sa scoatem in evidenta, marea putere a Domnului nostru ISUS.
    mike

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: