La Harvest e harvest !

 Am primit spre publicare acest mesaj, din partea pastorului Cristian Barbosu.

BIBLIA ne vorbeşte clar ,,BUCURAŢI-VĂ CU CEI CE SE BUCURĂ; PLÂNGEŢI CU CEI CE PLÂNG”
 
Am încercat mereu să fim alaturi de cei car trec prin necazuri şi încercări, ne-am expimat bucuria atunci când am văzut cum lucrarea de extindere a Împărăţiei lui Dumnezu are succes şi păcătoşii sunt mântuiţi şi transformaţi pentru glora Lui, iar acum, avem un nou prilej de bucurie pentru  cei 24 de candidaţi, care duminică vor face LEGAMÂNT în apa botezului cu Salvatorul lor, în Biserica Harvest Metanoia Arad.
Ne pare rău ca nu putem participa direct la acest eveniment binecuvântat, dar mulţumim lui Dumnezeu pentru thegnologia actuală, prin care putem urmări fără probleme de la zeci de mii de kilometri, tot ce se intâmplă acolo.
 
Ne bucuram de izbânda pe care Domnul DUMNEZEU a dat-o acestei biserici. In mai puţin de un an an, are loc al un doilea botez în apă, iar la puţin peste an an, biserica numără aproximativ 500 de membri. Slavit să fie Domnul!
 
Deci, să ne bucurăm cu cei ce se bucură.
 
Botez HM

botez hma

(Imagine de la botezul anterior)

Nu există bucurie mai mare ca atunci când celebrezi strângerea roadelor! Duminica 13 Aprilie, la Harvest Metanoia Arad, vom strânge „harvestul” / recolta Domnului – 24 de snopi, majoritatea crescuţi în afara mediului bisericesc. Bucuria va fi mare, recunoştinţa la fel, iar celebrarea la nivel maxim! Dacă îngerii în cer se bucură, cum să nu ne bucurăm noi!

Fii părtaş cu noi şi vino la Sala Premier din Arad (complex Armonia), sau urmăreşte live botezul nostru începând de la orele 10:00 AM (ora RO) pe www.harvestmetanoia.ro

 
 
Cristian Barbosu

 

%d blogeri au apreciat: