Cristi Barbosu la Agape

Duminică dimineața, Biserica Agape – Peoria, Arizona, s-a îmbrăcat în haina de sărbătoare.

Evenimentul care a avut loc – botezul nou-testamental al celor 8 tineri, care au constituit obiectul sărbătorii acestei comunități – s-a desfășurat într-o atmosferă încărcată de emoție. Multă forfotă pe holuri, poze care vor imortaliza momentul pentru memoria de peste ani, felicitări, urări, binecuvântări… Tineri frumoși și sinceri, părinți fericiți… O prezență a Domnului, simțită – credem – de toți cei prezenți.

Apoi a început lauda și închinarea, participarea cu cântări a tinerilor candidați, fie individual sau în grup, luări de cuvânt, urmate de un mesaj binecuvântat. Mărturiile celor tineri, au constituit momente de emoție profundă, sinceritatea lor determinând o bucurie până la lacrimi, mai ales pe obrajii părinților. Apoi a urmat mărturia în apa botezului.

Ca și când toate acestea nu ar fi constituit suficiente motive de bucurie și delectare spirituală, vizita unui oaspete iubit și așteptat de această comunitate, a întregit bucuria participanților. Vizita Pastorului Bisericii Harvest-Metanoia din Arad: CRISTIAN BARBOSU

DSCN3663

Cristi Barbosu este iubit la Agape. Pe lângă o bună relație a lui cu pastorul Petrică Lascău, mai este prietenia cu unii dintre credincioșii de la Agape și prețuirea tuturora, în urma materialelor folosite la grupurile mici (inclusiv seriile de predici), produse și puse la dispoziție de către echipa de la Harvest-Metanoia, condusă de Cristi Barbosu.

Domnul l-a folosit în mod deosebit pe Cristi, aducând un mesaj binecuvântat pentru cei prezenți. Nu voi face aici o analiză a mesajului, nici măcar o prezentare sumară, ci vă voi pune la dispoziție link-ul pentru a urmări întregul mesaj, așa cum a fost el predicat în cadul slujbei de botez de la Agape, în dimineața zilei de 22 Iunie.

Mulțumim Domnului pentru tinerii care au încheiat legământul cu El, și pentru Cristi Barbosu și modul în care a înțeles să se pună la dispoziția Lui, slujind cu multă dăruire. Slăvit să fie Domnul pentru toate!

Pentru a viziona programul de botez apasați pe imaginea de mai jos 

Cristi Barbosu

(Dacă doriți să urmăriți doar predica lui Cristi Barbosu, selectați cu cursorul de la min. 58)

3 gânduri despre „Cristi Barbosu la Agape

  1. Frate Tristaru,
    Daca te referi in ultimul comentariu la link-ul referitor la predica lui Cristi Barbosu, este cat se poate de simplu. Dă un simplu click pe imagine, asa cum se indica in text si se va deschide o noua pagina, cu site-ul bisericii Agpe, cu inregistrarile din arhivă. Click pe intrgistrarea Iunie 22, 2014 AM, si se poate vedea tot programul, sau se poate sari la min. 58, unde incepe predica.

    Apreciază

Comentariile sunt închise

%d blogeri au apreciat: