PASTORUL GHIȚĂ DICOI A VIZITAT CERUL !

     Știu că foarte mulți dintre noi am ascultat și auzit multe mărturii, despre răpiri miraculoase și vizitarea Cerului. Unele mai credibile, altele… mai putin. Ei bine, pentru mine mărturia pe care o prezentăm aici, are ceva unic și foarte credibil.
      
        Am avut Harul ca zilele acestea să petrec mai mult timp împreună cu pastorul G. Dicoi care este într-o vizită în State împreună cu soția. Ne-am bucurat de o părtășie deosebită, timp în care fratele Ghită ne-a marturisit o minune absolut deosebită. În timpul unui accident grav, din care doctorii nu i-au mai dat nici o șansă, fiind în comă timp de 3 săptămâni, timp în care el a fost dus în împărăția Lui DUMNEZEU, de unde s-a întors cu un mesaj special. MESAJUL IERTĂRII. Dar vă las pe dumneavoastră să-l ascultați pe dânsul povestind această MINUNE DUMNEZEIASCĂ.

God bless you all!
Mike Olari

 

2 gânduri despre „PASTORUL GHIȚĂ DICOI A VIZITAT CERUL !

 1. Experienta aceasta imi aduce aminte de fratele Ioan Gabor de la biserica baptista Emanuel din Oradea, care in urma cu aproximativ un an a trecut la Domnul. Inainte cu peste 30 de ani, insa, a experiementat 3 morti clinice.

  http://www.ziaruldegarda.ro/ioan-gabor-supravietuit-dupa-trei-morti-clinice/

  Articolul, tradus in cinci limbi, se afla aici:

  http://www.ziaruldegarda.ro/?s=Ioan+Gabor

  Astfel de experiente, corelate cu ceea ce ne spune Scriptura, ne intaresc credinta.

  Apreciază

 2. „Dumnezeu vorbeste insa,cind intr-un fel,cind intr-altul,dar omul nu ia seama. El vorbeste prin visuri,prin vedenii de noapte,cind oamenii sint cufundati intr-un somn adinc,cind dorm in patul lor. Atunci El le da instiintari,si le intipareste invataturile Lui,ca sa abata pe om de la rau,si sa-l fereasca de mindrie,ca sa-i pazeasca sufletul de groapa si viata de loviturile sabiei.”(iov 33;14-18)
  Fiti binecuvintati.

  Apreciază

Comentariile sunt închise

%d blogeri au apreciat: