IOSIT ȚON, MANIFEST ELECTORAL !

În aceste zile, decisive pentru direcția ROMÂNIEI, am căutat să aduc tot felul de argumente, în sprijinul unei direcții corecte și benefice pentru ROMÂNIA. Iată încă o voce, calificată în această direcție. Un om la vârsta de 80 de ani, care a trăit comunismul și știe exact ce spune.

Vă rog, citiți cu mare atenție mesajul de mai jos, pentru a putea lua o decizie corectă, în ceea ce privesc alegerile prezidențiale de Duminică. Domnul să dea multă lumină.

Cu multă dragoste,

Mike Olari.

        Românii se află din nou în cumpănă. România este așezată de Dumnezeu la centrul Europei, între răsărit (Rusia, Turcia, China) și apus (Franța, Germania, Anglia).

        Românii s-au temut întotdeauna de hoardele năvălitoare dinspre răsărit. Am intuit întotdeauna că lumina nu vine de la răsărit, ci de la apus! Acum avem doi candidați la conduce

rea țării: Unul care evident și clar ne-ar duce spre răsăritul înspăimântător și unul în mod sigur

spre civilizație, spre progres, spre bunăstare. Se vor lăsa românii din Muntenia și din Moldova, care au fost atâtea secole sub turci și sub ruși, amăgiți de minciună, de furt calificat,

de impostură, să voteze cu mersul înapoi, să ieșim din nou afară din istorie?

        Sau vor urma exemplul ardelenilor, care au arătat deja că vor să rămână în civilizația apuseană?

        Dacă ești cu adevărat creștin, adică dacă iubești valorile pe care ni le-a dat Dumnezeu, vei vota pentru mersul înainte spre lumină! Vă rugăm, nu ne întoarceți înapoi spre întunecime.

Votați pentru omul care reprezintă hărnicia, disciplina, lucrul bine făcut!

Dumnezeu să vă dea lumina prin care să vedeți lumina!

Planul-lui-Dumnezeu-partea-6-Iosif-Ton-600x403Cu dragoste de frate,
Prof. Dr. Iosif Țon

Sursa articol: http://newsnetcrestin.blogspot.ro

32 de gânduri despre „IOSIT ȚON, MANIFEST ELECTORAL !

  1. Cu tot respectul si dragostea,ce o nutresc fata de omul Iosif T.,pentru aportul important ce l-a avut ,si probabil il mai are,la zidirea sufleteasca a Bisericii lui Hristos ,prin lucrarile si studiile publicate,care i-au fost daruite de Dumnezeu,prin „harul „Sau,spre folosul multora.In ce priveste publicarea acestui „manifest electoral”,i-mi permit sa nu ma asociez ,modalitatii de exprimare a sentimentelor dinsului,avind in vedere „ungerea”,in posesia careia ,consider ca „inca „mai este. Nu pot sa cred ca,un copil a lui Dumnezeu,nascut din nou,copil al Imparatiei cerurilor,care „este aici si acum”,se implica atit de profund ,in politica fireasca ,paminteasca, in „alegeri lumesti”de „lideri lumesti”,care, fiind bine stiut, de catre toti copii lui Dumnezeu,carui dumnezeu slujesc. Dumnezeul lor este pintecele si Mamona,iar interesele lor ,conduse de egoism si mindrie , lipsiti de VALORI DUHOVNICESTI.
    Personal ,sustin poporul roman,in rugaciune,si indemn pe totii copii lui Dumnezeu ,romani din diaspora,sa mijloceasca pentru poporul roman,insa,oricum,Cel ce ridica sau coboara, pe imparatii lumii,este IMPARATUL imparatilor ,si DOMNUL domnilor,si EL decide ,in functie de ce merita un popor sau altul. Faca-se voia LUI.
    „Daca nu zideste Domnul o casa,degeaba lucreaza cei ce o zidesc; daca nu pazeste Domnul o cetate,degeaba vegheaza cel ce o pazeste.”(Psalmi 127;1)
    Fiti binecuvintati.

    Apreciat de 1 persoană

    1. Normal sa „manifesteze ” , sa glasuiasca astfel batranul vulpoi ajuns acum doctor ,in fotoliul lui american !. Stie el ce stie !. Ca doar cu pasaport rasaritean tip ” Secera si Ciocan ” in buzunar ,a vanat cincinale intregi in Apus , gainile mai grase !!!

      Apreciat de 1 persoană

    2. Este o gândire bolnava ca a dumitale ca noi creștinii să nu ne implicăm în alegerea președintelui sau în politica. Din potrivă, trebuie sa ne facem datoria de cetățean și sa alegem un om al lui Dumnezeu ca să întoarcă țara cu fața spre El ca apoi Dumnezeu sa vindece și sa binecuvineze România.

      Apreciază

      1. Dan,daca tu ai o gindire „sanatoasa”,care sint criteriile dupa care tu vei alege „un om al lui Dumnezeu”? Ori tu,esti capabil sa cunosti gindurile celor doi canndidati,avind certitudinea ca alegi in acord cu voia lui Dumnezeu ???
        Fii binecuvintat

        Apreciază

      2. Simplu. Unu e creștin, celălalt e comunist. Nu îți trebuie o inteligența deosebită să vezi ce trebuie sa faci. „Ți s-a arătat omule ce este bine” dacă tu alegi răul… God bless you!

        Apreciază

      3. Ok, suna frumos. Dar daca Johannis va calca pe urmele lui Basescu ce fei face frate Iosif Ton? Cum vei scoate capul in lume? Tot asa si ceilalti lideri crestini incepand cu Ianovici, de unde stiti ca Johannis este cel ales de Dumnezeu? Ati avut vreo revelatie din partea Duhului Sfant? V-a vorbit ca lui Samuel alta data, si v-a spus sa luati cornul cu undelemn? Nu cumva e vorba de o contralovitura data ortodocsilor? Daca ei il sustin pe Ponta (prin mijloace josnice, e drept), atunci noi il sustinem pe Johannis pentru ca e de-al nostru, Nu stiu cat e de-al nostru el fiind Luteran iar bapticostalii nu prea au multe in comun cu cei al caror inaintas ii vana pe anabaptisti. Cred ca mi-ar placea mult mai mult ca ai nostri lideri sa ne indemne la post si rugaciune (cum au mai facut-o de altfel), si sa lase Duhul sfant sa ne convinga cu cina votam. Imi place Johannis, nu-mi place cu cine s-a inhaitat asa ca nu voi vota. Nu voi vota antiponta dar nici pro. Astept ziua cand voi putea vota cu bucurie e cineva, nu pentru ca este impotriva cuiva ci pentru ca merita. Frate Ton, vorbeste-ne de lucrarea Duhului Sfant, si lasa politicienii sa-si ingroape colegii. Caci viata noastra este ascunsa cu Cristos in Dumnezeu iar Cetatenia noastra este cea cereasca chiar daca ne numim romani. TRAIASCA DOMNUL!

        Apreciază

  2. Personal,daca Domnul va voi si voi mai fi in viata la viitoarele scrutine,voi vota cu acel om ,care va propune constitutional, re-inscriptionarea pe drapelul patriei,si va candida la presedintia tarii, sigla,”NIHIL SINE DEO”,care a fost inlaturata de catre cei ce L-au renegat pe Dumnezeul Cel Viu,si L-au vindut pe Fiul Sau in ’47.
    Fiti binecuvintati.

    Apreciază

  3. „Cind voi inchide cerul,si nu va fi ploaie,cind voi porunci lacustelor sa manince tara,cind voi trimite ciuma in poporul Meu: daca poporul Meu peste care este chemat Numele Meu se va smeri,se va ruga,si va cauta Fata Mea,si se va abate de la caile lui rele – il voi asculta din ceruri,ii voi ierta pacatul si-i voi tamadui tara.”(2Cronici 7;13,14)
    Fiti binecuvintati.

    Apreciază

  4. Draga Iosif,

    Iosif Ton nu este pastorul unei biserici, ca sa spui ca vorbeste in numele acelei biserici. El se exprima ca si cetatean. Nu vad nicio problema implicarea unui crestin in politica. Eu vad un mare pericol sa vina Ponta la conducere iar crestinii acum ar trebui sa voteze si sa fie mobilizati sa mearga la vot. Deci biserica nu face politica dar cetatenii care sunt crestini pot sa faca politica. Chiar e indicat sa isi exprime opiniile. E mai grav cand prelatii ortodocsi vorbesc in numele unor biserici si cheama masele sa voteze cu un crestin orthodox. Apelul lui Iosif Ton se potriveste deopotriva crestinilor si laicilor. E trist ca „Walden” nu pierde ocazia sa-si verse veninul din nou. Ce ciudati suntem! Ii luam pe unii de aici plini de dragoste pana ajungi la un personaj pe care respectivul il uraste din toti rarunchii. Atunci nu mai e in stare sa spuna niciun cuvant frumos despre persoana respectiva. Hai sa admitem ca este asa, Mos Ion Roata. Wurmbrand a observat ceva frumos si la calaii sai. Unde suntem noi si de ce asteptam noi ca Domnul sa ne ierte in timp ce noi tinem ura pe vecie?

    Apreciază

    1. Bune’s merele „johnatane” , lustruite, suflate la cald ,poleite’n ceara (stearina) sclipitoare si puse geometric si piramidal pe inaltimea tejghielei din „aprozarul” ghiseftului occidental !. Si asta ,nu de alta , dar ca sa nu se „deshidrateze” , sa piarda umezeala si volumul ,sa se svante timpuriu ,sa prezinte zbarcituri inainte e sosirea clientului !. In puerila’ti gandire „democrat-crestina”, plina de”conciliere „,ai tot dreptul sa bati in lung si’n lat „campii evangelici”de iz tonistic , supraveghiati la superlativ de paranoicul si schitzofernul Alin Cristea !, Mos Roata’ti acorda toate circumsatantele analitic- atenuante, necesare naivitatii tale!. Poti sa cutreieri linistit si nestingerit in lung si’n lat toate plaiurile insorite ale „adevaratei credinte” si cu deplina voiosie intregul „Disney-land Crestin „- faurit de piruetele si „gimnastica evanghelica” a lui Ton !.La urma urmei ,putin cunosti si putin ti se va cere !. Profezsez in State ,calificat vanator de „ucigasi ai crestinismului ” de peste trei decenii !. Intreaba’l pe Mihai (fiul lui Wurmbrand ) ori pe. . . generalul Pacepa, cati venira’n coace, sa-i „mesterasca”, sa’i aduca la tacere !. Chiar acum am ochii pe unul …! . Johnataneee ,Mosu’i gata sa’l imbratiseze si pe Anei Vlentin, si pe Nicki Pop ,Gog Lazar , Buia , Campeanu,Ordeanu, Iosif Ton,dar _conditionat_, daca’si vor scoate „masca evanghelica” si ‘si vor dezbraca public cojocul de oaie !. Eva cea atragatoare ,precum Elena Udrea,intinde’n continuare naivilor marul rumen johnatan, primit cadou de la Printul Sarpe !. A stiut si rumegat bine „profesorul” ,ce subiect de dilatat pupilele naivilor evanghelici din West ,atunci cand si’a ales titilul lucrarii sale „doctorale ” !!!. Ponta „cneazul de Bucale ” cu tunsura lui Cicero, Cezar si Traian , prim-ministrul mandriei nationale ,”catzelandrul” „mosado-masono-oltenesc” ,( vorba lui Tristaru ) a ramas la „genunchiul broastei” cu „miky-mouse”-ul lui zambitor ,viu colorat ,de falseor si plagiator in miniatura ,raportat la GREUL AMERICANILOR din fotoliu !. Domnul cu mila !
      sincerely, Mos Ion Roata

      Apreciază

    2. Johnatan
      Personal,prin postarea parerilor mele pe acest blog, exprim si eu,ca si altii,ceea ce gindesc si ce simt ,fara intentia de a provoca polemici si dispute ,sau sentimente reprobabile,ce ar aduce prejudicii vre’unei persoane oarecare ,deoarece „statutul” de copil de Dumnezeu ,ma obliga sa iubesc pe frati si pe oameni,ba mai mult ,chiar si pe dusmani. Parerea mea personala,este ca oamenii,ca entitati fizice,creati de Dumnezeu ,sint minunati si interesanti ,fie buni,fie rai,si frumusetea existentei,a vietii,consta tocmai in faptul ca sintem atit de diferiti unii de altii,,cu principii si nivele de rationament,si percepere a vietii in mod atit de particular si diversificat. Iubesc oamenii,si nu de mult timp,am constatat ,ce mare cistig poate oferi,iertarea si iubirea vrasmasilor,cita bucurie si pace poate oferi acest dar ,si numai cine experimenteaza acest lucru ,poate sa inteleaga cu adevarat ce sentimente de inaltare poate oferi ,o dragoste sincera ,din inima, AUTENTICA. Zilnic am partasie cu Hristos,si acest lucru produce modificari fiintei ,transforma omul firesc,in om duhovnicesc ,dezinteresat de aceasta lume si mersul ei,care este finita ,cu un profund interes pentru o alta dimensiune a existentei ,mai „inalta”si infinita ,Imparatia cerurilor,si in acest context ,i-mi permit si eu ,cu acordul fr. Mike,sa intru in partasie cu toti cei ce-L iubesc pe DUMNEZEU ,pe FIUL SAU,si pe fii oamenilor.
      „Dragostea nu face rau aproapelui:dragostea deci este implinirea Legii.(Romani 13,10)
      Fii binecuvintat.

      Apreciază

  5. Domnul sa aiba mila de supersfintii care doar „se roaga” pentru tara! Ce te rogi frate cand tu ai o atitudine aroganta fata de un batran? „Sa te ridici in fata perilor albi” spune Dumnezeul caruia tu te rogi. „Lasa-ti darul la altar si intai invata sa pretuiesti perii albi care au suferit ceva mai mult ca tine! Unde-i smerenia lui Hristos? Apoi muncesti si traiesti pe pamantul acestei tari, te folosesti de tot ce are aceasta si este nespiritual pentru tine sa votezi???

    Apreciază

    1. Fratii mei, voi nu vedeti ca lucrurile sunt cu mult mai simple?
      1Ioan 3 cu 1:Vedeti ce dragoste ne-a aratat Tatal, sa ne numim copii ai lui Dumnezeu!SI SUNTEM……
      1Ioan 2 cu 6: Cine zice ca ramine in El , trebuie si el sa traiasca cum a trait Isus.
      – daca cele doua versete nu sunt lamuritoare , se pot citi inca multe aaltele.Scopul este de a afla daca suntem cu adevarat in Isus sau nu.Daca suntem cu adevarat Copii de Dumnezeu, adica FII, adica frati din acelasi Tata cu Isus, atunci va intreb:
      -ce nevoie mai aveti de invataturi si indemnuri cind voi trebuie sa fiti LUMINA LUMII care da invatatura si intelepciune!
      -cum isi poate permite cineva ca sa dea invatatura si indemn unui ISUS cum si ce trebuie sa faca?
      Nu negam noi in aceste situatii prin purtarea noastra pe Duhul Sfint?
      Nu este Duhul Sfint cel care – DACA IL AVEM SI NU MINTIM CU PRIVIRE LA ACEASTA-deci nu este EL cel care ” NE VA INVATA TOATE LUCRURILE?”

      Nu vi se pare ca prea amestecam lucrurile? Cind vrem vorbim de dragoste.Daca aceasta ne obliga la ceva o schimbam pe Duhul Sfint. Daca nici asa nu ne iese rezultatul dorit de noi o trecem pe „Domnul a facut totul” , noi doar consumam.
      In situaatia blogului acesta, comentariile pe care le putem citi ( normal ca avem exceptia celor scrise de mine si de Mosul meu , ha, ha, ha,…ai mila Doamne)aproaape toate sunt dupa cum o cere momentul si situatia. Consecventa, minima, trairea in partasie, minima, critica maxima, orgoliile maxime, …cit despre trairea Cuvintului mai intii si apoi despre discutarea lui (care nu-si are rostul de nici un fel) astea sunt jaloanele printre care mergem.
      Ginditi-va pentru o secunda ce si cum ar arata vietile si purtarea nostra daca ar fi pe deplin adevarat ca:
      – ne-am lepadat de sine
      -am murit fata de lume si fata de pacat
      -nu mai traim noi ci Isus traieste in noi
      -N-EAM NASCUT DIN NOU devenind si fiind ca Isus, COPII DE DUMNEZEU!
      -pazim si implinim poruncile lui Dumnezeu (suntem copii LUI)
      -iubim dupa 1 Corinteni 13 ( definitia in principal)
      -avem puterea sa dam ultimii doi banuti pe care ii mai avem pentru CA SA TRAIM
      -putem privi mai intii la interesul celuilalt (traim ca Isus)
      -putem darui ce avem mai bun avind nadejdea ca Dumnezeu ne poarta de grija
      -renuntam oricind la confortul personal pentru a misiona in lume ORIUNDE
      -rostim adevarul in oricce imprejurare ,indiferent de consecinte pentru noi
      -am fi gata sa murim oricind pentru Mintuitorul nostru.
      -(mai gasiti voi fiecare inca 10 norme de vituire crestina)
      -nu ne-am mai aduna in gasti si gascute la care sa avem denumiri cit mai pompoase dar ele fiind in afara de biblie , aprobate de stat si de aici ,in afara de Dumnezeu (nefiind biblice acestea sunt minciuni)
      -si nu in ultimul rind, daca am avea constiinta apasata mereu si mere de poruncile lui Dumnezeu pentru noi, cele 10, dar mai presu de acestea ma gindesc la cele din Deuteronom 6 !!!!!…..
      Fratiiiiiilorrrrrr! UNDE ESTE DUHUL SFINT SI CALAUZIREA LUI ???????? Ce duhuri ne stapinesc si ne poarta la aceasta vreme? In cine ne incredem? (ca in Ton nu cred) Pe cine si cui alujim? La cine mergem si de la cine si ce cerem? Cui dam slava si cinstea?
      Cu acestea de mai sus , va intreb: despre ce vot vorbim? Despre ce indemnuri vorbim ca trebuiesc spuse si urmate? Cine ne va reprezenta pe noi? Cine va mai putea fi impotriva noastra? Nu se va bucura astfel Dumnezeu de noi vazind ca JERTFA SCUMPA a LUI nu a fost in zadar? Nu se va bucura Dumnezeu cind v-a vedea rodul si mladitele roditoare ,cele din Maslin?
      TRIST este ca una cunoastem si stim si ALTA iubim si traim. Felul nostru de vietuire striga mult mai tare decit ceea ce vrem noi sa spunem pentru a acoperi viata pacatoasa pe care BINE STIM CA O TRAIM. Cit credeti ca o sa mai tina?
      Dar, sa nu uitati, suntem obisnuiti (rutina) ca daca este duminica sa ne adunam , apoi chiar asa , de ce nu ne-am putea aduna si la vot ca …tot atita face, ori dai votul ori esti membru numarat in adunare, nu deranjeaza si nu influenteaza pe nimeni. Mai grav, nu se schimba nimic asa cum bine vedeti.
      As folosi momentul sa-i spun lui Jonathan : sa te pazeasca Dumnezeu sa te arda vreodata in suflet „veninul” care il necajeste pe Mosul ! Si te asigur ca nu numai pe el, dar fiindca unii au crescut fara „lapte de mama” (au inlocuit sursa cu McDonald’s)nu au cum sa-i cunoasca gustul. Fratilor patriotismul nu este inventie comunista, patriotismul este inventat si dat de Dumnezeu si inseamna DRAGOSTE de tot ceea ce a contribuit la zamislirea, cresterea si devenirea ta ca om.Este vorba si de tarina care ti-a suportat pasii indiferent cit de usori sau grei au apasat. Nu va mai legati de lucrurile sfinte daca nu le puteti intelege si duce. Mai sunt inca oameni a lui Dumnezeu care fac aceasta.Nu se poate decit cu DRAGOSTE si ADEVAR
      Fiti binecuvintati ( cu vot sau fara vot, cu Ton sau fara Ton, dar… CU DUMNEZEU !)

      Apreciază

  6. Mos Ion Roata, dupa ce ti-am citit comentariul m-a cuprins o stare de mila fata de tine. Consideri ca am o gandire simplista deoarece nu ma ascund in spatele unor expresii alambicate care nu-si au rostul intr-o conversatie facila? Ti-am zis ca se observa cu ochiul liber ca esti plin de rautate si venin cand e vorba doar de IT. Daca e vorba de „masti” ar insemna sa nu mai stam de vorba cu niciun pastor pana nu-si da masca jos. Cred ca putini lideri spirituali sunt cei care n-au niciun fel de masca. Paradoxul este ca matale aici urli din toti plamanii doar dupa unul singur si incerci sa ne convingi ca o faci pt ca tii la principiile Scripturii. Mosule, daca ai tine la Biblie te-ar deranja cand principiile ei sunt inculcate de oricare slujitor al anvonului. Nu te-am vazut atat de inversunat decat atunci cand te exprimi fata de IT. Si daca ar fi cum zici tu, modul cum procedezi nu este biblic. Ce ne invata Biblia sa facem si cu cei cazuti de la credinta? Sa strigam toata ziua dupa ei pe ulite si prin piete? Ce fel de Biblie citesti tu, mosule? Resentimentele tale NU sunt indreptatite atata timp cat te dai evanghelic si nu poti sa ierti in timp ce au existat o sumedenie de preoti catolici, care au suferit ani grei de puscarie, dar si-au iertat calaii. Asadar, hai sa nu mai facem spume la gura cand e vorba de cei despre care zicem noi ca stim ceva, ce-au facut in trecut. Daca ar fi sa ne tinem in felul acesta dupa oricare slujitor am putea sa-i gasim obiectii si sa ridicam semen de intrebare de fiecare data cand viziteaza vreo biserica, sa spunem noi cu ce intentie s-a dus unde s-a dus, la ce s-a gandit, ce planuri a avut in mintea lui etc de parca cineva ne-a pus judecatori pe noi. Imi pare rau cand vad ca unul ca Mos Ion Roata, care se pare ca are o varsta respectabila, se auto-considera crestin in timp ce-i lipseste calitatea definitorie a unui crestin: „Prin aceasta vor cunoaste oamenii ca sunteti uceniciii Mei daca va veti iubi unii pe altii”. Sunt oameni care ii iubesc si pe dusmani, noi nu putem sa-i iubim nici pe frati. Suferinta pe care ai indurate-o in anii de puscarie este nula inaintea lui Dumnezeu atata timp cat acum incerci sa te razbuni pe unii care nu ar fi fost asa „sfinti” ca tine. Incalci principiile elementare ale crestinismului, mosule indrajit si cinic ce esti !

    Apreciază

    1. Johnatan, in statul WA sunteti majoritari crestinii, parca vreo 70% daca nu ma insel. Intrebare mare maestru de ceremonii electorale, CUM DE ATI REUSIT SA VOTATI SI SA APROBATI CONSUMAREA MARIHUANEI ??????? Bravos natiune! S-au fondurile realizate le trimiteti la saraci ? Nici intr-un caz nici in celalalt nu te pot crede. Iar daca imi vorbesti din fire, multumesc. Am si eu o gramada de care ma scap tare greu.

      Apreciază

  7. Frate Ton, cred ca nu ar trebui sa luam exemplul lumii, in special al bisericii ortodoxe, si sa indemnam credinciosii cu cine sa voteze. Nu pot sa cred ca indrumatii crestinii spre cine sa voteze. Va pun jos intre doua ghilimele, mesajul lui Mihai Șora din 14 noiembrie 2014, in ce priveste implicarea bisericii in politica. Mihai Șora : „Sunt fiu de preot. Și preotul acesta era și cetățean. El vota după cum credea el că e bine s-o facă. Dar niciodată, pentru nimic în lume, nu și-ar fi îngăduit, de la înălțimea amvonului, să-și îndemne credincioșii să voteze pentru un partid sau pentru altul, pentru un candidat sau pentru altul.
    Preoții sunt păstorii tuturor credincioșilor. Credincioșii pot să fie divizați pe probleme politice, ei sunt uniți din punctul de vedere al credinței.
    Preotul nu ar de ce să se amestece în diviziunile politice ale masei credincioșilor. Pentru el, ei toți – fără deosebire – sunt fiii bisericii. El nu poate predica de la amvon cui să i se dea votul. La drept vorbind, făcând lucrul acesta, cade, pur și simplu, din calitatea de preot. Pur și simplu. În bună regulă, ar trebui caterisit.”

    Apreciază

  8. Cred că Iosif Țon a greșit definiția luminii, fapt evident în evoluția sa din ultimii aproape 20 de ani… Păcat, mare păcat…

    Apreciază

  9. Neimplicat politic sau religios
    Materie si spirit creata din pamint
    Fiind un mic copil al lui Hristos
    Exist prin harul Sau si sint ce sint.

    N-am aparut in lume la ‘ntimplare
    Nu sint hazardul unui fenomen
    Stiu scopul existentei mele
    Vreau sa fac voia Regelui Suprem.

    Si voia Lui este Sfintirea
    Realizata prin Cuvint
    Iubesc Cuvintul ce da nemurirea
    Ce ma teleporteaza de pe acest pamint.

    Intr-o dimensiune perceputa
    Prin ungerea cu Duhul Sau
    Àles-am Calea mult batuta
    Insa nu eu,ci Dumnezeu.

    Aceasta lume bulversata
    In care azi exist si eu
    Cu inima indurerata
    Ma’nchin smerit lui Dumnezeu.

    Si-L rog sa ma calauzeasca
    Prin Duhul,pe pamint in toate
    Si voia Lui sa se ‘nplineasca
    Caci El e plin de bunatate.

    El este Cel ce ia decizii
    Intre cei mari ,intre imparati
    Fiti siguri ca El nu se insala
    Iubitii mei,dragii mei frati.

    Fiti binecuvintati.

    Apreciază

  10. Eu nus român dar stiu ce spune Biblia si la mine Biblia spune în felul urmator. În 1 Timotei 2:1-2 spune ca treb sa ne rugam pentru împarati si pentru cei pusi in dregatorii, si asta este voia lui Dumnezeu cu privire la voi crestinii din România si cu privire la crestinii din intreaga lume. Noi trebuie sa ne rugam ca Domnul sa-i mintuiasca si sa conduca tara spre cee ce vrea Domnul. Asta treb sa facem da nu ceea cu ce va ocupati voi aici faceti publicitate electorala atit voi cit si cei din fruntea cultelor crestine. Rusine sa va fie, si Domnul sa aiba mila de voi si sa va ierte.

    Apreciază

    1. A M I N ! Adevarul este strict doar cel confirmat de biblie, Domnul sa te binecuvinteze fr Vali. Cine are nevoie de intelepciune sa o ceara cu credinta de la Dumnezeu.

      Apreciază

    1. Dovada ca a inebunit lumea. Mai ramine sa „legalizam ” si pacatul pentru placerile noastre si suntem in regula si rinduiala. De fapt in multe adunari de la voi din USA aceasta problema este rezolvata, doar ca nu ati si pus-o pe hirtie. Tinere, tu nu vezi ca se LEGALIZEAZA POFTA LUMII SI LUPTA IMPOTRIVA DOMNULUI ISUS? TU NU VEZI CA SE LEGALIZEAZA ANTICRISTUL IAR VOI ASTEPTATI APOCALIPSA? ( ca aveti credinta ca numai atunci va apare anticristul)
      Domnul sa aiva mila de ginditorii generatiei urmatoare. Mie , Tristarul , Dumnezeu mi-a ingaduit o forma de cancer , despre care cred si sunt convins (autoconvins) de catre specialisti ca este biletul meu de drum pentru a scapa din aceasta lume ticalosita.Asa vrea EL, FACA-SE VOIA LUI! Pentru tine, pentru starea mea, pentru toate dau slava lui Dumnezeu. EL stie cel mai bine de ce avem nevoie,si eu cred deplin aceasta.Fara sa murmur pentru ca EL imi da aceasta putere, DRAGOSTEA LUI ma intareste! Si sa nu uiti un lucru, Dumnezeu nu lucreaza cu „vrea sa ne dea” , EL NE DA! El nu „vrea sa ne vorbeasca” , EL VORBESTE !
      Cit despre medicamente, sigur ca da, cei ce nu au nadejdea TOTALA in Dumnezeu, cauta sa „viseze” pe baza de halucinatii, la care voi ati aderat de buiecie iar romanasii de saracie si rusinea calcarii demnitatii lor in picioare de catre „noi democrati” si „democratia” lor! Cit despre Dumnezeu, dragostea LUI si JERTFA SFINTA …sa vorbeasca teologii.Noi om mai vedea cind om avea vreme si de asa ceva.Ca suntem busy !
      Domnul sa lase intelepciunea Sa din ceruri pentru noi.

      Apreciază

  11. Cei intelepti inteleg mesajul lui Ton. Cei ce comenteaza negativ urasc persoana Ton si-l judeca dupa cum vedeti. Cum ramane ce versetul sa ne iubim dusmanii?

    Apreciază

  12. jocurile sint deja facute de cei ce decid cu adevarat peste tot (nu de votari ci de masoni si iluminatii – lucrurile sint deja decise de citeva luni) ! si ei il vor pe ponta ! Din pacate, cam asta este crudul adevar !

    Apreciază

    1. Lidia –pe Dumnezeu nu-l duce nimeni cu zaharelul– nu stiu de unde ai asemenea informatii –foarte periculoase la un popor inclinat spre misticism. Ma bucur ca Dumnezeu lucreaza asa cum vrea EL si nu cun vor oamenii cu ,,o” mic. God bless you

      Apreciază

    1. Da Mihai, ai adus in atentie o mare problema. Noi intelegem foarte greu ca trebuie sa ne supunem al ceea ce Dumnezeu da sau ingaduie, aceasta facind paarte din ASCULTARE! Dumnezeu in desfasurarea Planului LUI ( totul este de la Dumnezeu, chiar si dregatoriile, nu?) in nici un caz nu ne intreaba pe noi muritorii daca ne place sau nu ceea ce EL a pregatit si ne da sau ingaduie sa avem.Fie ei si presedinti, fie ei si secretari, fie ei si dusmani, fie si prieteni, fie si…frati si surori. Treaba noastra fireasca este sa fim nemultumiti tot timpul ca asta place stapinului veacului acestuia.
      Fii binecuvintat Mihai. ( nostim, sunt mai bogat decit tine cu un „L”)

      Apreciază

  13. NIHIL SINE DEO ! .Un singur arhanghel impotriva unei intentii de lovitura statala ,o spada dreapta,in fatza a mii de ostiri pornite distructiv, luciferic impotriva Divinitatii !. Iar „omul din fotoliu” ,adanc ( re)incadrat in „sistem” . . . . ! .( si Ionescu si Negrut, stiu ei ce stiu !) . Daragul meu Tristar, frate cu Mosu’ ,sub Crucea lui Hristos, uite aici o mostra „peep-hole”, un mar „jonatan” rostogolit din cosul americanilor spre Sibiu si Cotroceni ( (si crudul adevar grait de gura pacatosului) : http://www.youtube.com/watch?v=ClC1U6gUUvg. Dumnezeu sa se indure de sarmana noastra tara : Romania !.
    sincerely, Mos Ion Roata nascut in Rosia Montana

    Apreciază

  14. Mosule drag, lumea trece, lumea vine, …ramin necajit cu ale mele. Si asa cum am spus, dintre doi tilhari numai Domnul Isus are putere sa aleaga. Oricum noi vom suporta de-o fi una , de-o fi alta. Si , ca sa nu fie o singura problema, asa cum am spus, pe mine nu ma intereseaza absolut deloc cine minuieste biciul.PROBLEMA ramine biciul care ajunge pe pielea mea
    Si ca drept dovada ca si tilharul iesit presedinte este la fel de pagubos, PRIMA comanda o da parlamentului sa faca si sa dreaga …ca asa vrea el. Stau si te intreb, mai trebuie ceva ca sa se dovedeasca ticalosia si nemernicia acestor gunoaie ?
    As dori sa aud acuma pe Ton sau pe Ritisan cel cu misiunea externe, ca doar de la EXTERNE a primit comanda sa scrie apelul. Mirarea mea este mare cum de reusesc cu atita ususrinta sa se desconspire? In asemenea „functii” trebuie sa fi si tare si istet, inteligenta nu prea cred ca face casa buna cu minciuna. Aceasta gogoreatza numita alegeri, a fost de fapt „exercitiu demonstrativ” de mobilizare la nevoie a celor din trupele de „recrutati”.
    Parerea mea Mosule este ca a devenit foarte grava acapararea puterii de catre „servicii”, iar punerea lor la punct este din ce in ce tot mai grea treaba.
    Bunul Dumnezeu sa aiva mila de noi, de toti.

    Apreciază

Comentariile sunt închise