GHIȚĂ RIȚIȘAN, APEL CĂTRE ROMÂNII DIN DIASPORA

Un apel din partea pastorului Ghiță Rițișan, către românii din diaspora și nu numai, cu privire la alegerile prezidențiale de duminică. Este clar că cei care își iubesc Neamul lor, nu pot sta pasivi în aceste momente decisive, cum este cel de duminică 16 noiembrie 2014.

Citiți vă rog mesajul pastorului Ghiță Rițișan.

gr-portret-11

Fondator și Președinte al Agenției Penticostale de Misiune Externă

Președinte Fondator al Centrului Român de Studii Transculturale din Constanța.

Dragi prieteni din diaspora,

          Poate vă surprinde acest mesaj venit de la mine… Îl trimit pentru că eu cred că în acest timp din istoria României, Dumnezeul istoriei ne îngăduie să participăm la scrierea istoriei! Dacă iubiți România, țara în care v-ați născut și în care mai trăiesc mulți din cei dragi ai voștri mergeți duminică la vot, chiar dacă asta ar înseamna timp pierdut și benzină consumată!
         Mergeți, și prin votul vostru împiedicați ca țara noastră să fie condusă în următorii 5 ani de către unul dintre cei mai mincinoși, vicleni și ipocriți oameni care există pe scena politicii romanești!
        Iar ca să elimin orice suspiciuni vreau să adaug faptul că nu fac jocul niciunei forțe politice, că nu sunt și nu voi fi vreodată membrul vreunui partid politic.
Cu prețuire și respect,
Ghiță Rițișan
PS. Îmi cer scuze dacă am lezat pe cineva prin acest mesaj.

2 gânduri despre „GHIȚĂ RIȚIȘAN, APEL CĂTRE ROMÂNII DIN DIASPORA

 1. „…unul dintre cei mai mincinosi,vicleni si ipocriti oameni care exista pe scena politicii romanesti !” ??? Oare la care dintre cei doi candidati face referire Ghita Ritisan???
  Desi urmaresc cu interes evolutia scenei politice romanesti,si nu numai,avind efectiv o stare de lehamite fata de sistemele politico-religioase ,care printr-o asemanare si amestecare, vadita ,dau nastere la o stare sufleteasca haotica,ce dezbina si produce multe suferinte,pina azi,15/11/2014,eram décis nici sa nu ma gindesc sa votez,stiind ca decizia oricum,apartine lui Dumnezeu .Azi insa,indemnat de sotia,catolica,si soacra ortodoxa,care mi-au testat dragostea pentru poporul romin ,batjocorit si asuprit din toate timpurile si sub toate formele,si mai cu seama din mila pentru patria mea paminteasca,si pentru cei ramasi sa indure in continuare nedreptatile si asupririle ,atit material cit si spiritual,am décis cu voia Domnului ca voi incerca sa-mi exprim acest „drept” cetatenesc.Voi vota ,si ma voi ruga ,faca-se Doamne voia Ta.DOAMNE AI MILA DE POPORUL ROMAN ,DE SARACA TARA BOGATA,ZADARNICESTE PLANURILE VRASMASULUI ,CE DEZBINA SI DISTRUGE NATIA ROMANA.DA INTELEPCIUNEA TA CELUI PE CARE TU IL VEI DESEMNA SA CONDUCA DESTINELE ACESTUI POPOR,SPRE SLAVA,CINSTEA SI GLORIA NUMELUI TAU,IN DRAGOSTE SI IN PACEA CARE INTRECE ORICE PRICEPERE,AMIN.
  Fiti binecuvintati
  P.S.Rugati-va pentru pacea ROMANIEI,si nu in ultimul rind,pentru PACEA IERUSALIMULUI !
  SHALOM ISRAEL…SHALOM ROMANIA !

  Apreciază

 2. Ramine valabila in continuare,UNICA solutie. POCAINTA AUTENTICA,a „pocaitilor”,in „sac si cenusa”,asemeni celor din Ninive.
  Fiti binecuvintati.

  Apreciază

Comentariile sunt închise

%d blogeri au apreciat: