Modificarea regimului de moderare a comentariilor

Dragi cititori ai blogului nostru,

După experiența a 2 ani și o lună de la lansarea blogului Family to Family, în urma mai multor tentații de a lua măsuri restrictive în ceea ce privește posibilitatea cititorilor de a participa activ la dinamica blogului prin intermediul comentariilor, simțim nevoia să intervenim și să folosim o sită mai măruntă pentru a filtra mai bine comentariile care apar pe blogul pe care îl administrăm.


Moderare

De ce facem acest lucru? Simplu: pentru că…

 • avem responsabilitatea atât față de Dumnezeu cât și față de cititorii noștri, de a păstra o anumită igienă a ideilor expuse pe blog.
 • posibilitatea de a infesta blogul și pe cititorii blogului cu idei paralele cu Scripturile, logica sănătoasă, sau o doctrină curată, sunt pericole reale, pe care încercăm a le preîntâmpina.
 • am obsevat tendința unora de a provoca, prin abordări agasante, dincolo de o anumită limită pe care ne-o dorim, fără intenția de a se informa, sau de a învăța ceva, fiind evident faptul că ei cunosc deja răspunsul.
 • dorim ca persoanele care ne vizitează blogul să găsească un ambient plăcut și sănătos, și să se reîntoarcă oricând, cu mare plăcere.

Acestea sunt unele dintre motivele pentru care începând de astăzi, toate comentariile vor aștepta moderarea și vor fi publicate doar cele care vor fi considerate decente și constructive.

Balanta

Nădăjduim că toți colaboratorii și toți cei care vin în tangență cu activitatea acestui blog, vor înțelege că aceste măsuri sunt în folosul tuturor.

Vă mulțumim.

Family to Family

5 gânduri despre „Modificarea regimului de moderare a comentariilor

 1. Personal,sunt de accord cu decizia de filtrare a comentariilor,atunci cand sunt injurioase sau ofensatoare. Trebuie sa recunosc ca,pana acum,eu nu am intalnit astfel de mesaje,poate au fost cenzurate la timp. In ceea ce ma priveste,am incercat sa nu jignesc pe nimeni,am pus doar niste intrbari si am emis niste pareri. Poate nu cele mai potrivite dar pertinente,in opinia mea. Daca ,insa,menirea acestui blog este de a ne prosterna in fata articolelor si a autorilor lor,fara a avea si pareri critice,eu ma voi rezuma sa dau like sau unlike.Pentru o vreme.

  Apreciază

  1. Draga frate IOSIF
   A-ti modera blogul personal, este o datorie si o responsabilitate in acelasi timp,nicidecum altceva .
   Iar cei care, ataca pe toti, neincetat, nu au de cit sa-si deschida propiul Blog si sa-l administreze dupa bunul plac.Eu doresc ca acest blog sa dea o directie clara si précisa, fara tot felul de bruiaje.
   God bless you all.
   Mike

   Apreciază

 2. Daca proprietarul blogului considera ca este necesar sa foloseasca „o sita mai marunta pentru a filtra mai bine comentariile ” considerate mai excentrice, mai provocatoare ,mai
  neconformiste are tot dreptul,si sigur stie el de ce.
  Eu nu citesc si scriu constant, dar cred,referindu-ma la comentatorii cotidieni ,cu care ne-am obisnuit deja (Walden,Tristarul,George,Iosif) ca nu s-a depasit limita indecentei in exprimare. Faptul ca s-au pus unele intrebari mai speciale (George), sau exprimat interpretari diferite fata de anumite articole (Tristarul,Walden) constitue ingredientele necesare unui dialog cat mai atragator pe blog.
  Adevarul este ca majoritatea blogarilor aplica „sita” la care se referea Mike.Poate ca este
  mai bine,o protectie in plus nu strica.
  Referitor la Ioan Burca,(sa nu mai folosesc titlurile cum recomanda si zice ca este mai bine,George), asteptam si alte articole.(nu de alta, dar-glumesc- sa avem ce comenta-nu persoana,ci articolul, cum bine spunea fr.Ioan.). De altfel ‘Ionela’ i-a si urat …bun sosit !
  In rest sa auzim numai de bine ! Doamne ajuta !

  Apreciază

Comentariile sunt închise

%d blogeri au apreciat: