8 gânduri despre „Prelegeri pentru familie la Ekklesia Christian Center, Peoria, AZ

 1. Ne bucuram ca au loc astfel de initiative in Phoenix. Dumnezeu sa ne de-a o inima deschisa sa primim cu bucurie Cuvantul divin. Cred ca sunt multi care au nevoie de aceste seminarii pentru a face fata provocarilor care confrunta familia crestina la inceput de mileniu 3.

  Apreciază

 2. Dintr-alte tari, de soare pline,
  Pe unde-ati fost si voi straine,
  Veniti, dragi pasari, inapoi
  Veniti cu bine!

  Cosbuc

  Apreciază

 3. De ce ne-ar interesa pe noi o astfel de stire din revista pe care o mentionati?

  Cred ca ar trebui sa va aduceti aminte de versetele care ne indeamna sa fim purtatori de vesti bune, pt ca astfel de versete invocati aici cand sunt incriminati unii din factiunea dvs.

  Personal nu stiu ce anume a generat conflictul dintre pastoral V.P. si organizatia religioasa numita „Cultul P”, asa cum nu stiu nici de problemele care sunt intre factiunea Oradea si Cultul Baptist din Romania si nici nu ma intereseaza. Am vazut doar ca slujbasii anvonului se pricep foarte bine la politica religioasa, cand e necesar. De aceea Biblia ne indeamna „ce spun ei sa faceti, faceti dar sa nu faceti ceea ce fac ei pt ca ei zic dar nu fac”. Asa ca, ma lasa rece orice fel de stiri legate de conflictele dintre culte, organizatii religioase sau dintre anumiti pastori si aceste organizatii.

  Apreciază

 4. Cred ca fr Mike ar trebui sa elimine ultimele 3 comentarii de aici, inclusiv linkul promovat cu tendentiozitate de Iosif cat si cel pe care il recomand eu acum:

  http://www.asiiromani.com/stiri-diaspora/america/12986-pastorul-paul-dan-din-san-diego-si-posteriorul-femeilor-baptiste-.html

  Atunci cand se.promoveaza o.lucrare serioasa, cum este cea a conferintei despre familii, haideti sa ne abtinem de la ofense generate de ura religioasa si sa scriem un cuvant ziditor sau sa nu scriem nimic. Altfel ajungem in extrema ratacitului aceluia din San Diego si-a ortacilor sai.

  Apreciază

   1. Sora Ionela
    Eu cred ca deja este prea tirziu sa mai poata fii oprit acest Comunicat.Putin mai tirziu voi veni cu o postare in aceasta directie.
    Have a blessed day!
    mike

    Apreciază

Comentariile sunt închise

%d blogeri au apreciat: