Iosif Țon la Biserica Agape din Arizona

Subiectul DRAGOSTEI prezentat în stilul lui unic de catre pastorul Țon, la Biserica Agape din Glendale – Arizona, ne-a pus serios pe gânduri și cu siguranță toti cei prezenți au fost provocați. La cei 80 de ani împliniți, pastorul Țon este înca într-o formă atât fizică, cât și spirituală de invidiat, iar mesajul curge dintr-o inimă plină de dragoste și o minte lucidă, cum rar se poate vedea la această vârstă. Mulțumim lui Dumnezeu pentru asfel de oameni, care și-au înțeles chemarea și aleargă neobosiți în lucrarea Domnului, fără să se plângă de vreo slăbiciune trupească.

Mesajul a fost cât se poate de clar, adânc, biblic și în același timp foarte practic. Îi încurajez pe toți cititorii blogului nostru să asculte acest mesaj deosebit al dragostei, chiar dacă este puțin mai lung. Dar vă las să-l ascultați și să trageți singuri concluziile.

Predica începe de la minutul 42, înregistrarea Ianuarie 25, 2015 AM Service.

Va doresc vizionare binecuvântatăIosif Ton.

Cu dragoste în slujba ÎMPARATULUI,

Mike Olari

17 gânduri despre „Iosif Țon la Biserica Agape din Arizona

 1. Multumim Domnului ptr mesajul transmis prin fratele Ton ieri dimineata despre dragoste la biserica Agape si mesajul despre bunatate prezentat aseara la biserica Ekklesia din Peoria, Arizona pornind de la afirmatia scripturala: „Barnaba a fost un om bun, plin de Duhul Sfant si de credinta”.

  Apreciază

 2. …”Si pe strainii,cari se vor lipi de Domnul ca sa-I slujeasca,si sa iubeasca Numele Domnului,pentru ca sa fie slujitorii Lui,si pe toti cei ce vor pazi Sabatul,ca sa nu-l pingareasca,si vor starui in legamintul Meu,ai voi aduce la muntele Meu cel sfint,si-i voi umplea de veselie in Casa Mea de rugaciune. Arderile lor de tot si jertfele lor vor fi primite pe altarul Meu,caci Casa Mea se va numi o casa de rugaciune pentru toate popoarele.”
  Asa vorbeste Domnul Dumnezeu,care stringe pe cei risipiti ai lui Israel:”Voi mai stringe si alte popoare la cei strinsi acum din el.” (Isaia 56:6-8)
  Fiti binecuvintati

  Apreciază

 3. Dragii mei frati si surori in Hristos.
  Sint un anonim cercetator al Cuvintului lui Dumnezeu,unul dintre cei mai neinsemnati,slujitor al Adevarului ,contemporan si partas impreuna cu voi,al harului nemeritat ,aratat de Dumnezeu Tatal,prin jertfa de la Golgota,cu toti cei ce iubiti si asteptati nerabdatori,aratarea slavei Imparatului si Domnului nostru,Hristos Isus,iar prin acest mesaj ,doresc sa fac tuturor ,un apel la TREZIRE spirituala autentica . Citind Apocalipsa 17 si 18, si comparind aceste profetii ,cu evenimentele social politice ,economice si religioase,ce se deruleaza cu o viteza accelerata pe plan mondial,ma simt obligat sa cred ,ca rapirea BISERICII,poate avea loc in orice moment. Indemnul din partea Domnului este:”VEGHEATI !!!”
  „Vegheati dar,pentru ca nu stiti cind va veni stapinul casei:sau seara,sau la miezul noptii,sau la cintarea cocosilor,sau dimineata.
  Temeti-va ca nu cumva,venind fara veste,sa va gaseasca dormind.
  Ce va zic voua,zic tuturor: VEGHEATI !!!”(Marcu 13:35-37
  Fiti binecuvintati.

  Apreciază

  1. Cercetator? Neinsemnat?…
   Nu prea merg amandoua
   De frica prea paralizat?
   Primeste Viata Noua!

   Primeste Harul de-a fi sfant
   Primeste Bunatatea
   Sa fi ca-n Cer si pe Pamant
   Primeste Libertatea !

   Primeste-n Adevarul Viu
   Pace si Bucurie
   Nascut de sus nu din sicriu
   Intri-n Imparatie…

   Apreciază

 4. Pe cine a deranjat subiectul”…Reacția unui slujitor din Romania, la COMUNICATUL Cultului Penticostal despre Vadimir Pustan….” scris in 23 ianuarie 2015? Doar ca fapt divers…. 😦

  Apreciază

   1. Am inteles si stiam ca acest lucru se intimpla ….,dupa cum se intimpla si cu multe alte subiecte si comentarii!! Traim in o lume cu mari provocari si este foarte greu de a se redresa ceea ce sa pierdut !!!Noi inca prea putin intelegem cat de greu este sa confrunti pe cei pretinsi si pe cei care sint in poszitii si abuzeaza porunca Tatalui Ceresc si invatatura Domnului Isus !Sunt bucuros ca mai poti face fata provocarilor si presiunilor care apar asupra ta …. in acest domeniu !!!

    Apreciază

 5. Intradevar un predicator cu Har. Fara gesturi teatrale,fara „informatii” extrascripturale mistificate,fara a cauta fala proprie. Mi-a placut mult,atins de Duh,poate si varsta l-a adus la o astfel de intelepciune. Mesajul fara ocolisuri,direct,fara falsitate. Nu mai spun ca iti trebuie curaj sa abordezi „1 Corinteni 13”.Pavel este atat de cuprinzator si poetic in descrierea dragostei incat nu prea mai poti spune ceva.Iosif Ton a reusit.
  Buna alegere Mike,multumesc.

  Apreciază

 6. Un Cuvant Parinte
  Numai un cuvant
  Inimilor sfinte
  Ca-n Cer pe Pamant

  Un Cuvant de Pace
  Adevar si Har
  Un Cuvant ce tace,
  Un margaritar !…

  Un cuvant, un nume
  Identificat
  Cu intreaga Lume
  Smulsa din pacat

  Apreciază

  1. Interesant. O prietena mi-a spus ca a ascultat mesajul in reluare pe situl bisericii Ekklesia. Oricum, in urmatoarele 3 zile (joi, vineri si sambata) de la ora 6:00 pm, pastorul Ton va vorbi la biserica Ekklesia despre viata de familie. Sunt convinsa ca fr Mike va fi prezent la aceste intruniri si va reda cu acuratele despre desfasurarea acestor intruniri.

   Apreciază

Comentariile sunt închise

%d blogeri au apreciat: