ADI GLIGA – Un mesaj pentru zilele noastre !

     Adi Gliga a găsit METODA și limbajul prin care poate comunica cu generația lui, pentru timpurile pe care le trăim și cum să reziste persecuției iminente, care nu va mai întârzia mult.

10511488_838734579502565_7544880184021141342_o


Persecuția împotriva Creștinilor din toate țările islamice, poate să fie exstinsă oricând și spre țările așa zise „DEMOCRATICE” unde libertatea creștină încă este la ea acasă, dar tot mai detestată, de către Societatea Contemporană.
Când vezi o țară ca Statele Unite (începând cu Casa Albă) cum elimină tot ce este Dumnezeiesc și înlocuiește cu lucruri, care până mai ieri erau condamnate, oare la ce te poți aștepta?

Au trecut timpurile când mari oameni ai lui DUMNEZEU (Billy Graham) erau chemați la Casa Albă, sau în Parlament, pentru a cere binecuvântarea lui DUMNEZEU peste această națiune binecuvântată, în care ne-am găsit și noi refugiul, fugind din țările foste comuniste, unde creștinii nu mai aveau loc și erau persecutați.
Urmărim neputincioși  eliminarea valorilor creștine din toate departamentele Statului American. Am fost păcăliți (nu odată), de două ori, ca să alegem un președinte, care s-a declarat creștin, iar acum ne culegem roadele.
Tot ce vedem astăzi ne prevestește o demarare iminentă a PERSECUȚIEI creștinilor în această țară așa zisă Crestină… De fapt, cred că este de dorit, acest lucru, când ne gândim cât de materialiști am devenit și ce valori și priorități mai avem astăzi noi cei care am venit aici cu gânduri de a fi mai buni creștini.
PERSECUȚIA va arăta cine este și cine nu este creștin adevărat.

SUNTEM NOI PREGĂTIȚI PENTRU ACEASTĂ CERNERE IMINENTĂ?

Haideți să urmărim acest mini film, care ne va aduce cu picioarele pe pământ și ne va face să înțelegem ce ne așteaptă. Fac această provocare, cu toată dragostea și cred ca pentru creștini reali (nu formali) acest mini film va fi o încurajare și un motiv de apropiere și dedicare totală, pentru lucrurile sfinte.

     Mulțumesc Adi, pentru munca ta neobosită în trezirea noii generații și nu numai!

Mike Olari

7 gânduri despre „ADI GLIGA – Un mesaj pentru zilele noastre !

 1. America? Dar in Romania cum credeti ca este? Nu mai departe de ziua alegerilor noului presedinte cand tot clerul ortodox a aratat cu degetul acuzator catre „sectari”. In institutiile statului, in familii, in societatea romaneasca daca nu esti ortodox, esti sectar. Sa fim seriosi, 90% dintre romani au o religie, cati iL au pe Cristos? Isus Cristos nu a spus:” oare voi mai gasi religie?” ci ” oare voi mai gasi credinta?” Si apoi, in cer nu vor fii: ortodocsi, catolici, baptisti, evanghelici,,,, ci vor fii cei care iL iubesc si urmeaza pe Isus Cristos. Am o colega care pana acum ceva timp avea un medalion cu marihuana la gat, umbla cu buricul gol si era tovarasa cu alcoolul. Dumnezeu a scapat-o dintr-un accident auto si este slujitoare a Lui Cristos. Este crestina, este ortodoxa, dar este convinsa ca ortodoxia este dreapta credinta, restul suntem eretici. Prigoana are diferite forme. Fiti binecuvantati!

  Apreciază

 2. Eu sunt orthodox, si nu am o astfel de parere despre „ceilalti”. Generalizarile sunt paguboase,nu cladesc ci darama. Sunt oameni ai lui Dumnezeu,crestini adevarati,in toate religiile. Asa cred eu. Nu”doar eu” sper. E doar un joc de cuvinte apropos de „nikename’ul” tau. Dar sunt sigur ca nu sunt singur,in aceasta parere.

  Apreciază

  1. Sint de acord cu tine, fara a incerca sa te magulesc 🙂 insa in observatia scrisa de „doarel” este un adevar dureros. F multi preoti, „ajutati” de cei din fruntea ortodoxiei propaga ideea ca toti cei ce nu sant ortodoxi, sant sectanti! Cauta te rog in dexonline semnifiatia cuvantului pocait. Cu toate acestea in biserica preotii ortodoxi ne indeamna la pocainta!!! Sa te pocaiesti dar sa nu fi pocait 🙂 Comic, nu?
   Semnat: Eu

   Apreciază

 3. „Pamintul se rupe,pamintul se sfarima,pamintul se crapa,pamintul se clatina ca un om beat,tremura ca o coliba;pacatul lui il apasa,cade,si nu se mai ridica;
  In ziua aceea,Domnul va pedepsi in cer ostirea de sus,iar pe pamint pe imparatii pamintului.
  Acestia vor fi strinsi ca prinsi de razboi si pusi intr-o temnita,vor fi inchisi in gherle,,si,dupa un mare numar de zile,vor fi pedepsiti;
  Luna va fi acoperita de rusine,si soarele de groaza ,caci Domnul ostirilor va imparati pe muntele Sionului si la Ierusalim,stralucind de slava in fata batrinilor Lui.”(Isaia 24:19-23)
  (Cine citeste sa inteleaga)
  Fiti binecuvintati.

  Apreciază

 4. Creatorul nostru este Singurul si Unicul Tata si Salvator…El este Viu ! Negarea acestui fapt inseamna negarea propriei existente,cea ce ar insemna ca sintem morti… oare,chiar sintem ?
  Cu toate acestea ,astazi ni se impune,(N.O.M.),Noua Ordine Mondiala,sa devina tatal si dumnezeul nostru al tuturor,care ne va calauzi spre adevarata MOARTE. Scopul lor ? PUTEREA si controlul total,exercitata asupra intregii vieti,deasupra lui DUMNEZEU ,DOMINAREA si CONTROLUL VIETII. Trista realitate !!
  „Imparatul va face ce va voi;se va inalta,se va slavi mai pe sus de toti dumnezeii,si va spune lucruri ne mai auzite impotriva Dumnezeului dumnezeilor;si va propasi pina va trece minia ,caci ce este hotarit se va implini. Nu va tine seama nici de dumnezeii parintilor sai,nici de dorinta femeilor;cu un cuvint,nu va tine seama de nici un dumnezeu,ci se va slavi pe sine mai oresus de toti.
  In schimb ,va cinsti pe dumnezeul cetatuilor;acestui dumnezeu,pe care nu-l cunosteau parintii sai,ai va aduce cinste cu aur si argint,cu pietre scumpe si lucruri de prêt;
  Cu ajutorul acestui dumnezeu strain va lucra impotriva locurilor intarite;cui IL VA RECUNOASTE,ai va da mare cinste,il va face sa DOMNEASCA peste multi,si le va imparti mosii ca rasplata..”(Daniel 11;36-39)
  Da,noi suntem chipul Dumnezeului cel Viu si Vesnic,si vom lupta cu „sabia cuvintului”pina la capat,cu orice pret,si ADEVARUL ELIBERATOR ,va fi la final INVINGATOR,si ne va elibera din sclavia (religiilor politizate) = (Babilonul si Egiptul).
  Fiti binecuvintati.

  Apreciază

Comentariile sunt închise

%d blogeri au apreciat: