ISUS E ACELAȘI IERI, AZI ȘI ÎN VECI ! PARTEA A III-A

PARTEA A III-A

cb

C.B. – Mi-a spus următoarele: “Când o să fiu gata să fac acest lucru, o să te anunț.”  M-am întors să citesc un mail primit de la biserică, pentru că în tot acest timp am ținut legătura cu biserica Elim, iar alte biserici din România s-au rugat pentru mine – și din nou țin să vă mulțumesc și Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți pentru rugăciunile voastre înălțate înaintea Tronului Milei Domnului care le-a ascultat – și i-am spus lui Frankie: “Frankie, citesc un e-mail chiar acum.” El avea mâna pe umărul meu – totul s-a petrecut repede, în câteva minute; cu mâna sa pe umărul meu el spune: “Cristi, viața mea de ateu, o predau acum în mâinile lui Isus Cristos – cu alte cuvinte, de acum m-am pocăit; spune-mi ce trebuie să fac?” Am zăbovit puțin, ateul chinez a devenit deodată creștin în timp ce a înălțat o rugăciune Domnului Dumnezeu. El a cerut iertare pentru păcatele sale. El a spus: “Doamne curățește-mă Tu, spală-mă; recunosc că Tu ești Salvatorul omenirii, ești Eliberatorul; Tu ești Dumnezeul meu începând din acest moment; Te invit în inima mea și în viața mea.”  Și din acest moment a chemat puterea și prezența Duhului Sfânt în viața sa și s-a împăcat cu Domnul Isus Cristos, cu Dumnezeu Tatăl și a devenit un creștin autentic. Desigur că acea pocăință și calea către Cer este un proces zilnic. În acele momente, Frankie l-a primit pe Domnul Isus în inima sa. Ziua următoare, am mers la o biserică de casă – o biserică persecutată – în China sunt mii și mii de biserici de casă, ascunse, cunoscute ca Bisericile Subterane ale Domnului Isus Cristos.

A.B. – Deci, ai mers acolo cu un cancer în stadiul ¾ și ai terminat ca fiind misionar în China.

C.B. – Este adevărat. Spuneam odată că dacă va fi să scriu o carte despre această minunată mărturie despre ce a făcut Domnul prin puterea Sa, aș intitula cartea “Misionar prin suferință.”  Dumnezeu a ordonat un cancer devastator, pentru a ajunge la locul protrivit, la momentul potrivit, ca un alt suflet să fie vindecat; nu un trup, ci un suflet, pentru că sufletul lui Frankie a fost vindecat după ce am ajuns în China. Am ajuns în biserica de casă destul de devreme după cum ne-a îndemnat Duhul Sfânt și frații ne-au primit în biserica subterană nu pentru că era sub pământ, ci pentru că era ascunsă. Nu era o biserică oficială.

A.B. – Ei nu aveau voie să se adune și să se roage lui Dumnezeu?

C.B. – Nu le era permis, iar dacă erau prinși rugându-se lui Dumnezeu și rostind numele lui Isus Cristos, liderii care îi îndrumau pe oameni spre Dumnezeu, mergeau la închisoare pentru 20-30 de ani.

A.B. – Unii erau și executați?

C.B. – Unii erau executați pe furiș; poate nu se mai întâmplă așa de mult să fie executați public cum se obișnuia odată, sau cum este în țările musulmane, India, Africa și altele.

A.B. – Cum arăta o biserică subterană în China?

C.B. – O biserică subterană cum este cea pe care am vizitat-o eu, era într-un bloc de apartamente, la etajul 13, era un apartament cu 2 camere. Acolo era una din bisericile Domnului Isus Cristos.

A.B. – Câți membri erau în ea?

C.B. – 20-30 de membri, poate chiar 40. Ei sunt foarte uniți, se cunosc foarte bine unii pe alții, au părtășie împreună.

A.B. – Cum era atmosfera? Erau oamenii plini de pasiune pentru Isus Cristos?

C.B. – Oamenii erau plini de pasiune pentru Cristos, cântau …

A.B. – Care era modul lor de a cânta?

C.B. – Ei cântau acompaniați de o chitară. Unde am fost eu, nu mai aveau nici un alt instrument. Cântau deasemenea și în Chineză și în Engleză, este o țară unde limba Engleză este vorbită mult. Ei se întâlnesc cu ușile închise, jaluzelele trase la geamuri pentru a nu fi auziți. Ei nu sunt atât de “gălăgioși” precum suntem noi pentru că nu își pot permite practic, fiind într-un bloc de apartamente. Cred că atunci când se întâlnesc afară pot fi foarte gălăgioși, acolo unde nimeni nu îi poate auzi. Am petrecut acolo cam o oră, o oră și jumătate cu Frankie; ne-au primit cu brațele deschise; i-au dat lui Frankie o Biblie în limba Chineză ca să poată citi Cuvântul Domnului și i-au spus că începând din acea zi este membru al adunării de acolo, un membru al cărui nume este întrgistrat în ceruri pentru că ei nu țineau un registru cu membrii, neavând nimic “oficial”.

A.B. – S-a botezat în apă?

C.B. – Frankie? Da, imediat după ce am plecat eu din China. A rămas în acea biserică, s-a botezat, a început să vorbească despre Dumnezeu, devenind un copil al lui Dumnezeu, un slujitor al lui Dumnezeu dacă vreți. În acea seară, am plecat de la biserica de casă înapoi la spital și vreau să vă spun că în acea seară m-a sunat soția mea din România și mi-a spus că “a fost la o întâlnire de rugăciune și că acolo a fost o descoperire de la Dumnezeu pentru tine și că Dumnezeu te va mai trece printr-o încercare și te va aduce în siguranță acasă.” M-am gândit mult la asta; cum și ce va urma să fie. Soția mea, în timp ce eram în China a luat o decizie bună și a spus că ar fi mai bine dacă s-ar pocăi și s-ar întoarce la Dumnezeu. Împreună cu alți 70-80 de suflete s-a botezat în apă după ce la primit pe Domnul Isus Cristos în viața ei. L-a mărturisit pe Dumnezeu Tatăl, Fiul și Duhul Sfânt în apa botezului și a devenit un copil al lui Dumnezeu.

A.B. – A fost o mare bucurie pentru tine!

C.B. – Chiar a fost o mare bucurie pentru mine. Am plâns foarte mult în China și am spus “Doamne, Îți mulțumesc că mi-ai ascultat rugăciunile pentru soția mea care nu vroia să audă de pocăință. Mulțumesc că Tu i-ai întors privirea spre Tine.” Ea a luat această decizie întorcându-se la Dumnezeu și mergând la biserică și întâlnirile de casă. A primit acest cuvânt de revelație într-una din casele de rugăciune unde mergea și acest lucru mi l-a spus și mie. În acea seară mi-a spus că trebuie să trec printr-o încercare. M-am gândit mult la acest lucru. Era aproape sfârșitul anului 2009. Am făcut încă 3 ședințe de chimioterapie, preventiv, așa cum a solicitat doctorul, ca să nu mai fie nimic care să recidiveze. Întrega sumă de $80.000 a fost cheltuită. Era sfârșitul lui 2009 și mă pregăteam să vin acasă în 2010. Pe 8 Ianuarie.

A.B. – Cât timp ai stat în China?

C.B. – Aproximativ 3 luni și jumătate; din Septembrie 27, 2009, până pe data de 8 Ianuarie 2010. Mi-am luat biletul de avion spre casă. Pe 6 Ianuarie, după ce am trecut în noul an, cu două zile îainte să plec, doctorii au venit și mi-au zis că vor să facă din nou Raze X, ca să vadă cum e corpul meu chiar dacă știau că fusesem vindecat. Pe 6 Ianuarie mi-au făcut Raze X la spate și știam că încercarea despre care Domnul mi-a spus era acolo; și știam că o să plec acasă. În seara zilei de 8 Ianuarie, au adus rezultatele cu o jumătate de oră înainte să plec spre aeroport împreună cu Frankie și mi-au spus: “Domnule Bogeanu, ne pare foarte rău, dar cancerul a recidivat.” Momentul în care mi-au spus asta, mi-am amintit imediat despre proorocia pe care soția mea a avut-o la adunarea de rugăciune. “Te voi trece printr-o altă încercare și apoi te voi aduce acasă în siguranță.”

A.B. – Asta a fost ca o încurajare pentru tine.

C.B. – A fost o minunată încurajare pentru mine. Duhul Sfânt a vorbit atât de clar și frumos ca să nu mă dau bătut și să cad la podea; un om care a plătit $80.000 după ce a trecut pe la cei mai faimoși doctori din lume, și să i se spună că nu este vindecat ci că de fapt cancerul a recidivat pe ultima sută de metri.  Era un gând care tot răsuna în mintea mea în acele momente: “Șederea ta aici omule, în această țară, nu a fost ca tu să fii vindecat, ci te-am trimis în această țară ca să salvez sufletul lui Frankie, pentru că înaintea Mea, ca Dumnezeu, sufletul omului este cel mai important. Nu este de nici un folos să vindeci trupul și să lași sufletul bolnav; Eu prima dată mântuiesc apoi vindec trupul când, cum și cui doresc Eu. Du-te înapoi acasă în pace pentru că minunea despre care am vorbit în Biserica Elim se va întâmpla în viitorul apropiat.” Vreau să vă spun că în acele momente am primit un curaj extraordinar și o putere mare și am fost foarte bucuros chiar dacă oamenii spuneau că a recidivat cancerul. Doctorii au spus că o să îmi dea 20 de cutii cu niște medicamente speciale pe care să le iau, ca să nu se răspândească mai mult cancerul, după cum știți, în trei zile dintr-un ganglion mic s-a mărit cât un mărimea unui pumn. O să iei aceste 20 de cutii apoi o să faci radioterapie în Timișoara și apoi te întorci după ce strângi alți $80.000; toate astea doar ca să îmi prelungească viața pentru că vindecarea ieșea total din discuție. Nu văzusem vindecare aici.

Vreau să fac o paranteză: toți oamenii cu care m-am împrietenit în spital, cărora le-am vorbit despre Dumnezeu și nu au vrut să îl primească pe Dumnezeu cu excepția unei tinere domnișoare de 21 de ani cu cancer osos din Timișoara – părinții ei au plătit $300.000 – toți au murit unul câte unul; nici unul din ei nu a fost vindecat. Până și Cristiana din Timișoara, a murit după ce am plecat eu din China; doctorii au spus că le pare rău că după ce au cheltuit $300.000, părinții au fost nevoiți să o ia acasă, pentru că nu au mai putut face nimic pentru ea. Dar a murit împăcată cu Dumnezeu. Am vorbit mult cu ea despre Dumnezeu și s-a împăcat cu el. Lăudat să fie Domnul. Dacă o să continui pe calea Domnului și nu departe de Domnul, am această credință că o să mă întâlnesc cu ea în Rai. Este un mare har să știi că le vorbești oamenilor și că Dumnezeu a folosit cuvintele tale, iar oamenii s-au întors la Dumnezeu, s-au pocăit, iar Dumnezeu i-a mântuit. Vreau să vă spun că nimeni nu a plecat din China vindecat. Pot să spun că Cristiana a plecat cu sufletul vindecat, pentru că aceasta este cel mai important așa cum am spus mai devreme.

A.B. – Cristiana a fost tânăra pe care ai cunoscut-o în spitalul din China?

C.B. – A ajuns acolo prin soția mea, prin niște cunoștințe; m-au sunat și am mers să îi aștept la aeroport; ei s-au uitat la mine și m-au întrebat: “Cum se face că ești bolnav de cancer? Ar trebui să stai întins în pat.” Am mers să îi iau de la aeroport, i-am însoțit la spital, am gătit împreună, am mâncat împreună, ne-am rugat împreună, am vorbit despre Dumnezeu împreună, chiar dacă nu toți din familia ei erau de acord cu ceea ce vorbeam. Dar sunt bucuros că ea l-a primit pe Cristos în inima ei.

În acea seară, doctorii mi-au dat medicamentele și mi-au spus că trebuie să mă întorc în China dacă vreau să continui tratamentul și să îmi lungesc viața. Bazat pe acest cuvânt primit de la Dumnezeu și prorociile privitoare la mine, am spus: “Doamnă doctor, cu tot respectul pe care îl am pentru dumneavoastră, o sa iau medicamentele cu mine și o să le pun în geanta mea, dar niciodată nu o să mă întorc în China pentru tratament și vă spun și de ce, pentru că Dumnezeu o să mă vindece miraculos când ajung în România.” Nu știu ce a crezut ea în acele momente, dar privirea sa, fața ei, s-au schimbat; se uita cu o privire împietrită la mine, poate că spunea în mintea sa că, creștinii sunt cu adevărat oameni nebuni; ei nu știu despre ce vorbesc; se joacă cu cancerul; și vreau să vă spun că noi, creștinii, suntem așa cum spunea doctorul, nebuni. Apostolul Pavel spunea că suntem nebuni după Cristos. O viață întreagă am fost nebuni pentru cel rău, noi care nu știam ce înseamnă de fapt pocăința, vrem acum să fim nebuni toată viața pentru gloria Domnului Isus Cristos. Am luat medicamentele și am plecat. I-am spus doctorului că niciodată nu am să mă mai întorc în China pentru tratament.

Am plecat, dragii mei cititori, cu speranța că tot ce se spusese prin prorocii despre mine, se va împlini. Am crezut asta cu toată inima mea. Am crezut din toată inima că Dumnezeu mă va vindeca. Și acest gând și această putere, veneau de la Dumnezeu, nu din propriile mele puteri. Nu putea să vină din propria mea putere pentru că am fost mereu un om slab și încă sunt. Și dacă puterea lui Dumnezeu nu era cu mine, nu puteam să zic sau să fac nimic. Am plecat spre România, m-am despărțit de fratele Frankie la aeroport; următoarea zi am ajuns la Timișoara. Am fost întâmpinat de frații de la casa de adunare, care, toți știau că am fost vindecat, pentru că de seara până dimineața, nu am avut timp să îi anunț despre cancerul care recidivase. Cu toții știau că eram vindecat și toți erau neliniștiți că voi mărturisi asta în mijlocul lor. Ne-am grăbit, s-a rugat pentru mine și când am intrat în casă, m-au întrebat cum mă simt acum că sunt vindecat. Am intrat în acea casă, dar nu vorbeam despre nimic pentru că avea să fie o descoperire acolo, iar eu nu vroiam să le spun prorocilor despre starea mea. Am vrut ca descoperirea să fie cât se poate de autentică. O sora s-a oprit, o prorociță, care deasemenea știa despre mine că fusesem vindecat, și mi-a spus: “În timpul rugăciunii am avut o vedenie, iar în vedenie am văzut o bucățică de tumoră în corpul tău” – dar sora știa că fusesem vindecat. A văzut tumora care revenise înainte să plec din China. A continuat și a spus: “Am văzut o pereche de mâini albe care au luat tumora și au împachetat-o într-o pânză albă.” Ca să nu se extindă am adăugat eu în mintea mea; această soră a spus că a auzit o voce care spunea: “Spune-i lui Cristi ca de azi înainte să meargă numai prin credința în Isus Cristos.” Din acele momente am luat geanta cu medicamente și am pus-o în garderobă. Și când toată lumea spunea că sunt nebun, până și soția mea îmi spunea să iau pastilele, dar să merg și prin credință,  să nu mai fiu un așa extremist, am decis să merg prin credința în Isus Cristos, pentru că Dumnezeu mi-a arătat în acele luni petrecute în spital că am luat medicamentele și deasemenea am și crezut, dar luând numai medicamentele nu s-a întâmplat nimic pentru că Dumnezeu avea un alt plan acolo, ca un chinez să se pocăiască. Aum am decis să merg prin credință. Pentru 5 luni, am mers prin credință; Din 8 Ianuarie 2010 până pe 27 Mai 2010. În acest interval de timp, fratele Frankie ne-a vizitat din China, la biserica Elim, pentru 10 zile, mergând și la alte biserici Baptiste sau Penticostale.  De ce vă spun toace aceste lucruri? Pentru că eu nu am “garduri”. Aceste garduri nu sunt puse de Dumnezeu ci de oameni, din păcate. La începutul credinței mele, Dumnezeu mi-a dat două aripi: una se numește CREDINȚĂ și cealaltă DRAGOSTE; cu aceste două aripi m-a învățat să zbor peste aceste garduri pe care oamenii le pun între ei, dar și peste orice denominațiuni pentru că noi ne numim într-un fel sau altul. Deasemenea am învățat de pe paginile Sfintei Scripturi, începând din Geneza și până în Apocalipsa că nu se vorbește despre un nume sau denominațiune, noi suntem creștini, copii ai lui Dumnezeu. Chiar dacă mare parte din voi nu sunteși de acord cu mine, sus în Ceruri vom  fi copiii lui Dumnezeu, nu penticostali, nu baptiști, sau protestanți, ci doar cei care urmează cu strictețe Cuvântul lui Dumnezeu. Ce vreau să mai spun, este că fără lucrarea Duhului Sfânt, nu putem ajunge în Ceruri. Fără lucrarea Duhului Sfânt, fără acceptarea sa în viața ta, nu putem avea viață, putere de a merge mai departe. Bisericile care nu acceptă lucrarea Duhului Sfânt și spun că Dumnezeu a lucrat doar în biserica timpurie, este o biserică moartă spiritual. Momentul când este aruncat afară Duhul Sfânt din biserică, poate pune o cruce la intrare pe care să scrie data când a murit, să scrie că este data când au aruncat afară lucrarea Duhului Sfânt. Vă vorbesc cu îndrăzneală pentru că această descoperire pe care o am e de la Dumnezeu și nu îmi este frică să vorbesc. Îl cunosc pe Dumnezeu nu pentru că sunt mai bun ca alții, ci pentru că El a avut milă, bunătate și har de a mi se descoperi în acest fel. Am avut o întâlnire personală cu el și am văzut foarte clar că biserica care nu acceptă lucrarea Duhului Sfânt este o biserică fără viață; pocăiți-vă și întorceți-vă la Dumnezeu! Acceptați lucrarea Duhului Sfânt! Cuvântul Domnului spune în Proverbe 29:18 “Când nu este nici o descoperire dumnezeiască, poporul este fără frâu.”; avem nevoie de descoperiri din partea Domnului, avem nevoie ca Duhul Sfânt o să ne vorbească! Vreau să vă spun că lucrarea Duhului Sfânt este parte din viața mea, în slujire și mă bucur atât de mult când Dumnezeu descoperă lucruri minunate și taine ale inimii. Este bun Cuvântul lui Dumnezeu, dar în combinație cu Duhul Sfânt. Fie ca Dumnezeu să ne ajute pe toți și să ne lumineze și Dumnezeu să ne facă să înțelegem că nu putem trăi parțial, nu putem fi numai cu Cuvântul Domnului și să nu avem lucrarea Duhului Sfânt în viața noastră.

Vreau să vă spun că în acele momente când Frankie a ajuns în România, am fost cu el în biserici baptiste unde frații ne-au primit cu drag. Am fost cu el în multe biserici; el a plecat și a devenid copil al lui Dumnezeu și prin el Dumnezeu a întors mulți oameni la pocăință. Cei din casa mea, au văzut în aceste 5 luni că am venit nevindecat din China, cu cei $80.000 cheltuiți pentru vindecarea sufletului lui Frankie.

A.B. – I-ai spus asta și lui?

C.B. –I-am spus și știe foarte bine și mărturisește că Dumnezeu pe lângă sacrificiul de pe cruce, ce nu poate fi comparat cu cei $80.000 cheltuiți, Dumnezeu a cheltuit pentru el $80.000 pentru că la Dumnezeu banii nu sunt o problemă, deci el este mântuit, iar el a înțeles asta și că Dumnezeu i-a atins sufletul. După ce a plecat Frankie, părinții mei au văzut că mă simt bine, sănătos. Vreau să vă spun că mama mea, care a spus că niciodată nu se va pocăi, după decizia soției mele, s-a hotărât și ea să se pocăiască. Mama mea a fost întotdeauna o ortodoxă convinsă, bineînțeles mergând la biserică rar, fără să aibă o viață cu Dumnezeu. A trăit o viață care nu era după voia Domnului. Mama s-a pocăit, apoi socrul meu, soacra mea, cumnatul și cumnata mea, iar recent, un verișor din Oltenia căruia i-am vorbit despre Dumnezeu cu ocazia unei misiuni făcute în Oltenia cu ajutorul Domnului, s-a pocăit și sa botezat, împăcându-se cu Dumnezeu.Slăvit să fie Domnul!

Pe 27 Mai 2010, eram la biserica Elim, mă simțeam complet vindecat dar nu aveam confirmarea, hârtiile care să demonstreze.

A.B. – Ce vrei să spui că erai complet vindecat? Nu mai aveai nici o durere?

C.B. – Nu mai simțeam nici o durere, simțeam oasele că sunt bine; părul care era ars de la chimioterapie, a devenit negru din blond; de când am început să merg prin credință când m-am întors în România pe 8 Ianuarie, părul și sprâncenele s-au regenerat; deasemenea oasele s-au regenerat în totalitate; osul care era mâncat de cancer a crescut înapoi.

A.B. – Aceasta e cu adevărat o minune!

C.B. – Este o minune. Unde cancerul a mâncat din os, osul a crescut la loc. Oamenii care nu îl cunosc pe Dumnezeu mă întreabă cum mă simt, iar eu le spun că Dumnezeu este acela ce vindecă complet! Dumnezeu nu vindecă parțial. Dumnezeu a făcut o minune în viața mea și îi mulțumesc în fiecare zi. Nu meritam asta. Dacă era după merite, aș fi fost în pământ, nemântuit. Dar Dumnezeu a vindecat prima dată sufletul meu, sunt un om fericit, un om împăcat cu Dumnezeu, un om care a învățat despre mântuire și care a învățat că fără Isus Cristos nu putem ajunge în Ceruri! Și vreau să vă spun că aceste lucruri îmi provoacă o mare bucurie în viața mea. Oasele au crescut înapoi, coloana vertebrală s-a regenerat, hernia de disc și cancerul au dispărut total, nu mai am absolut nimic, mă simt vindecat din toate privințele; în primul rând cu sufletul meu, apoi cu trupul meu. Și spuneam în timp ce eram la biserică: “Doamne, confirmă Tu vindecarea mea. Dacă ai vorbit de atâtea ori prin proorocii Tăi către mine, te rog mai vorbește-mi odată. Doamne vorbește-mi și confirmă-mi Tu!” Vorbeam cu Dumnezeu în rugăciune fără ca altcineva să mă audă. Eram la biserică, dimineața, iar Dumnezeu nu mi-a vorbit. Am mers deasemenea la serviviul de seara: “Doamne, te rog confirmă-mi!”  Dumnezeu nu mi-a vorbit în biserica Elim, am ieșit din biserică iar niște frați m-au chemat, frați din biserica baptistă care sunt acum parte a grupului de misiune cu care slujim, împreună; când am intrat în casa lor, ne-am pus pe genunchi iar unul dintre frați a început să vorbească în limbi, iar apoi acest cuvânt de proorocie a venit pentru mine: “Ascultă la Mine, bărbate, Îmi place că mergi de azi înainte la oameni să le spui că Dumnezeu te-a vindecat.” Acum, o întrebare trebuie adresată, vorbea omul, sau Dumnezeu? Peste două zile, am  mers să fac niște teste, o parte în Timișoara, o parte în Germania – trimise acolo. Toate testele, arătau de parcă niciodată nu aș fi avut nimic, nu erau celule canceroase, nu erau simptome, nici o problemă. Din acel moment, Dumnezeu m-a vindecat! Încă de atunci  mergem prin toată țara și peste granițe și spunem oamenilor că Dumnezeu nu s-a schimbat și că vindecă și azi.

A.B. – Cât de mare era bucuria în familia ta?

C.B. – Bucuria nu poate fi exprimată în cuvinte. Cred că experimentez bucurie în fiecare zi și vreau să vă spun că și atunci când am avut momente de slăbiciune pe această cale îngustă, momente de oboseala din cauza luptelor spirituale și deasemenea și oboseală trupească pentru că alergăm atât de mult oriunde ne invită oamenii, pentru că Domnul Isus ne-a învățat să ne iubim unii pe alții, pentru că în Ioan 13 El spune că aceasta este dovada prin care oamenii vor cunoaște că suntem uncenicii Săi. Ne bucurăm că Dumnezeu lucrează așa cum scrie în Marcu 16, în final, că Dumnezeu lucra cu ei și confirma mesajul lor fiind însoțiți de semne și vestea bună a Evangheliei. Dumnezeu confirmă ce spunem, iar noi nu mergem niciodată undeva fără să simțim că Dumnezeu este cu noi. Putem să vorbim mult din Cuvântul Domnului și putem avea o predică bună, cu 7-8 subpuncte, împărțită pe trei capitole, dar fără să vedem nici un semn în viața noastră. Fără să vedem o minune, fără a ști ce înseamnă vindecarea. O descoperire de la Dumnezeu care este spusă azi, se împlinește mâine. Ne bucurăm să vedem că Dumnezeu lucrează cu noi și confirmă, și astăzi darurile Duhului Sfânt se manifestă din plin acolo unde oamenii permit lucrarea Domnului.

A.B. – Dacă ai vreun gând pe care vrei să îl spui cititorilor. Poate sunt cititori care se simt singuri, oameni care sunt pe patul de suferință…

C.B. – Știu că sunt oameni care citesc aceste rânduri, oameni care sunt singuri, pe patul de suferință și vreau să vă spun că același Dumnezeu care m-a vindecat pe mine și care a făcut ca oasele să crească înapoi și a mi-a regenerat trupul, și nu mai este nici măcar o celulă canceroasă rămasă, același Dumnezeu este prezent aici cu noi, unde este această mărturie citită, El este prezent în camera în care ești tu, acasă sau la spital. În încheiere, vreau să vă spun că acest Dumnezeu poate să te vindece chiar în aceste momente în care citești aceste rânduri.

Vreau să împart cu voi o scurtă mărturie despre o soră pe care Dumnezeu a înștiințat-o că o va vindeca și a vindecat-o complet de ciroză hepatică și deasemenea vreau să spun o rugăciune și să  mă rog pentru aceia care sunt pe patul de suferință, care citesc aceste rânduri. Cred din toată inima, pentru că eu nu îl limitez pe Dumnezeu, că El se va atinge de cineva, pentru că știu că acest gând vine de la Dumnezeu, ca cineva care a experimentat multe minuni. Nu sunt eu singurul care a fost vindecat. Dumnezeu mi-a confirmat că prin această mărturie pe care o spun și altora, El va mai vindeca și pe alții. Le va vindeca mai întâi sufletele și apoi trupurile. La scurt timp după ce am fost chemat la această lucrare misionară, Dumnezeu a confirmat ceea ce eu i-am cerut “Doamne, arată Tu că ești singurul Dumnezeu adevărat și că îi vindeci și pe alții deasemenea, ca oamenii să nu spună că m-ai vindecat numai pe mine, în acest caz, ci să vindeci și pe alții.” Dumnezeu a continuat să confirme. Când am mers într-o biserică Peticostală din Petroșani, unde unul din pastori este fratele Eugen Stoica, după ce am vorbit în biserică, și am slujit împreună cu un grup de frați, după ce am plecat de la amvon – asta se întâmpla cam după un an și jumătate de la întoarcerea mea din China – fratele pastor a spus că soția sa dorește ca noi să mergem în casa lor. Nu știam despre ce este vorba și am fost de acord să mergem. În timp ce eram în mașină, Duhul Sfânt ne-a descoperit că soția sa era bolnavă iar Duhul a spus: “Te vei ruga pentru ea astăzi în casa lor, eu voi coborî acolo si voi face o mare minune.” Am intrat și i-am spus ei: “Soră Stoica, sunteți bolnavă; asta ne-a descoperit Dumnezeu.” – chiar dacă nu arăta ca fiind bolnavă; puteați avea dubii și să vă puneți întrebarea: Dacă descoperirea nu era de la Dumnezeu? – “sunteți bolnavă iar Dumnezeu a spus că vă va vindeca când ne vom ruga pentru dumneavoastră.” S-a uitat la noi, și a spus să ne ridică și să ne rugăm. Dumnezeu a călăuzit un frate să își pună mâinile peste ea și să se roage. Ne-am rugat împreună, apoi am stat jos. După ce ne-am așezat, s-a uitat la mine și a spus: “Frate Cristi, vreau să vă spun ceva ce nu știți; Acum un an jumate în timp ce erai pe patul de suferință, cu cancer, în China, când nu ne cunoșteam unii pe alții, eu aveam ciroză hepatică. Împreună cu soțul meu ne întorceam de la Deva spre Petroșani. Pe drumul nostru de întoarcere, trecând prin Hunedoara, am zis să trecem pe la sora Erzsi, proorociță în vârstă de 80 de ani, pentru că primea cuvinte foarte clare din partea Domnului. Și poate Domnul ne va vorbi privitor la această boală; Este voia Lui să încep un tratament cu interferon sau nu este voi Sa și vrea să mă vindece miraculos?” Sora spunea că avea tratamentul cu Interferon plătit de Casa de Asigurări de Sănătate – era în jur de 1 miliard de lei; dar ei vroiau să știe voia Domnului. “Când am intrat în casa acestei surori și am îgenunchiat și a fost acest cuvânt din partea Domnului: – Ascultă femeie, peste un an și jumătate voi aduce un copil al meu din China în România, și când îl voi aduce în România îl voi trimite în casa ta și îți va spune ce trebuie să îți spună, apoi EU, Domnul, mă voi atinge de tine și te voi vindeca complet.” Sora Stoica s-a întors la sora Erzsi și a întrebat-o dacă a văzut în vedenie dacă omul era chinez, pentru că nu înțelegea aceste cuvinte. Era complicat. Sora i-a spus că nu era un chinez; Dumnezeu ăl aducea din China în România. – “Nu pot înțelege mai mult.” Nu știa mai mult despre ce era vorba. Sora Stoica ne-a spus că timp de un an jumate  a murmurat spunând “cuvântul nu a fost de la Dumnezeu, și Doamne iartă-mă pentru că am zis că El are slujitori în toată lumea: Italia, Germania, China… De ce trebuie să trimită pe cineva din China?” Pentru că, iubiții mei, suntem așa obișnuiți cu lucruri generale în zilele noastre, ne-am obișnuit cu lucruri atât de comune și când auzim un cuvând clar din partea Domnului, suntem tentați să spunem că nu este un duh de prorocie; nu este de la Dumnezeu; suntem obișnuiți cu lucruri generale. Și probail sora Stoica s-a gândit la aceste lucruri. Dar vreau să vă spun că Dumnezeu vorbește foarte precis și astăzi. “DA și AMIN” prin oameni pe care El îi rânduiește, oameni care au o viață cu Dumnezeu. Sora Stoica spunea în acele momente că nu crede că acea descoperire era de la Domnul. Dar acum, când eram față în față cu ea, a spus: “Frate Cristi, bazat pe acele cuvinte spuse, așa de clar – “îl aduc din China și îl voi trimite în casa ta” – cred că nu mai este nici un fel de ciroză în ficatul meu.” Pentru că ea atunci, încă era bolnavă, dar începând de atunci a fost complet vindecată.

O lună mai târziu, în timp ce ne întorceam de la o evanghelizare – și acesta este motivul pentru care dau nume exacte, ca această mărturie să poată fi verificată; și acest pastor este bine cunoscut – Am sunat-o la telefon pe drumul nostru acolo și am întrebat-o cum se mai simte, iar ea a spus: “Vindecată în Numele lui Isus Cristos!” El care a făcut această vindecare în trupul meu, El care a făcut vindecarea în trupul sorei Stoica, care a vindecat ciroza, este Isus Cristos, Domnul Domnilor. Ca om, nu am putut face nimic, dar pot să înalț o rugăciune prin care oamenii sunt eliberați iar sufletele lor sunt vindecate, deasemenea și trupurile lor. Cred într-un Dumnezeu care ne însoțește, și când ne rugăm ne ascultă și vindecă.

De-asta vreau să spun în încheiere că toată gloria și onoarea sunt ale Domnului Isus Cristos. Și vreau să rostesc o rugăciune pentru aceia care sunt în suferință, pentru cei care au nevoie de vindecare în suflet, pentru că sufletul este cel mai important pe care Dumnezeu îl salvează. Vreau să mă rog ca Dumnezeu să vindece prima dată sufletul și apoi trupul ca Numele lui să fie glorificat. Dacă ai cancer, și ești pe un pat de suferință și citești această mărturie, acest cuvânt venit de la Dumnezeu, fie ca Dumnezeu să îți mărească credința și să crezi că El te poate atinge acum. Citește cu toată inima ta ce citești și o să vezi minunea cu ochii tăi. Crede că orice celulă se poate regenera prin marea putere a Duhului Sfânt, prin puterea lui Isus Cristos, care are toată puterea în cer și pe pământ. Crede că cuvintele pe care ți le-am spus nu sunt simple cuvinte, ci este povestea vieții mele, o mărturie reală, sunt conștient că pentru orice cuvânt care nu e de la Dumnezeu, voi da socoteală, vreau să mă rog ca Dumnezeu să te vindece în aceste momente. Vreau să mă rog ca Dumnezeu să te ridice de pe patul de suferință. Vreau să mă rog pentru tine, soră sau femeie care citești, ca Dumnezeu să își dea copii pentru că nu poți avea, vreau să mă rog pentru tine care, nu contează ce spune medicina despre tine, mă rog ca Dumnezeu să lucreze cu semne și minuni în viața ta. Mă rog pentru copiii care sunt bolnavi, pentru copiii pe care îi aveți ca Dumnezeu să îi vindece, și vreau să chemăm Numele lui Isus Cristos.

Tatăl nostru și Dumnezeul nostru care domnești în Ceruri, în numele lui Isus Cristos vin umil sub mâna ta puternică, vin înaintea Ta și declar că Tu ești Eliberatorul, Tu ești vindecătorul și Tu ești salvatorul lumii. Vin să proclam că Tu ești Fizicianul suprem, Doamne recunosc că Tu ești singurul care vindecă și dacă Tu nu vrei să vindeci, nimic nu se întâmplă, noi oamenii, nu putem vindeca pe nimeni. Vreau să spun că totul este făcut ptin marea putere a Duhului Sfânt. Duhule Sfânt, vino peste fiecare persoană, vino peste orice cameră de spital, peste orice celulă de închisoare unde oamenii ascultă sau citesc Cuvântul Tău, vino lângă toate persoanele bolnave și fă semne și minuni ca Numele Tău să fie înălțat. Te rog, pentru toți cei bolnavi de cancer, du-te Tu ca mare Fizician, la paturile lor și pune-ți mâna Ta perforată peste trupurile lor, peste cancer, și vindecă acum. Ești un Mare Dumnezeu și chem Numele Tău și puterea Ta peste cancer, distruge orice duh de boală pentru că la vocea Ta toate duhurile pică, în Numele lui Isus Cristos, leg orice duh de boală și îi poruncesc să plece și să nu mai revină niciodată! Doamne, mă rog pentru bolnavii de diabet, vindecă-i Doamne, pentru că Tu ești Dumnezeu! Vindecă orice boală de oase! Fă ca orice os să fie regenerat în Numele lui Isus Cristos! Mă rog pentru bolnavii de plămâni, Doamne întinde-Ți mâna Ta peste bolnavii de plămâni chiar acum! Doamne lasă ca semnele și minunile să se întâmple Doamne! Vindecă bolile de inimă și reglează tensiunea arterială. Mă rog în Numele lui Isus Cristos în care e vindecare, suntem vindecați prin rănile Tale, Doamne întinde-Ți mâna peste surorile care nu pot zămisli, peste cele care au pierdut sarcini! În aceste momente Doamne, pune-Ți mâna peste ele și dă-le copii sănătoși, spre Gloria Numelui Tău! Noi mărturii să se ridice! Alungă orice duh de depresie și frații și surorile să fie eliberați ți orice cititor al acestor rânduri! Mă rog Doamne Isuse Cristoase, pentru fiecare os din trup, te rog vindecă-le complet! Mă rog pentru orice organ pe care poate nu știu să îl numesc acum, dar Tu le știi pe toate pentru că Tu le-ai creat! Doamne, vindecă bolile de rinichi, ca nimeni să nu mai facă dializă! Vindecă ulcerul pentru că Tu ești Domn! Vindecă picioarele și genunchii! Vindecă peroanele în vârstă, Domnul meu, atinge-le! Tu ești Dumnezeu și ai toată puterea! Vin umil înaintea Ta și chem Numele Tău peste orice persoană bolnavă care citește aceste cuvinte de la Tine! Ascultă această rugăciune și vindecă sufletele bolnave! Vindecă-i pe cei care vor să se pocăiască și nu pot să o facă! Eliberează orice persoană de orice viciu! Vindecă sufletele Doamne și salvează-i pe toți cei care citesc în aceste momente! Binecuvântează orice cititor! Lasă semne și minuni între noi pentru că Tu ești Dumnezeu! Îți aduc mulțumiri pentru orice lucru Doamne! Mă plec umil sub mâna Ta puternică, mă predau voiei Tale și Îți mulțumesc pentru tot! Mulțumesc pentru cuvintele Tale Doamne! Ne plecăm și Te binecuvântăm Tată, Fiu și Duh Sfânt! Rămâi cu noi până la sfârșit!

AMIN!

ATT_1425383807444_2014-11-12 15.54.30

Testimony of Cristian Bogeanu

FamToFam

Un gând despre „ISUS E ACELAȘI IERI, AZI ȘI ÎN VECI ! PARTEA A III-A

Comentariile sunt închise

%d blogeri au apreciat: