LACRIMI PENTRU AMERICA …

                  Ce se întâmplă de câțiva ani în America ne dă de gândit foarte serios, dar ce se întâmplă în zilele astea și probabil luna viitoare, ar trebui să îngrijoreze și pe cei mai ignoranți creștini.

               Așa după cum afirmase John Hagee (un popular pastor american) într-unul din mesajele sale: „DACĂ DUMNEZEU NU VA PEDEPSI AMERICA, VA TREBUI SĂ-ȘI CEARĂ SCUZE DE LA SODOMA ȘI GOMORA.” Sunt convins, așa cum sunt sigur că și John Hagee este, că Dumnezeu este drept și nu va lăsa păcatul să triumfe la infinit, doar că are răbdare și un timp al Lui pentru pedepsirea oricărei fărădelegi.


            Asistăm neputincioși la degradarea morală a acestei țări și ne apropiem cu pași repezi de distrugere. Dacă Curtea Supremă va da luna viitoare câștig de cauză celor care se luptă pentru legalizarea la nivel de întreaga America și se pare că nu numai, căsătoriilor între persoanele de același sex, atunci America, și-a semnat singură sentința de distrugere. Să ne gândim unde poate duce o sentință favorabilă acestor imorali. Dacă primesc undă verde, ei pot să ceară oricărei biserici să le facă cununia religioasă, iar dacă sunt refuzați, acea biserică poate fi închisă. Vă dați seama unde se poate ajunge într-un timp foarte scurt. Iar o Americă distrusă moral, va trage după sine o lume întreagă. Colapsul economic suferit de America din când în când, va fi infim în comparație cu colapsul moral!


Ce este trist, este faptul că procentajul creștinilor care acceptă aceste schimbări este îngrijorător de mare.

În continuare doresc să-l las pe rabinul mesianic Jonathan Cahn, care într-un scurt mesaj, punctează deosebit de bine timpurile de apostazie, trăite chiar de noi.

El trage un semnal de alarmă foarte puternic, care sper să aibă ecoul scontat!


Click pe imagine pentru a reda video.

3 gânduri despre „LACRIMI PENTRU AMERICA …

 1. O „trimbita” ce rasuna in bezna noptii de pacat. „Cine are urechi de auzit sa auda.”

  „Sunati din trimbita in Sion ! Vestiti un post,chemati o adunare de sarbatoare !”
  Stringeti poporul,tineti o adunare sfinta ! Aduceti pe batrini,stringeti copiii,si chiar prunci de la tita ! Sa iasa mirele din camara lui,si mireasa din odaia ei !
  Preotii,slujitorii Domnului,sa plinga intre tinda si altar,si sa zica; „Doamne,indura-Te de poporul Tau !Nu da de ocara mostenirea Ta,n’o face de batjocura popoarelor ! Pentru ce sa se zica printre neamuri: „Unde este Dumnezeul lor ?”(Ioel 2:15-17)

  „Iona a inceput sa patrunda in oras,cale de o zi,strigind si zicind:”Inca patruzeci de zile,si Ninive va fi nimicita!”
  Oamenii din Ninive au crezut in Dumnezeu,au vestit un post,si s’au imbracat in saci,de la cei mai mari pina la cei mai mici.
  Lucrul a ajuns la urechea imparatului din Ninive;el s’a sculat de pe scaunul lui de domnie,si’a scos mantia de pe el,s’a acoperit cu un sac,si a sezut in cenuse;
  Si a trimes sa se dea de stire in Ninive,din porunca imparatului si mai marilor lui,urmatoarele:”Oamenii si vitele,boii si oile,sa nu guste nimic,sa nu pasca,si nici sa nu bea apa deloc !
  Ci oamenii si vitele sa se acopere cu saci,sa strige cu putere catre Dumnezeu,si sa se intoarca de la calea lor cea rea si de la faptele de asuprire,de care le sint pline miinile !
  Cine stie daca nu se va intoarce Dumnezeu si Se va cai,si daca nu-Si va opri minia Lui aprinsa,ca sa nu pierim.
  Dumnezeu a vazut ce faceau ei si ca se intorceau de la calea lor cea rea. Atunci Dumnezeu S-a cait de raul pe care se hotarise sa li-l faca,si nu L-a facut.”(Iona3:4-10)

  Domnul sa se indure de poporul Sau ,si de toate natiunile lumii !

  Fiti binecuvintati.

  Apreciază

Comentariile sunt închise

%d blogeri au apreciat: