BETANIA, ARAD – O PĂRTĂȘIE BINECUVÂNTATĂ!

După ce am petrecut un timp minunat cu oameni minunați, la botezul de luni din Penitenciarul de Tineri și Minori din Craiova (vom reveni cu detalii despre acest eveniment) – iată-ne ajunși în Arad, unde am petrecut o seară binecuvântată la Biserica Betania (pastor Riviș Pavel Tipei) care ne-a primit cu multă dragoste. Corul bisericii ne-a pregătit sufletele pentru ascultarea Cuvântului, care a fost transmis de către pastorul Seth (Glandale, Arizona) translatat de către Pastorul Cristi Barbosu.

Este exatraordinar să poți să treci peste gardurile DENOMINAȚIUNILOR și să te poți bucura împreună de prezența lui Dumnezeu.

IMG_7623

Dar vă las pe dumneavoastră să urmăriți ceea ce s-a întâmplat și cum DUMNEZEU ne-a binecuvântat cu prezența Lui atât prin cântare, cât și prin Cuvânt.

Vă încurajez să ascultați întregul program al serii, iar dacă nu dispuneți de timpul necesar, măcar de la minutul 55:00, unde începe mesajul Evanghelic.

Mike Olari

Pentru a vizualiza clipul, click pe imaginea de mai jos.

2 gânduri despre „BETANIA, ARAD – O PĂRTĂȘIE BINECUVÂNTATĂ!

 1. Draga Mike
  Personal nu-l cunosc pe acest om,insa mesajul transmis este simplu,direct si plin de „UNGERE”,si daca traieste dupa cum vorbeste,se incadreaza in ADEVAR,si este cu adevarat un suflet ELIBERAT ,mort si INVIAT in HRISTOS,NASCUT DIN DUMNEZEU.
  Aceasta „trimbita”rasuna in Tirgoviste ,RO.
  Toata slava si gloria sa fie aduse NUMAI DOMNULUI DUMNEZEULUI CEL VIU.

  Fiti binecuvintati.

  Apreciază

Comentariile sunt închise

%d blogeri au apreciat: