Sergiu și Ligia Nichescu, o familie fericită chiar dacă lui îi lipsesc mâinile!

Cum poate o astfel de familie, să fie fericită?

sergiu-nichescu-familia

Din punct de vedere omenesc, poate nu au nici un motiv și totuși este imposibil să le asculți mărturia și să nu-ți fie rușine de atitudinea ta față de Dumnezeu. Cu toate că am mai scris pe blogul nostru despre această familie, nu pot să nu mai scriu încă odată, acum când am avut harul să-i avem aici în zona noastră, în Statul Arizona.

Am venit în America să avem o viață ma bună și să fim fericiți, dar cu toate astea, dacă vizităm oricare dintre cele 10 biserici evanghelice din Statul în care locuim, vom observa că bisericile sunt pline de oameni obosiți, plictisiți, nefericiți…

Sper ca vizita fratelui Sergiu, să ne mai pună pe gânduri, iar noi să ne lăsăm provocați și astfel să lăsăm de-o parte atitudinea noastră de nemulțumire, atât față de Dumnezeu, cât și unul față de celălalt. Este imposibil să ai Duhul Sfânt în viața ta și să nu fi cercetat de mărturia acestei familii, care vorbește, cântă și povestește din toată inima despre bucuria și mulțumirea lor față de un Dumnezeu atât de MĂREȚ.

Sunt foarte impresionat de bucuria pe care o exprimă fratele Sergiu și dragostea lui pentru Creator, dar sunt și mai impresionat de sora Ligia, care, conștientă de faptul că toată viața ei va trebui să-l îngrijească pe fratele Sergiu, a făcut pasul în această căsnicie și iată, că după ani și ani împreună, ea dovedește aceeași dragoste în a-l sluji zilnic, mai mult decât poate fi îngrijit un copil, plus încă 3 copii cu care i-a binecuvântat Dumnezeu. Aș zice că sora Ligia, este ca un înger pe pământul nostru și ar trebui să fie o inspirație pentru oricare dintre noi.

10353088_349533981897230_83354785763622237_n

Vă rog să urmăriți mărturia fratelui Sergiu, la biserica New Life Church, din Arizona

Sper ca această mărturie, să ne fie un ajutor de-a ieși din starea de apatie în care se pare că în ultimul timp, am început chiar să ne complacem…

Vă las să urmăriți mai jos, cea mai recentă mărturie, prin care doresc să fiți binecuvântați!

Mike Olari

4 gânduri despre „Sergiu și Ligia Nichescu, o familie fericită chiar dacă lui îi lipsesc mâinile!

Comentariile sunt închise

%d blogeri au apreciat: