Afirmativ.com: Papa Francisc va fi judecat de Sanhedrin!

agnus dei - english + romanian blog

Papa Francisc judecat de Sanhedrin

Papa Francisc a fost notificat de catre noul Sanhedrin din Israel, sa se prezinte in fata instantei, iar in cazul in care nu va participa va fi judecat in contumacie.

Sunt mai multe cauze pentru care Papa va fi judecat de catre Curtea evreilor ortodocsi, dar cea mai importanta este „recunoasterea oficiala a statului palestinian” si declaratiile liderului de la Vatican care sustin crearea acestui stat.

De asemenea, Sanhedrinul este deranjat de faptul ca „Vaticanul a inceput sa se refere la organizatia cunoscuta sub numele de Autoritatea Palestiniana ca la o natiune”.

„Este necesar ca Papa sa-si ceara scuze pentru recunoasterea ca natiune a celor care vor sa ne fure tara, cei care sunt cunoscuti sub denumirea de Autoritatea Palestiniana. Noi suntem in masura sa informam Vaticanul ca Dumnezeu cel Sfant si unic a dat dreptul natiunii noastre sa locuiasca in tara lui Israel. In cazul in care onorabilul…

Vezi articolul original 126 de cuvinte mai mult

2 gânduri despre „Afirmativ.com: Papa Francisc va fi judecat de Sanhedrin!

  1. Papa Francisc a facut multe greseli in (scurta) perioda de cand a fost pontificat. Dar ca Sinedriul (Sanhedrinul) sa-l judece,imi pare neverosimil. Oricum „Sanhedrin Ortodox” imi pare o struto-camila. Nicaieri Mantuitorul sau Apostolii Sai nu au indemnat ca si crestinii sa aiba un astfel de tribunal(dupa modelul evreiesc).Care,desi judecatile lor erau declarate infailibile,a facut atatea greseli.nemaivorbind de greseala anti-Mesianica. Oricum,o „institutie” religioasa anacronica. Pedeapsa lor ,in general.era flagelarea. Ce-or sa faca,il vor pedepsi si-l vor bate pe Francisc cu biciul? Dar,lasand gluma la o parte,cred ca Francisc ar trebui sa ia aminte la greselile fundamentale pe care le face si la criticile ce I se aduc din intreaga lume crestina.Este pacat ca cea mai numeroasa biserica crestina sa fie pastorita de un „ratacit” din punct de vedere teologic,

    Apreciază

Comentariile sunt închise

%d blogeri au apreciat: