Mai este interesat Dumnezeu de AMERICA ?

Cu toate că în ultimul timp, liderii Americii au luat multe decizii împotriva voii lui Dumnezeu, eu cred că America încă mai are șanse de redresare. Totuși vorbim de aproximativ 65% din populația Americii, care este creștină. Ce fel de creștini? Dumnezeu este cel care stabilește acest lucru!

Cred, totuși, că în ultimul timp, bisericile fiind speriate de tot ce se întâmplă în America, au început să ia în serios situația țării și unele biserici au venit înaintea lui Dumnezeu cu post și rugăciune, în această direcție.

Nu știu dacă Donald Trump este răspunsul lui Dumnezeu, pentru America, mai ales că el nu este neapărat cel mai dedicat creștin, dintre toți cei 16 candidați la președinția Americii, dar un lucru este clar pentru mine și anume, Dumnezeu se folosește de cine vrea El atunci când vrea să pedepsească o țară (cazul Americii din ultimii 6-7 ani), dar tot la fel procedează și când vrea să binecuvânteze o țară.donald-trump-speaking-web

Dacă lucrurile vor continua așa cum s-au derulat în ultimii 6-7 ani, aproape sigur că totul se va sfârși foarte curând.

Dar dacă Dumnezeu, care spune că 1000 de ani sunt ca o zi pentru El, vrea să ne mai dea o șansă, atunci categoric că avem nevoie de un alt fel de președinte. Creștinii trebuie să se roage foarte serios în această direcție și de ce nu, să se implice în procesul alegerii unui nou președinte, mai ales că avem destui candidați, din care să alegem un președinte care să țină cont de voia lui Dumnezeu.

Vă las să citiți PROFEȚIA de mai jos, care a fost publicată în revista creștină, CARISMA.

Mike Olari

Sursa articol: http://www.charismamag.com/blogs/prophetic-insight/23916-prophecy-donald-trump-shall-become-the-trumpet

În marea Sa înțelepciune, de-a lungul istoriei omenirii, Dumnezeu a ales nu numai să ducă la îndeplinire planurile și scopurile pe care le are cu oamenii care ascultă de vocea Sa, ci și să-și ducă la îndeplinire voia Sa față de oamenii care Îl ignoră sau se rezvrătesc împotria Sa. Un astfel de om este împăratul Cir, menționat în Isaia 45.

Isaia a profețit despre Cir și Dumnezeu a vorbit prin gura Sa astfel: “Din dragoste pentru robul meu Iacov și pentru Israel, alesul meu, te-am chemat pe nume, ți-am vorbit cu bunăvoință, înainte ca tu să mă cunoști. Eu sunt Domnul și nu mai este altul, afară de Mine nu este Dumnezeu. Eu te-am încins, înainte ca tu să mă cunoști. Ca să se știe, de la răsăritul Soarelui până la apusul Soarelui, că afară de Mine nu este Dumnezeu: Eu sunt Domnul și nu este altul. – Isaia 45:4-6”

Ce declarație profetică profundă și puternică pentru un om care nu Îl știa sau slujea pe Dumnezeu. Putea Dumnezeu să nu se folosească de cei răi și nelegiuiți ca să Își îndeplinească planurile și scopurile Sale cu mii de ani în urmă, oare nu poate să facă la fel în prezent, în special în mijlocul crizei în care se află America astăzi?

Eram într-o rugăciune cu câteva săptămâni în urmă, când Dumnezeu mi-a vorbit despre “destinul” lui Donald Trump în America. Duhul Sfânt mi-a vorbit astfel: “Trump va deveni trompeta Mea pentru poporul American, pentru că el are calități care Îmi sunt greu de găsit chiar și la oamenii Mei, în zilele acestea. Trump nu se teme de oameni, dar nici nu lasă minciunile și decepțiile să treacă neobservate. Vreau să îl folosesc pe Trump pentru a scoate la iveală întunericul și perversiunea din America așa cum nu s-a mai întâmplat până acum, dar trebuie să înțelegi că el este ca un taur închis într-o toaletă chinezească. Mulți vor vrea să îl îndepărteze pentru că le va distruge “pacea și liniștea” dar trebuie să asculți printre rânduri, ca să descoperi adevărul pe care Îl voi spune prin el. Voi folosi bogăția pe care i-am dat-o pentru a expune și a lansa investigații, în vederea căutării adevărului. Așa cum l-am ridicat pe Cir pentru a-Mi duce la sfârșit planurile și scopurile, la fel l-am ridicat și pe Trump pentru a-Mi îndeplini planurile și scopurile prealabile, la alegerile din 2016. Trebuie să asculți “trompeta” cu mare atenție pentru că el va declanșa alarma și mulți vor fi binecuvântați datorită milei și compasiunii lui. Deși mulți văd mândria și aroganța din exterior, Eu i-am dat o inimă blândă, ca a unui tată care întinde o mână de ajutor pentru săraci și nevoiași, pentru străini și necunoscuți. ”

Ca și trup al lui Cristos, trebuie să avem urechile și ochii deschiși în timp ce ne îndreptăm spre alegerile din 2016 din USA. Cred că Dumnezeu nu va folosi numai rugăciunile făcute de copiii Săi pentru a-și îndeplini planurile și scopurile, dar deasemenea se va folosi și de oameni care nu Îl cunosc pe El. Ce mare sursă de încurajare avem prin înțelepciunea lui Dumnezeu.

Așa cum și Iov declară lui Dumnezeu în Iov 42:2, “Știu că Tu poți totul și că nimic nu poate sta împotriva gândurilor Tale.” Haideți să ne rugăm cu credință știind că la Dumnezeu toate lucrurile sunt posibile și că nici un scop de-al Lui privitor la alegerile din 2016, nu poate fi dejucat!

Jeremiah Johnson  a plantatLucrarea Inima de Tată din Florida, Lakeland, și face parte din Echipa de Slujitori. Un învățător înzestrat, scriitor și slujitor profetic, Jeremiah călătorește destul de mult în USA, dar și peste Ocean pentru a vesti Cuvântul. Jeremiah și soția sa, Morgan, locuiesc în Florida împreună cu cei doi copii: Bella Grace și Israel David.

4 gânduri despre „Mai este interesat Dumnezeu de AMERICA ?

Comentariile sunt închise

%d blogeri au apreciat: