Mântuirea este pentru orice vârstă!

Nu numai Cerul, dar și noi ne bucurăm de mântuirea oricărui păcătos.

În cazul lui Jean Pădureanu, se poate vedea dragostea lui Dumnezeu și mai evident, când ne gândim că a fost primit de Dumnezeu la o vârstă atât de înaintată. A așteptat Dumnezeu după el, 79 de ani, iar când în sfârșit s-a hotărât pentru Dumnezeu, nu a fost refuzat. Slavă Domnului!

După o perioadă nu prea lungă de pușcărie, iată că Jean L-a căutat pe cel care poate da mântuirea.

Ne rugăm să-L țină Dumnezeu tare pe calea mântuirii și să nu cedeze presiunilor din jurul său. Sunt convins, că dacă va sta statornic pe cale, va putea fi un mare câștig pentru Împărăția lui Dumnezeu. Notorietatea lui ar putea fi benefică Împărăției lui Dumnezeu.

Dumnezeu să binecuvânteze osteneala celor care au contribuit la întoarcerea acestui suflet și să îi răsplătească cu viață veșnică.

Mike Olari

rodi-agnus-dei
Jean Pădureanu în vârstă de 85 de ani, unul din ”greii fotbalului românesc” / fost patron al Clubului Gloria Bistrița (închis pentru fapte de corupție la începutul anului, dar eliberat condiționat din închisoare) s-a întors la Dumnezeu pe stadionul care îi poartă numele din orașul Bistrița cu ocazia evanghelizării din data de 15 iulie a Misiunii Speranța, la mesajul pastorului Luigi Mițoi.
%d blogeri au apreciat: