Duhuri rele în Biserică ?

iosif_ton_avatarPărerea celor mai mulți, este că pe cei care sunt conduși de duhuri rele, nu îi poți găsi în biserici și că pot fi identificați foarte ușor, adică sunt cei care fac „spume la gură” , sau „cad pe jos”, cu alte cuvinte, fac anumite gesturi incontrolabile și independent de voința lor.

Ei bine, dacă ascultăm cu atenție mesajul fratelui Țon, vom vedea că de fapt bisericile noastre sunt pline de oameni afectați de tot felul de duhuri rele, care se manifestă foarte tacit și de cele mai multe ori, noi tindem să spunem că este vorba de „FIREA OMULUI” și continuăm să îi lăsăm pe așa zișii noștri creștini, în voia lor, fără să încercăm să-i corectăm sau să-i punem chiar sub disciplină.

Așadar, aceste duhuri lăsate în pace, vor deveni din zi în zi tot mai obraznice, iar acești oameni stăpâniți de aceste duhuri vor face mari probleme atât slujitorilor bisericii cât și bisericii întregi.

Cred că acest scurt mesaj, prezentat foarte biblic de fratele Țon, ne va face să fim mult mai atenți cu aceste duhuri necurate care „zburdă” nestingherite prin bisericile noastre și vom lua măsurile necesare spre a le anihila și ajuta la progresul Împărăției în viața noastră personală, în familie și apoi categoric că vom avea parte și de biserici vii și sănătoase spiritual.

Fratele Țon ne dă și rețeta BIBLICĂ în această direcție.

Să urmărim, dar, cu atenție mesajul Video de mai jos.

Mike Olari3 gânduri despre „Duhuri rele în Biserică ?

 1. Este un mare castig pentru biserica (membrii bisericii) care-l are pe acest om . Nu stiu sigur dar,daca-mi amintesc bine sunt multi care-l dispretuiesc.Este pacat.Ar trebui sa fie atenti la tot ce spune acest om,caci ceea ce spune,in opinia mea,este rezultatul unei ex[periente crestine de-o viata,a unui studiu exhaustiv al Scripturii si a literaturii teologice, al unei insotiri a Spiritului si a unei intelepciuni castigate prin rugaciune. Nu-l cunosc dar am citit o carte a domniei sale”Bunatate” este numele acesteia. Este una din cartile care nu te lasa sa te opresti din citit pana nu o termini.Si dupa ce-o termini,recitesti cu placer unele paragrafe.Va indemn dragii mei sa o cititi,mai ales pe cei ce-l denigreaza.Veti invata sa-l iubiti.Si sa- apreciati atata timp cat Dimnezeu ii va ingadui sa fie printre voi. Eu ii inteleg si pe cei ce se supara pe el. Pai daca vorbeste in acest mesaj despre duhurile rele si despre formele de manifestare ale acestora (cearta,invidie,etc,),cati dintre noi nu recunoastem in propriile noastre comportamente aceste duhuri. Se soune ca adevarul doare.Este mai usor sa-l detestam pentru ca ne pune in fata o oglinda decat sa recunoastem si sa incercam sa ne corectam.Nu este adevarat ca fiecare dintre noi recunoastem manifestarile duhurilor rele la altii? Niciodata la noi insine……
  In alta ordine de idei,sunt surprins sa aud ca sunt crestini care merg la ghicitori,vrajitoare,sedinte de spiritism. Asta este un nonsens,on contradictie in termeni,un paradox.
  Cam atat,sa fiti iubiti dar sa si iubiti,caci fara dragoste totul este in van.

  Apreciază

 2. Gasim scris;”……. bisericile noastre sunt pline de oameni afectați de tot felul de duhuri rele, care se manifestă foarte tacit și de cele mai multe ori, noi tindem să spunem că este vorba de „FIREA OMULUI” și continuăm să îi lăsăm pe așa zișii noștri creștini, în voia lor, fără să încercăm să-i corectăm sau să-i punem chiar sub disciplină.”
  Da e foarte adevarat si nu se doreste ca mesajul sa fie inteles!!! Nu se doreste ca aceste persoane sa fie inlocuite cu „adevarate persoane sfinte” interesate in „puterea slujiriii”,nu a castigului si a intereselor personale firesti !!!
  Faptul ca mesajul nu ajunge inteles si trait ,implinit ….starea a tot mai multe Biserici ajunge la fel ca la cele 7 Biserici descrise in cartea Apocalipsei ……Si tragedia mare este fiindca este scris :
  „.17. Cine are urechi sa asculte ce zice bisericilor Duhul: „Celui ce va birui ii voi da sa manance din mana ascunsa si-i voi da o piatra alba; si pe piatra aceasta este scris un nume nou pe care nu-l stie nimeni decat acela care-l primeste.”
  Ar fi bine daca am ajunge sa intelegem mesajul simplu al acestui verset……..si mesajul intregului subiect…

  Apreciază

Comentariile sunt închise

%d blogeri au apreciat: