RĂSPUNSUL PREȘEDINTELUI IOHANNIS PENTRU PASTORUL NELU CHIRIȚĂ!

Dintr-o inimă plină de durere și compasiune pentru națiunea română, pastorul Nelu Chiriță se hotărăște să aștearnă pe hârtie tot ce vede și-l îndurerează despre poporul român, dar și soluția pentru a ieși din această situație degradantă în care a ajuns această țară, așa zis creștină.

Citind această carte nu pot să zic nimic altceva decât că-i dau dreptate la tot ceea ce a scris și să fiu de acord cu adevărul enunțat, pe cât de trist, tot atât de real, privitor la ceea ce se întâmplă cu poporul român.

Fratele Nelu, în durerea și râvna lui pentru a atrage atenția câtor mai mulți oameni și de a fi cât mai convingător și concret în acțiunea lui față de națiunea română, a donat această carte la sute de pastori și slujitori ai Evangheliei din România, ca astfel și ei la rândul lor să conștientizeze, cât mai mulți din ei, starea jalnică a națiunii române. Apoi nu în ultimul rând, a trimis un exemplar însoțit și de o scrisoare, președintelui Iohannis, de la care a primit și un răspuns, care poate fi citit mai jos.

Este foarte clar că această carte este scrisă într-un moment crucial pentru România și nu numai și este mai de actualitate ca oricând.

Citind-o, m-a provocat până la lacrimi, de aceea vă îndemn s-o cumpărați și s-o citiți, dar mai ales să-i dați cursul în ceea ce privește soluția pentru națiunea noastră, poate astfel Dumnezeu se va îndura și va mai da o șansă (precum a dat cetății Ninive altă dată) acestei națiuni „CREȘTINE”.

Cu profundă compasiune și dragoste pentru neamul meu românesc,

Mike OlariIMG_2433 as Smart Object-1

Scrisoarea fratelui Nelu, către președintele Iohannis

Domnule Președinte Klaus Iohannis,

Mai întâi de toate doresc să vă felicit cu sinceritate pentru investirea domniei voastre în funcția de Președinte al României. M-am rugat pentru reușita dumneavoastră împreună cu familia mea și cu biserica pe care o păstoresc și continuăm să ne rugăm pentru ca Dumnezeu să vă dea izbândă în tot ceea ce El v-a pus pe inimă cu privire la națiunea noastră. Sunt ferm convins că dacă vă veți așeza la dispoziția lui Dumnezeu veți avea realizări extraordinare în țara aceasta, realizări despre care se va vorbi multă vreme de-acum încolo, în generațiile viitoare.

Apoi, pentru că sunteți un om cu teamă de Dumnezeu, doresc să vă aduc la cunoștință un aspect care a scăpat opiniei publice și politicienilor noștri de până acum. Conform legii cauză-efect, starea națiunii noastre din prezent, este rezultatul deciziilor ei greșite din trecut. Am urmărit cu interes în presă analiza eșecului României din ultimii 25 de ani și de fiecare dată am constatat că lipsea din dezbateri și comentarii o cauză importantă, poate cea mai importantă dintre ele. Nu am auzit pe nimeni până acum să analizeze eșecul României din punct de vedere spiritual. Oare de ce nu se întreabă nimeni cum de într-o țară creștină în proporție de 95% (!) se întâmplă asemenea lucruri imorale? Cum se poate împăca credința în Dumnezeu cu corupția, hoția și minciuna și cum a ajuns oare națiunea noastră în această postură duplicitară?

Domnule Președinte, Dumnezeu mi-a pus pe inimă dorința să vă scriu și să vă pun la dispoziție o analiză a greșelilor națiunii noastre din punct de vedere spiritual. Dacă vă lipsește această perspectivă, mă tem că nu aveți cum să înțelegeți cauzele reale pentru care România a pierdut binecuvântarea lui Dumnezeu și a eșuat în aproape toate planurile ei. Vă rog să primiți cartea pe care am scris-o pe această temă, pe care v-o ofer din toată inima, alături de această scrisoare. Vă rog să o citiți, ca să aveți și o altă perspectivă a realității în care trăim în România și să înțelegeți mai bine de ce nu au reușit cei de dinaintea dumneavoastră.

Domnule Președinte, o schimbare reală în bine în țara noastră, trebuie să o spun, poate avea loc NUMAI cu ajutorul lui Dumnezeu! Dacă ați citit Biblia știți că Domnul a declarat că „despărţiţi de Mine nu puteţi face nimic”! (Ioan 15:5) Pentru ca țara să fie vindecată este nevoie ca nelegiuirea ei să fie îndepărtată. Din câte știu nimeni nu poate înlătura nelegiuirea unei țări, nici un om, decât numai Dumnezeu! Iar Lui nu-i trebuie ani, îi este deajuns doar o zi, o singură zi, pentru a vindeca întreaga țară după cum ne spune prin profetul Zaharia: „… într-o singură zi voi înlătura nelegiuirea ţării acesteia.” (Zaharia 3:9)

Mă voi ruga pentru dumneavoastră ca Dumnezeu să vă dea înțelepciunea și călăuzirea Lui de sus în toate deciziile pe care le veți lua.

Dumnezeu să vă binecuvânteze!

Cu respect,

Pastor Nelu Chiriță

Tel. 0745 158 259

E-mail: nelutv@yahoo.com

Biserica Speranța Galați

http://www.sperantagalati.com


Răspunsul președintelui la scrisoarea fratelui Nelu

Răspuns


IMG_1871

Puteți comanda cărțile scrise de fratele Nelu Chiriță, folosind următoarele date de contact:

Tel. 0745 158 259 – Nelu Chiriță

E-mail: nelutv@yahoo.com

4 gânduri despre „RĂSPUNSUL PREȘEDINTELUI IOHANNIS PENTRU PASTORUL NELU CHIRIȚĂ!

  1. Fratele pastor Nelu Chirita a scris ce a avut pe inima si a primit un raspun „sec,pur formal”.As vrea sa stiu daca chiar a citit Iohanis cartea si ce parere are sau citeste doar articole aparute in ziar despre el.

    Apreciază

  2. De accord. Buna intrebare , dar raspunsul nu cred ca-l vei primii …Dupa cum este formulat titlul articolului „Raspunsul presedintelui Johanis” ma-asi fi asteptat,,recunosc nerabdatar ca si altii de fapt, sa citesc cateva randuri scrise chiar de presedinte …

    Apreciază

  3. Presedintele Iohannis nu are timp de asa ceva.Domnia sa este ocupat sa-si plimbe sotia .Este intr-o vacanta perpetua. Dar e si o parte buna in asta.Klaus Iohannis a demonstrat ca Romania nu are nevoie de presedinte.Merge si fara.

    Apreciază

Comentariile sunt închise

%d blogeri au apreciat: