Petru Lascau – ASEDIATORII BISERICII DE AZI !

Pe timpul comunismului, biserica era asediată de către Securitate și elitele favorite ale regimului Comunist.

Dar oare astăzi, cu atâta libertate religioasă, mai este posibil ca BISERICA să fie asediată?

Darul-Prorociei-in-Noul-Testament

După argumentele biblice și explicațiile aduse de către fratele Petrică în mesajul de mai jos, vom înțelege faptul că lucrurile, în ceea ce privește asedierea bisericii contemporane, nu s-au schimbat mult, ba se pare că dimpotrivă, sunt chiar mai grave, gravitatea constând în faptul că asediatorii nu mai sunt cei din afara bisericii, ci mai degrabă cei dinăuntru, care sunt chemați să slujească bisericii.

Fratele Petrică dă dovadă în mesajul de mai jos, de curaj și o sinceritate dezarmantă demne de apreciat, iar la un moment dat, își recunoaște chiar eșecul personal, în ceea ce privește Viziunea Bisericii contemporane. Nu putem decât să apreciem sinceritatea lui și să-i dorim mult succes în a face și următorii pași spre o trezire spirituală, atât de necesară în Bisericile noastre.

Cred că acest mesaj ar trebui ascultat de cât mai mulți dintre noi, în mod special de către SLUJITORII BISERICII lui Cristos, mai ales că mesajul vine din partea unui slujitor foarte bine cunoscut, într-un moment crucial pentru biserica lui Cristos, care se pregătește să-și întâmpine MIRELE.

Mike Olari

Click pe imaginea de mai jos pentru a reda mesajul VIDEO

8 gânduri despre „Petru Lascau – ASEDIATORII BISERICII DE AZI !

 1. In sfarsit auzim o analiza foarte clara a pozitiei in care se afla biserica contemporana.
  „Starea de asediu in care ne complacem ne-a adus toate durerile de care suferim.” putem spune nemultumirile sau asteptarile neimplinite…”singura solutie este iesirea din asediu prin evanghelizarea lumii”.

  Pentru aceasta insa trebuie mai inainte trecut un obstacol intern extreme de dificil:
  „Cel mai greu de invins este mentalitatea-nevoia unei schimbari de paradigma” .

  Acesta trebuie inceputa-obligatoriu, cu mai marii norodului, .
  Trezirea spirituala din vremea lui Ezechia (pag.476) a inceput de sus in jos, Dupa ce s-a sfintit,
  imparatul Ezechia”a adus pe preoti si pe levity” si le-a spus „acum sfintit-va”. Apoi a urmat „sfintirea Casei Domnului” si in final a poporului. Aceasta este regula biblica !

  Schimbarea de paradigma, de viziune a lucrarii bisericii trebuie mai intai sa porneasca si apoi sa o dovedeasca liderii feluritelor organizatii care mai de care crestine si de succes,pastorii de biserici indiferent de confesiune,conducatorii de culte,etc…acestia au un rol esential in a influienta poporul in actiunea de a iesii din asediu prin schimbarea totala a mentalitatii invechite si depasite. Si tinerii nostrii astepta !

  In primul rand ei ,cei de ” sus” , ar trebui sa asculte si sa mediteze la acest mesaj !

  (Respect si apreciere deosebita pentru acest mesaj !)

  Apreciază

 2. Waw…
  In sfarsit cineva‘sparge gheata’,un lider,un slujitor ‘cu greutate’al Domnului,care ne infatiseaza,presupun,aspectele unei indelungi cercetari,meditatii,dar si o obligatie a constiintei,cu certitudine.Un diagnostic,o identificare a unei boli spirituale indelungate a bisericilor,dar in acelasi timp si de corijare a ei.O priveliste infioratoare reda tabloul din pasajul biblic prezentat in predica,dar in acelasi timp o actualizare exacta a ceea ce trebuie sa marcheze schimbarea decorului in bisericile noastre,cat mai repede,altfel vor ramane muzee.Traim vremuri in care paleta este foarte colorata in biserici,insa ea nu mai reda imaginea fidela a Celui care ne-a creat.Tragedia este ca unii au inceput sa inventeze cu mintile lor,in loc sa-L lase pe Maestru! ‘Nu bogatia de culori te tine in loc in fata unui tablou,ci un gand,o durere,pe care artistul incearca sa o prinda pe o panza’.(Al Vlahuta)
  Eul si superficialitatea sunt la loc de cinste,iar pentru crestere nu este loc,nici interes,sunteti doar pacatosi iertati,la aceasta se rezuma majoritatea predicilor!Noi copii Lui,care suntem mostenitori ai unei Imparatii!Jalnic!Iar ascultand predica,ma gandeam ca de fiecare data suntem chemati la rugaciunea de multumire pentru biserica,de fapt pentru ce multumim?Sa ramanem in asediu,in continuare?
  Pentru ca hrana nu este acolo,bine precizat.
  Lucruri noi,nu se pot face decat cu fapturi noi,iar cadrul Scripturii potrivit ne conduce spre cel al lui Iosua si Caleb,cu adevarat indrazneti,curajosi,plini de credinta,devotati si dedicati.
  Domnul sa va binecuvinteze frate Petru Lascau,pentru mesajul de o deosebita necesitate si acuratete.Domnul sa va ajute intotdeauna sa respirati doar sentimentul ce emana din EL,iar lumina cu care v-a inzestrat sa straluceasca in afara,pentru a o face utila.Amin!
  Ma rog ca toti liderii sa fie biruiti de aceeasi sinceritate ca a d-voastra.Amin!

  Apreciază

 3. Bine spus,domnule Lascau.Toata slava si gloria sa fie aduse Domnului si Mantuitorului nostru,Hristos Isus. Dupa aceasta predica,in care infierati cultele,aveti toate sansele sa-l urmati pe V.Pustan.Daca veti continua sa marturisiti Adevarul,veti pierde avantajele vremelnice,pamintesti,insa,veti dobindi vesnicia cerului,comori duhovnicesti,ce sint oferite in dar de Tatal ceresc,tuturor copiilor Sai.
  Absolut toate religiile si cultele sint infiintate de oameni,in scopul dominarii maselor necunoscatoare de Adevar,ce-L prezinta pe Dumnezeu ca pe un dictator,ce da porunci si legi aspre,iar daca acestea nu sint respectate esti condamnat la „iad”.
  „Poporul Meu piere din lipsa de cunostinta.”(Osea 4;6)
  „Curva cea mare”,a fost si ramine religia catolica,iar fiicele ei,mai mici sau mai mari sint cultele protestante si neoprotestante . De la inceput n’a fost asa .”Cararile vechi”nu sint reprezentate de religii sau culte,ele au fost trasate de oameni calauziti de „ungerea Duhului Sfint”,care au baut din cupa suferintei lui Hristos Isus si care au murit asemeni Lui,in trup,si au inviat in Duh.
  Acest proces al transformarii,nu il realizeaza omul,ci este rezultatul activitatii Duhului Sfint,prin credinta din inoma,in Adevarul eliberator.
  „…veti cunoaste adevarul si adevarul va va face slobozi.”
  Fiti binecuvintati.

  Apreciază

Comentariile sunt închise

%d blogeri au apreciat: