GIANNA JESSEN – O IERT PE MAMA MEA, CHIAR DACĂ EA NU M-A DORIT !

Acestea sunt cuvintele spuse de către Gianna Jessen, în fața congresului American.Gianna-Jessen

Oare câte mame din această lume, nu au nevoie de iertarea copiilor avortați și implicit și de iertarea lui Dumnezeu?

Ascultând mărturia acestei femei, plină de dragoste față de mama ei care a decis s-o avorteze, m-am gândit că aici avem deja de-a face cu o dragoste DUMNEZEIASCĂ (AGAPE).

De fapt, aceasta este dragostea de care ar trebui să dăm dovadă fiecare dintre noi, cei ce ne numim CREȘTINI. Dar oare așa este? Din păcate, mulți dintre CREȘTINI, lasă de dorit!

Apoi, trebuie observat faptul că uciderea copiilor, prin avort, a luat o amploare nemaiîntâlnită, prin care ce îl practică, au făcut adevărate averi, fără să se gândească dacă acest lucru este păcătos și imoral.

Dar, vizionați videoclipul de mai jos, pentru a trage singuri toate concluziile.

În slujba ÎMPĂRATULUI,

mike olari


Mai jos, este traducerea videoclipului de mai sus.

Bună dimineața.

Numele meu este Gianna Jessen și aș dori să vă mulțumesc pentru oportunitatea de a depune mărturie astăzi înaintea voastră.

Mama mea biologică, era însărcinată în 7 luni jumătate cu mine, când a mers la o Clinică – Planned Parenthood, unde a fost sfătuită de doctori să avorteze. Ceea ce îi propuneau, era o metodă care practic ardea bebelușul în exterior, dar și în interior, iar mai apoi copilul este născut pe cale normală, dar mort, în mai puțin de 24 de ore. Asta mi s-a aplicat mie.

Dar, spre surprinderea tuturor, în loc ca eu să mor,după 18 ore în care am fost arsă în pântecele mamei mele, m-am născut vie la acea clinică din Los Angeles, pe data de 6 Aprilie 1977.

Pe actele mele medicale de atunci, scrie foarte clar: “Născută vie, în timpul procedeului de avort, la ora 6:00 a.m.” – VICTORIE!!!

Chiar dacă procedeul de avort nu a “funcționat”, cei care se ocupau de mine ar fi trebuit să mă sufoce sau stranguleze sau să mă lase pur și simplu să mor. Dar în schimb, o asistentă a chemat o ambulanță și am fost transferată la un spital. Doctorii de acolo nu se așteptau ca eu să trăiesc. Dar am trăit!!!

Am fost apoi dagnosticată cu o afecțiune a creierului, datorată procesului de avort nereușit, afecțiune din cauza căreia nu ar fi trebuit să-mi mișc capul sau membrele – însă  le fac pe toate acestea!

Mai apoi, am fost dusă la un centru de plasament și mai târziu am fost adoptată de o familie. Și vă rog să mă ascultați clar: O IERT PE MAMA MEA BIOLOGICĂ PENTRU TOATE ACESTEA!

Fondatorul acelei clinici Planned Parenthood a spus următoarele: “Cel mai milostiv lucru pe care o familie numeroasă  îl poate face unui copil nenăscut, este să-l omoare!!!”

Clinica de avort (Planned Parenthood) nu este rușinată de ceea ce a făcut sau continuă să facă. Dar noi, ca și copii ai Domnului trebuie să ne arătăm apatia și repulsia față de uciderea a peste 50.000.000 de copii aflați în pântece, pe tot parcursul timpului.

Mereu când aud de un asemenea caz mă întreb:

“-Câți copii nenăscuți au fost avortați fără ca noi să știm, câți au fost scoși afară din pântece pe bucăți și vânduți, datorită ego-ului omului?

-Câte Lamborghini au fost oare cumpărate cu sângele acestor copii nevinovați?”

Aș pune câteva întrebări Clinicii Planned Parenthood, după 38 de ani de când au încercat să mă omoare:

-Dacă prin avort se înțelege că e dreptul unei femei, atunci unde a fost al meu?

-Spuneți că atunci când un copil are disabilități, trebuie să întrerupi sarcina. Oare cumva puteți voi să decideți asupra vieții omenești?

-Este acum viața mea mai puțin valoroasă din cauza afecțiunii cerebrale pe care o am?

V-ați afundat prea mult în aroganță și lăcomie ca să puteți să mai vedeți un lucru: adesea învățăm lucrurile cele mai înțelepte de la cei mai slabi dintre noi.

Plant Parenthood se folosește de decepțiile oamenilor, manipulează, și se folosesc de slogane cum ar fi: “Este dreptul unei femei de a alege!”

Și asta pentru a-și atinge țintele lor financiare…

Iată un citat care face parte din limbajul angajaților: “Receptivitatea maselor de oameni este foarte limitată. Inteligența lor e mică, dar puterea lor de a uita este enormă. Ca și o consecință a acestor lucruri toată această propagandă afectivă trebuie să fie  limitată la câteva puncte, până fiecare om din afară înțelege, ceea ce noi vrem să înțeleagă, folosindu-ne de sloganurile noastre .” – Adolf Hitler

Putem să ne gândim că dacă cei de la Planned Parenthood ar da faliment, ar fi o criză printre comunitatea de femei, fără serviciile pe care ei le oferă acum. Total fals. Clinicile care practică avortul, sunt răspândite într-un număr foarte mare și pot fi contactate printr-un simplu SMS text. Nu suntem o națiune fără opțiuni.

Plant Parenthood primește anual $500.000.000  din taxe, pentru a se ocupa exclusiv de avortarea și dezmembrarea bebelușilor nenăscuți. Nu-mi spuneți că, chiar dacă nu s-au născut nu sunt copii. O inimă care bate, dovedește asta! Deasemenea, se ocupă cu vânzarea de organe umane, pentru profit. Nu e adevărat că aici e vorba doar de drepturile unei femei. Ca un copil să ia ființă, trebuie să fie și un bărbat implicați și aici vreau să spun câteva cuvinte bărbaților  care mă ascultă acum: Ați fost făcuți pentru a fi puternici. Dar puternici pentru a proteja femeia și copiii, nu pentru a vă folosi de ei și de a-i abandona. Vă cer acum să fiți curajoși.

În concluzie, vreau să vă spun că sunt vie, datorită puterii lui Isus Cristos, în care trăiesc și eu, mă mișc și care este în ființa mea. Fără El, aș fi nimic, iar cu El, AM TOTUL!

Vă mulțumesc!

Traducerea: Mihai Lupu

Un gând despre „GIANNA JESSEN – O IERT PE MAMA MEA, CHIAR DACĂ EA NU M-A DORIT !

Comentariile sunt închise

%d blogeri au apreciat: