Cine a câștigat, cine a pierdut? – Vladimir Pustan

Este clar că nici în ce privește incidentul de la Colectiv (București), nici în tragedia din Franța de noaptea trecută, nu se poate vorbi prea mult de câștig și beneficii!
Un lucru este cert, Planeta Pământ a devenit un loc foarte periculos!

Dacă Dumnezeu nu ne protejează, nimeni nu o poate face.
Vladimir Pustan face o sinteză a lucrurilor în această privință.Vă rog citiți !
-mike Olari-A câștigat moartea… Până acum 54 de morți. În lumea asta, doamna în negru pare să câștige mereu. Te
leviziunile… Moartea face rating… Vânzătorii de extinctoare… Remus Cernea… Noii miniștri și secretari de stat… Cine a pierdut? Restul … Ei care au murit…

Când mori năpraznic, de obicei mori nepregătit, cu sufletul uitându-se în altă parte. Familiile lor… Nimeni nu le înțelege lacrima, deși îi mințim că da… Biserica… Cred că a scăzut în sondaje cu încă 10 procente… Așa vor unii ca sstire_59071ă fie biserica, slabă… Ca să tacă… Ca să-i fie rușine să zică ”Nu”. Și nu-i o soluție cum zicea un preot săptămâna trecută, că vrea să-și pună crucea la gât și sutana pe el, și să meargă la primul concert rock. Eventual să întorci crucea cu capul în jos, că acolo așa se poartă. Avea dreptate patriarhul. Locul preoților e în biserică. Dar n-a știut să spună asta. Locul preoților e în primul rând în biserică. Dar faptul că părintele patriarh e mereu încruntat deja s-a uitat.

Acum lumea e indignată pe părinții bigoți ce nu au lăsat fata lor arsă să primească transfuzia de sânge, iar aceasta a murit. Pentru cei ce amestecă evanghelicii cu Martorii lui Iehova e un adevărat chilipir de imagine. Toți pierdem… Mai săraci, mai triști, mai în toamnă, mai dezbinați. Uităm că pământul acesta cu tot ce-i pe el va arde… Că micile incendii sunt repetiții dureroase pentru marele foc… Lumea va arde cu extinctoare cu tot.
Așa zice Biblia. Dar cine o mai crede și mai are vreme de ea? Acum e vremea știrilor…

V l a d i m i r _ P u s t a n

2 gânduri despre „Cine a câștigat, cine a pierdut? – Vladimir Pustan

  1. In ansamblu,in esnta lui,mesajul d-lui Pustan mi se pare foarte correct.Am ,doar,doua mici „obiectii”.
    1) Nu cred ca oamenii,in imensa lor majoritate,confunda Evanghelicii cu Martorii lui Iehova.
    2) Locul preotilor este,in principal,in Biserica.Dar ei nu tebuie sa fie „tintuiti” acolo.Slujitorii Domnului,indiferent de confesiune,trebuie sa fie acolo unde este nevoie de ei.De rugaciunea lor.De mangaierea lor.Oamenii au nevoie de cunoasterea Adevaratului Domn.Si,”informatia” nu poate veni decat de la cei ce-L cunosc.Cu adevarat.Oamenii ,d-le Pustan,nu vin singuri spre Biserica..Ei trebuie sa aiba calauzitori spre acolo.Si slujitori care sa-i faca sa revina.

    Apreciază

Comentariile sunt închise

%d blogeri au apreciat: