Politizarea cazului familiei Bodnariu!?

image

Încã de la început am încercat sa fiu rezervat în a scrie ceva despre situația acestei familii, încercată peste puterile omenești, văzând că sunt destui cei care oferă informații direct de la sursă și care sunt în legătură directă cu familia.

M-am bucurat să văd cum prin intermediul Internetului, s-a realizat o mobilizare a zeci de mii de credincioși la post și rugăciune,  la care bineînțeles că m-am alăturat și eu, dar și mulți alții care au venit înaintea lui Dumnezeu cu toată inimă.

M-am gândit cum aș fi reacționat eu dacă aș fi fost pus în situația aceasta, cu cei 7 copii ai mei și sincer să fiu, m-am simțit îngrozitor.

Este o situație în care numai Dumnezeu va putea face o minune și eu cred că Dumnezeu va aduce izbăvirea și chiar El va interveni. Sunt convins că El deja a ascultat rugăciunile mulțimii de oameni care au strigat către El.
Aș vrea totuși să trag un semnal de alarmă și mă rog ca Dumnezeu să ne înzestreze cu un Duh de înțelepciune, ca să putem discerne care este partea noastră de implicare și ce să facem fără să ne trezim că scopurile noastre omenești interferează cu voia Domnului.

Totul, la început, mi s-a părut sincer și cred în continuare că cei mai mulți din cei care au luat parte într-un fel sau altul, continuă sâ se roage sincer și să postească pentru această familie, îngrozitor încercată.
Se pare totuși, că pe zi ce trece, tot mai mulți încearcă să profite de această situație și să o exploateze în favoarea și beneficiul lor, exact ca oamenii politici.

Este foarte bine să intervenim și să folosim toate mijloacele posibile pentru a ajuta această familie să-și recupereze copiii și mai ales, să nu ne oprim în a striga către Dumnezeu, până ce această situație nu va avea rezolvare. Dar cred că totul ar trebui făcut, fără vre-un gând de a ne scoate în evidență pe noi înșine. Chiar dacă Dumnezeu va alege să folosească pe unii mai mult decât pe alții, noi trebuie să dăm dovadă de maturitate spirituală, fără a încerca să scoatem în evidență acest lucru, ci mai degrabă să-L scoatem pe Dumnezeu în evidență.

Să nu ne trezim că începem să ne încredem mai mult în oameni, decât în Dumnezeu, iar astfel Dumnezeu să ne lase pe noi singuri să ne rezolvăm problema. Mă rog Domnului să ne dea multă smerenie și înțelepciune ca atunci când situația se va rezolva, să putem spune cu toții: „Lăudat să fie Domnul!” care a dat rezolvare.
Dragă familie Bodnariu,
Mă bucur să vă cunosc, chiar dacă în astfel de circumstanțe și vă doresc putere de sus în această încercare grea. Vă iubim și continuăm să ne rugăm pentru situația dumneavoastră, până la rezolvarea completă a grelei încercări în care ați ajuns. Încredeți-vă cu toată inimă în Dumnezeu și El va lucra.

Fiți binecuvântați!

Cu dragoste în slujbă Împăratului,
mike olari

3 gânduri despre „Politizarea cazului familiei Bodnariu!?

  1. Am observat si eu atitudini de acest gen, de „a iesi la rampa” in scop de reclama sau lauda personala (sau lauda adusa vreunui cult), ba chiar am observat acest lucru chiar la persoane de la care nu m-as fi asteptat!! Pe de alta parte, astfel de situatii sunt si O CERNERE pentru noi toti: unii ne dam arama pe fata, altii… daca reusim sa ramanem smeriti, ne va rasplati Domnul!

    Zic si eu… Intr-o societate axata pe epatare si etalarea eventualelor calitati si lauda de sine adusa la cote maxime (prin „mijloace” gen facebook, larg promovat si prin adunari, chiar si de unii pastori!), e mai greu ca pocaitul sa ramana smerit si sa umble DOAR cu Dumnezeu, fara sa urmeze modelul lumii, fara sa se dea in spectacol, fara sa caute aprecierea altora etc. E greu!… Si este cu atat mai greu cu cat ni se tot impune ca „trebuie sa fim relevanti” (imitand deci lumea!) sau ca „nu este pacat” (etalarea sinelui sau a cauta sa fim placuti oamenilor si nu Domnului sau prietenia lumii). Sunt chiar si predicatori care spun asa… (pe internet, prin adunari etc.)

    Domnul sa aiba mila de noi! 1.000.000 de voci ne cheama sa iesim in evidenta, insa doar glasul Domnului ne indeamna sa ne smerim! Domnul sa ne dea putere sa ne facem placuti mai intai Lui!

    Apreciază

Comentariile sunt închise

%d blogeri au apreciat: