PASTORUL NELU CHIRIȚĂ NE PROVOACĂ LA PARTENERIAT !

Nelu Chirita1

Cuvântul lui Dumnezeu ne învață să ne bucurăm cu cei ce se bucură și să plângem cu cei ce plâng.

În situația de față, avem ocazia să ne bucurăm și să fim parte la bucuria fraților noștri din Galați.

Cunoscându-l pe fratele Nelu și inima dânsului pentru lucrarea lui Dumnezeu și mântuirea celor pierduți, vă încurajez cu toată inima să vă implicați fără nici o rezervă în lucrarea la care fratele Nelu împreună cu biserica pe care o păstorește, s-au angajat.

God bless you all

mike olari


 

Untitled-1

Biserica Penticostală Speranța Galați
Complex Comercial „Ultimul Leu”
Str. Siderurgiștilor Nr.2, Galați
Tel. 0745 158 259
http://www.sperantagalati.com

 

Către Biserica…

 

Dragi frați, vă salutăm în Numele Domnului Isus Hristos. Prin prezenta scrisoare dorim să vă aducem la cunoștință următoarea situație:

Biserica Penticostală Speranța din Galați, România, biserica noastră, a fost înființată în anul 2008 ca răspuns la chemarea lui Dumnezeu și la nevoia stringentă de plantare de biserici din orașul Galați care la o populație de aproape 350 000 de locuitori avea pe atunci doar 7 biserici evanghelice.

Am pornit plantarea bisericii cu un grup de frați plini de pasiune în condiții grele, într-un spațiu închiriat dar Domnul Dumnezeu ne-a binecuvântat în lucrarea aceasta și am văzut mâna Lui la lucru într-un mod deosebit. Biserica a crescut constant astfel că în cei 7 ani de activitate am avut 13 botezuri iar majoritatea celor care au încheiat legământ cu Domnul au venit din lume. Am fost nevoiți să ne mutăm într-un spațiu mai mare dar curând și acesta a devenit neîncăpător. Deși din cauza situației economice din România am pierdut aproape 60 de membri care au plecat la lucru în străinătate, totuși în prezent la slujbele principale ale bisericii participă în jur de 150 de persoane!

În ultimii ani ne-am străduit să strângem fonduri pentru a construi propriul nostru lăcaș de închinare și să scăpăm de chiria care a devenit o povară.

De curând Domnul ne-a pus înainte o oportunitate extraordinară. Am găsit un teren într-o zonă foarte bună a orașului, teren pe care se află deja o clădire, o hală de producție cu o suprafață construită de aproape 300 metri pătrați! Prețul de pornire al licitației era de 105.000 euro. Ne-am rugat Domnului și am postit cu toată biserica și în final am reușit să cumpărăm terenul și clădirea cu numai 80.000 euro! Noi nu am avut decât 60.000 dar am găsit să împrumutăm diferența, fără dobândă, pe o perioadă de un an de zile.

IMG_20151112_121815

Dragi frați, slăvit să fie Domnul, avem deja o clădire foarte bună, într-o zonă foarte bună a orașului, care este perfectă pentru nevoile bisericii, dar nu mai avem bani să o putem repara și amenaja pentru slujbele bisericii. Este nevoie de geamuri termopan, scară exterioară pentru accesul la etaj, izolație termorezistentă, tencuieli, zugrăveli exterioare și interioare, pardoseli, instalații sanitare, gresie, faianță, instalații electrice, centrală termică, calorifere, corpuri de iluminat, mochetă, uși etc. Ne-ar trebui aproximativ 40.000 de euro ca să terminăm lucrările.

IMG_20151112_121804

Până la amenajarea completă a spațiului suntem nevoiți să funcționăm în continuare în spațiul închiriat pentru care plătim 1.000 de euro pe lună în afară de utilități. Posibilitățile noastre financiare sunt limitate motiv pentru care solicităm din partea dumneavoastră un ajutor financiar pentru amenajarea noii clădirii a Bisericii noastre. Ne-am bucura foarte mult dacă ați putea să ajutați în felul acesta lucrarea Domnului din Galați. Fie ca Domnul să vă binecuvinteze și să vă răsplătească orice binefacere!

IMG_20151112_120634

 

Cu dragoste în Hristos,

Comitetul Bisericii Penticostale Speranța Galați

 

Pastor                                                                                  Secretar

Nelu Chiriță                                                                    Dan Mureșan

Un gând despre „PASTORUL NELU CHIRIȚĂ NE PROVOACĂ LA PARTENERIAT !

Comentariile sunt închise

%d blogeri au apreciat: