LOGOS-TV! Un interviu amplu cu Daniel, Marius și Rut Bodnariu!

321

În mai puțin de 24 de ore, cu ajutorul lui Dumnezeu, vom lansa Televiziunea Digitală LOGOS-TV!

Ne-am gândit cum ar vrea Dumnezeu să pornim, pentru a putea spune cu adevărat că pornim cu DREPTUL!

Lăsându-mă provocat de un comentariu de pe Facebook, care îmi propunea să ne implicăm în ajutorarea familiei Bodnariu, am reușit prin Mihai Bodnariu (tatăl lui Marius) un om tare amabil (care locuiește în SUA) să ajung la fii dânsului. Prima dată am luat legătura cu Daniel, care la rândul lui a dat dovadă de o amabilitate ieșită din comun.

Astfel se face, că Misiunea Family to Family, prezentă de mulți ani în diferite lucrări din zona Olteniei, a trimis la locuința fratelui Daniel Bodnariu din București, o echipă, pentru a afla cine sunt acești oameni, direct de la sursă!

Și asta, după ce am văzut pe Internet și la diferite posturi de televiziune, tot felul de comentarii pro și contra, cu toate că un simplu exercițiu de logică ne poate arăta cam cum stau lucrurile în acest caz.

Nu cred că oamenii politici serioși (senatori, deputați, avocatul poporului, etc.) s-ar fi implicat să ajute acest caz, fără să verifice cum stau lucrurile și dacă părinții acestor copii, se fac vinovați de abuz și sunt creștini extremiști!

-Aș avea pentru Norvegia două întrebări retorice:

  1. „Ce fac în cazul soțiilor abuzate?”
  2. „Ce s-ar fi întâmplat dacă s-ar fi atins de copiii unor musulmani extremiști?”

Dar, prefer să vă las pe dumneavoastră personal, să vă faceți o părere, despre acești părinți, oameni cu frică de Dumnezeu, după ce veți asculta integral interviul, care a durat aproximativ 2 ore.

Îl vom televiza în seriale de câte 20-30 de minute fiecare, la distanță de o zi, două unul de celălalt, pentru a fi siguri că va fi vizionat de cât mai mulți compatrioți și la sfârșitul interviului va fi eliminată orice îndoială din mintea oamenilor. Astfel, putem cu toții să ne implicăm în toate acțiunile care vor urma, fără nici o rezervă.

Vă rog să distribuiți acest mesaj, la cât mai mulți oameni, pentru a putea fiecare în dreptul său, să își facă o părere proprie, nu să adopte părerile altora!

Vă pot asigura că veți afla multe noutăți și lucruri frumoase despre o familie care, fără să aibe vreo vină, trebuie să petreacă Sărbătorile Crăciunului, despărțiți de cei dragi. Este efectiv îngrozitor, numai să te gândești, fără să fii personal implicat.

La finalul fiecărui episod, veți putea auzi și vedea, pe Rut și Marius, într-un mesaj video pe Skype și sunt convins că vă vor uimi, dând dovadă de o maturitate spirituală de invidiat. Cu toate că ei sunt limitați de legile țării unde locuiesc, ca să vorbească prea mult în public, totuși a fost foarte amabil și a contribuit în limita legii, la înregistrarea acestui interviu.

Deci, fiți pe fază la momentul lansării și vă veți convinge singuri de multe lucruri.

Cu multă dragoste și respect,

Conducerea Misiunii Family to Family.


 

logo

Click pe imagine pentru LOGOS-TV

 

 

 

 

6 gânduri despre „LOGOS-TV! Un interviu amplu cu Daniel, Marius și Rut Bodnariu!

Comentariile sunt închise

%d blogeri au apreciat: