COMUNICAT – ,,PNTCD considera intolerabila pozitia ministrului de externe Lazar Comanescu fata de tragedia familiei ‪#‎Bodnariu‬, din Norvegia”

agnus dei - english + romanian blog

PNTCD 2 Comunicat Aurelian Pavelescu Cazul Bodnariu Clik sa maresti

PNTCD 1 Comunicat Aurelian Pavelescu Cazul Bodnariu

COMUNICAT

PNTCD considera intolerabila pozitia ministrului de externe Lazar Comanescu fata de tragedia familiei Bodnariu, din Norvegia

Ministrul de externe, dl. Lazar Comanescu, a exprimat printr-un Comunicat pozitia MAE cu privire la drama familiei Marius si Ruth Bodnariu din Norvegia.
Amintim ca autoritatile norvegiene au separat cei cinci copii minori ai familiei, care au si cetatenie romana, de parintii lor, in urma cu doua luni. Procedurile de separare au fost brutale, fara asigurarea unor anchete sociale prealabile, a dreptului la aparare, fiind incalcate flagrant tratatele internationale privind dreptul parintilor de a-si educa copiii si libertatea religioasa. Autoritatile norvegiene au facut presiuni asupra sotilor Bodnariu sa taca, prin santaj.

In urma protestelor de solidaritate cu familia Bodnariu, din tara si strainatate, dl. ministru Lazar Comanescu a formulat un raspuns, pe care PNTCD il denunta ca inacceptabil.

Folosind un limbaj de lemn, asa-zis diplomatic, dl. ministru invoca o forma…

Vezi articolul original 546 de cuvinte mai mult

%d blogeri au apreciat: