Aurelian PAVELESCU, Presedinte PNTCD: Majestatea Voastra, Nici Coroana Norvegiei nu sta mai presus decat suferintele copiilor nostri, ai lumii, ai Romaniei!

agnus dei - english + romanian blog

Aurelian Pavelescu Photo Ziarul Evenimentul . ro Aurelian Pavelescu Photo Ziarul Evenimentul . ro

Coroana Norvegiei, prin Majestatea Sa, Regele Harald al V-lea, devine singura responsabila pentru soarta copiilor minori, ai Romaniei, separati samavolnic de parintii lor, familia Bodnariu! Solicit Regelui un mesaj de compasiune, dupa Scrisoare pe care i-am adresat-o in ajunul Craciunului! Norvegia, un stat care face experimente pe copii de tip nazist! Experimentul Breivik! Norvegieni, eliberati copiii familiei Marius si Ruth Bodnariu, sunt copiii Romaniei!

O stire inspaimantatoare! Andreas Breivik, criminalul care a impuscat cu sange rece peste 60 de oameni in Norvegia, in urma cu cativa ani, din motive rasiale, de inspiratie nazista, A FOST UN COPIL RAPIT DE LA SANUL MAMEI DE „PROTECTIA COPILULUI” DIN NORVEGIA, aceeasi institutie care a rapit cei 5 copii minori ai familiei Marius si Ruth Bondariu in urma cu 2 luni. Breivik a fost preluat de statul norvegian pe motiv ca, avand varsta de 4 ani, dormea…

Vezi articolul original 296 de cuvinte mai mult

%d blogeri au apreciat: