Ignoranța Americană și Comunismul!

1449839924e8eae7a7Ieri, după o întâlnire și o discuție mai lungă dintre mine și un client, era imposibil să nu se ajungă și la subiectul cel mai de actualitate aici în America, anume alegerile prezidențiale.

Foarte direct l-am întrebat pe client, cu cine ar vota. Înainte să-mi răspundă la întrebare, a vrut să se asigure de faptul că eu nu voi vota cu Donald Trump. Auzind acest lucru, într-un fel m-am bucurat, fiindcă sincer să fiu, noi creștinii avem în această cursă pentru postul de președinte al Americii, candidați cu adevărat conservatori, iar unul dintre ei și cel mai aproape de principiile creștine, este Ted Cruz care este un candidat cu șanse reale și pregătit să scoată America din fundătura în care a fost dusă de regimul Obama.

Deci, faptul că el nu votează cu Trump, m-a făcut să cred că am de-a face cu un conservator așa că fără nici o rezervă, l-am întrebat și eu, cu cine ar vota el. Mi-a răspuns foarte sigur pe el și mândru, Bernie Sanders.

Acest om, este un comunist convins, care cu adevărat, va ajuta la distrugerea completă a Americii. Cu alte cuvinte, va duce socialismul creat de Obama, pe culmi și mai înalte, adică, comunism.

Am început să-i spun povestea vieții mele din timpul regimului comunist, încercând să-l fac să înțeleagă ceea ce el nu a experimentat. Mi-a venit în minte anul 1979, când comunismul era în floare în România. Eu aveam un serviciu bun la CFR și luasem decizia de a mă căsători. Dar cum CFR-ul era locul unde armata era ca la ea acasă, sefii de aici au primit un ordin de la Centru, să curețe această instituție de oamenii care nu sunt loiali Partidului Comunist. Astfel, primii oameni care trebuiau eliminați, au fost creștinii. Trecând prin multe faze și discuții la toate nivelele, s-a ajuns și la ziua în care mi s-a pus înainte o foaie de hârtie pe care trebuia s-o semnez și care le promitea lor, că renunț la credința mea și la mersul la biserică.

De această semnătură depindea serviciul meu și promovarea mea pe viitor. Ei bine, povestea lungă, scurtă, după ce am refuzat să semnez, am for târât prin multe locuri unde am fost umilit și înjosit, iar la final, bineînțeles forțat să plec și să las în urmă o slujbă bună, pentru care eram pregătit bine și care mi-ar fi asigurat o viață de familie frumoasă.

Refuzând să semnez aceste hârtii, automat viitorul meu începea să devină deja incert, dacă nu aș fi știut în cine îmi pusesem nădejdea, adică în Dumnezeu, care ne promite un viitor și o nădejde.

Mă gândesc acum, după 33 de ani, ce reale aveau să devină aceste cuvinte pentru mine și familia mea. Acesta și multe alte lucruri prin care a trebuit să trec până să ajung în fața Dunării pentru a trece în Iugoslavia, iar mai apoi în America.

În discuția  pe care am purtat-o ieri, aceste întâmplări nefericite mi-au venit automat în minte, cu toate că totuși au trecut 33 de ani de atunci. Ei bine, se pare că americanii nu înțeleg acest lucru și nici nu vor să citească istoria comunismului, ci doresc să-l experimenteze ei pe pielea lor. Categoric că în anul 1983, când Dumnezeu m-a ajutat să ajung în America prin multe peripeții, am crezut că am lăsat comunismul în urmă odată pentru totdeauna. Se pare că nu a fost așa și parcă nimeni nu vrea să asculte la noi, cei care am gustat din plin ce înseamnă această fiară odioasă, numită COMUNISM.

Desigur că Dumnezeu, care deține și controlează destinul întregii lumi, știe ce să facă și să îngăduie. Nu trebuie să Îi spunem noi, dar și noi avem partea noastră în tot acest proces numit alegeri prezidențiale. Aș încuraja pe toți cei care ați fugit de comunism, iar acum locuiți în libertatea religioasă (pe care suntem pe cale să o pierdem) din această țară foarte binecuvântată, să vă implicați și să explicați câtor mai mulți oameni ce înseamnă cu adevărat COMUNISMUL și să-l dați pe față. Avem probabil ultima șansă să mai oprim direcția diabolică în care s-a pornit această țară, până mai ieri numită CREȘTINĂ.

Ignoranța și lipsa de informare corectă, poate să-i facă pe mulți să fie de acord cu promisiunile fără acoperire, făcute de acest om numit Bernie Sanders, care promite lapte și miere (fără să spună că sunt otrăvite), iar astfel America să aducă înapoi COMUNISMUL pe care Ronald Reagan l-a pus pe butuci.

Să ne rugăm lui Dumnezeu din toată inima pentru America și viitorul ei. De viitorul ei depinde nu numai viitorul nostru, al celor ce locuim aici în America, ci viitorul întregii lumi.

Mike Olari

2 gânduri despre „Ignoranța Americană și Comunismul!

Comentariile sunt închise

%d blogeri au apreciat: