Marius și Ruth Bodnariu – Dumnezeu are ultimul cuvânt!

Familia Bodnariu PROTEST in fata Ambasadei NorvegianaSunt convins că răspunsul primit de avocatul poporului din România, cu privire la cazul familiei Bodnariu, apoi decizia în cazul familiei Nan, sunt de natură să transmită un mesaj descurajator.

Să nu uităm că multe din instituțiile statului, poate și unii oameni politici, au făcut demersuri doar de ochii lumii, iar rezultatele sunt pe măsură. De fapt, până în momentul de față s-a văzut foarte mult intervenția oamenească, iar acest lucru s-ar putea să-L facă pe Dumnezeu să-și mai întârzie intervenția.

Să nu uităm, Dumnezeu nu-și împarte slava cu nimeni. Îmi place să cred că Marius și Ruth nu se vor lăsa intimidați de răspunsul primit de avocatul poporului și nici de faptul că, se pare că pe cei de la Barnevernet, nu-i impresioanează nici chiar demonstrațiile de stradă care au loc la nivel Internațional, ci vor continua să creadă în ajutorul care vine de sus de la Dumnezeu.

Meditând profund în dimineața aceasta la Marius și Ruth, după ce am citit răspunsul primit de către avocatul poporului din România, m-am dus cu gândul la timpul lui Mardoheu și Estera, când soarta poporului Israel era pecetluită și acest popor al lui Dumnezeu trebuia să fie șters de pe fața pământului.

Era clar că nimeni nu mai putea face nimic pentru salvarea acestui popor sortit dispariției, dar cu toate acestea, Dumnezeu intervine în chip miraculos cum nimeni nu se gândea și rezolvă problema cum nimeni nu ar fi putut sau gândit, iar în final nu numai că poporul Israel este salvat de la dispariție, dar Dumnezeu îl răzbună și-l face cunoscut în toată lumea. În final, nimeni nu a lăudat și scos în evidență pe cei ce au postit și s-au rugat, nici chiar pe Mardoheu și Estera, ci în evidență a fost scos Marele Dumnezeu al acestui popor.

Sper să învățăm din această experiență, iar nădejdea lui Marius și Ruth să nu fie în nimeni și nimic altceva, decât în marele Dumnezeu, care sunt convins că va interveni. Este corect și omenește să apreciem eforturile celor care se implică într-un fel sau altul, dar să nu uităm că ultimul cuvânt Îl are Dumnezeu. Când va vorbi Dumnezeu, oamenii nu vor mai avea ce spune decât să-L laude și să spună „MARE DUMNEZEU AVEM!”

Mike Olari

 

4 gânduri despre „Marius și Ruth Bodnariu – Dumnezeu are ultimul cuvânt!

  1. Si cum altfel ar straluci slava Dumnezeului nostru daca mai intai nu cad una cate una la pamant toate stradaniile omenesti!?!

  2. Mike Olari, daca-mi permiteti o mica reformulare/corectare la „ultimul cuvânt Îl are Dumnezeu” : Singurul cuvant il are Dumnezeu. Puterea Barnevernet ii este data de domnii/stapaniri ale intunericului. Impotriva ei, impotriva lor trebuie luptat cu arme spirituale. Postul si rugaciunea din cazul Esterei, nu le-am auzit solicitate de niciun pastor, la nivel national.

    1. O, ba da, nu ati aflat dvs: chiar fr Daniel Bodnariu a anuntat la sfarsitul anului 3 zile; apoi au fost cele 21 anuntate de sora Volintiru; si au mai fost si altii la nivel de biserici locale care au proclamat post si rugaciune. Si chiar echipa de organizare si initiativa a fr Cristian Ionescu indeamna neincetat la aceasta.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: