Interviu John și Rodica Tipei – VIDEO

img_7977Întâlnim uneori în viață oameni de valoare, oameni care și-au înțeles menirea, oameni competenți, care își văd de treabă și fără dorința de a ieși în prim-plan. De obicei acești oameni îngemănează două calități rare, care strălucesc atât de frumos împreună: modestia și competența, sau excelența (competența în varianta ei superlativă).

Vreau să prezint un om deosebit, care s-a lăsat greu înduplecat să scriem despre el și să înregistrăm un interviu pentru LogosTV, în care să ne prezinte chemarea specială la care a răspuns și rezultatele care încununează munca lui de aproape două decenii. Misiunea pentru care Dumnezeu l-a chemat din Statele Unite în România, a fost organizarea și pregătirea Institutului Teologic Penticostal din București, pentru acreditarea academică. Acest lucru s-a întâmplat în anul 2008. John Tipei, căci despre el este vorba, a trimis atunci un scurt mesaj prietenilor și colaboratorilor săi, pe care l-am preluat exact în forma în care a fost trimis prin email, la vremea respectivă.


 

Stimaţi fraţi si prieteni,

Vă anunţ cu bucurie faptul că marţi, 30 septembrie 2008, Institutul Teologic Penticostal din Bucureşti a fost acreditat. Dumnezeu ne-a dat biruinţa. Numele lui sa fie binecuvântat.

Soli Deo Gloria!

Pastor Conf. univ. dr. John F. Tipei


Rector – Institutul Teologic Penticostal Bucureşti


Vizionând interviul de mai jos, veți afla mai multe lucruri despre acest om al lui Dumnezeu care a tăcut și a făcut, “a man of few words”, adică un om al vorbelor puține, dar care și-a înțeles pe deplin menirea, pe care și-a dus-o la îndeplinire cu cinste și modestie.

JohnTipei

2 gânduri despre „Interviu John și Rodica Tipei – VIDEO

 1. Sunt oameni care fac multe lucruri, auzim despre ei si despre realizarile lor. Dar, mai sunt si oameni care au realizari,le cunoastem,societatea beneficiaza de ale, dar despre ei nu prea stim mare lucru.
  Un astfel de om- pastorul John F Tipei- il descoperim in acest interviu,excelent condus de acesta tanara reportera.

  „…un om a lui Dumnezeu care a tacut si a facut” se mentioneaza in incheierea postarii.
  Intelegem ca se face referire la modestie. Se spune ca a fi modest presupune in primul rand sa-ti cunosti propria ta valoare . Prin urmare omul modest este intelept,multumit si impacat cu sufletul lui si care nu are neaparat nevoie de a atrage atentia celor din jurul lui invocand diferite pretexte.Cu alte cuvinte,modestia este o insusire a celor cu suflet mare …!

  PS.
  „Fa bine cat poti,de mult si vorbeste despre asta cat poti de putin” spunea Charles Dickens
  …iata o invatatura izvorata din acest interviu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: