Iosif Țon – Bunătatea

IMG_3058Timp de aproape o săptămână, am avut harul și deosebita bucurie să-l găzduim pe fratele Iosif și sora Elisabeta. Se află în Arizona la Biserica Agape (pastor Petrică Lascău) cu ocazia prezentării (timp de 5 zile) unei lucrări noi, pe care o vom prezenta în zilele care urmează atât pe blogul acesta, cât și pe LogosTV.

Petrecând mult timp împreună și purtând tot felul de discuții pe diferite teme cu această familie scumpă, mi-am mai astâmpărat dorul de părinții mei, care au plecat la Domnul cu mulți ani în urmă.

Ultimele cuvinte ale tatălui meu înainte de a pleca din lumea aceasta au fost: „FIȚI TREJI ȘI VEGHEAȚI”. Era îndrăgostit de Cer, unde a și plecat în câteva ore și dorea să se asigure că și urmașii lui îi vor urma pașii. Vorbind cu fratele Iosif și cu sora Elisabeta, m-am convins încă odată – dacă mai era cazul – că nu au un alt scop în viața lor decât să-i trezească pe cât mai mulți pentru Împărăția Cerurilor.

La cei 81, respectiv 82 de ani, această familie scumpă umblă și lucrează neobosită pe câmpul Evangheliei. Subiectul de bază este „VOIA TATĂLUI PRECUM ÎN CER AȘA ȘI PE PĂMÂNT” – cu alte cuvinte facerea de oameni buni pe acest pământ, prin care această planetă să se asemene cât mai mult cu Împărăția lui Dumnezeu.

Spunea cineva „Uită-te la oameni cât iubesc și cu ce se ocupă și-ți vei da seama dacă sunt creștini reali, veritabili sau doar buni povestitori!”

Sunt foarte de acord cu această analogie și trebuie să spun răspicat faptul că familia Țon, emană doar dragoste și iubire în jurul lor, iar cât despre preocupările lor zilnice, îmi confirmă din plin apartenența lor unei Împărății Divine.

Frate Iosif, soră Elisabeta – vă felicit pentru toată lucrarea frumoasă pe care o faceți și apreciez dragostea dumneavoastră față de toți oamenii, chiar față si de dușmanii cei mai înverșunați. Sunteți un exemplu demn de urmat pentru noi toți.

God bless you

mike olari

 

2 gânduri despre „Iosif Țon – Bunătatea

Comentariile sunt închise

%d blogeri au apreciat: