Rugăciune pentru Mihai și Caty Bodnariu!

226807_202368383131602_4064500_n
Sursa photo: Facebook Mihai Bodnariu

Sunt tatăl a 7 copii și deasemenea ca bunic, am 5 nepoți. A fi tată nu este un lucru de apucat, ai responsabilități peste responsabilități, dar în final în cele mai multe dintre situații, te bucuri de copii când îi vezi mari și realizați. Treci peste tot ce a fost greu și vei uita până și cele mai grele situații din procesul creșterii copiilor. De multe ori m-am gândit (cum de altfel cred că orice părinte a făcut-o) la Marius și Ruth Bodnariu. Cum m-aș fi comportat să fi trecut eu, prin ce trec ei? Cum ar fi fost ca într-o zi să mă trezesc fără cei 7 copii pe care îi iubesc ca pe ochii din cap?

Oricât ne-am strădui, nu cred că vom reuși să ne punem în situația lor pe deplin. Parcă este insuportabil să te gândești numai, dar să treci la propriu prin astfel de încercări…Cu toate astea, Dumnezeu îi întărește și le dă putere ca să meargă înainte. Slavă Domnului pentru asta.

Dar să nu uităm că printre cei dragi care suferă împreună cu Marius și Ruth, sunt 4 persoane (bunicii de ambele părți) care suferă foarte mult, uneori poate chiar mai mult decât părinții. Poate veți zice că exagerez. Nicidecum! Vă vorbește un bunic, care este pe deplin conștient de ceea ce afirmă.

Nu cunosc foarte multe lucruri despre bunicii copiilor din partea lui Ruth, dar cunosc puțin situația bunicilor din partea lui Marius, părinții lui. Cu fratele Mihai am avut ocazia să vorbesc la telefon, undeva la începutul dramei, dar de atunci îl urmăresc îndeaproape pe Facebook și sincer să fiu, de multe ori chiar îl admir cum nu îi scapă nimic din ce postează oriunde, fără ca dânsul să nu preia și să trimită mai departe. Inimă de bunic adevărat!

Bunicii au un rol foarte important în familie; unii își iubesc nepoții chiar mai mult decât și-au iubit proprii copii. Știu că pentru Marius și Ruth se roagă mii și mii de oameni, lucru absolut necesar și foarte bun, dar nu uitați că și BUNICII au mare nevoie de rugăciunile noastre.

Vreau să vă provoc pe toți cei ce veți citi aceste rânduri să aduceți înaintea lui Dumnezeu și pe bunicii Mihai și Caty Bodnariu și pe bunicii din Norvegia. Sunt convins că sunt cu toții răvășiți de durere și neobosiți în încercarea de a ajuta cu tot ce pot pentru recuperarea nepoților lor

Frate Mihai și sora Caty, vă purtăm în rugăciunile noastre și nu uitați: Dumnezeu ascultă rugăciunile bunicilor, pentru nepoții lor. Sunt convins că izbăvirea este aproape.

Cu toată dragostea,

mike olari

 

4 gânduri despre „Rugăciune pentru Mihai și Caty Bodnariu!

Comentariile sunt închise

%d blogeri au apreciat: