Pastorul Victor Opris – Întâlnire specială cu Dumnezeu !!??

Marele om al lui Dumnezeu, Iov, după o perioadă îndelungată de zdrobire, ajunge la următoarea concluzie: Iov 42:5,6  Urechea mea auzise vorbinduse despre Tine, dar acum ochiul meu Te-a văzut. De aceea mi-e scârbă de mine și mă pocăiesc în țărână și cenușă.” Aceasta este atitudinea unui om care-L întâlnise cu adevărat pe Dumnezeu.

maxresdefault

Fratele Opris, declară o întâlnire specială cu Dumnezeu, iar atitudinea lui față de lucrarea lui Dumnezeu, dar mai ales față de Cuvântul lui Dumnezeu, se schimbă complet.

Din video de mai jos, se poate vedea faptul că suferința mare prin care a trecut în ultima perioadă, l-a adus la o întâlnire reală cu Dumnezeu. Prețul plătit a fost pe măsură, dar cred că a meritat din plin. Vorbim despre un pastor care predică Evanghelia de peste 40 de ani și care recunoaște lipsa de responsabilitate în predicarea Evangheliei. Recunoaște faptul că cei mai mulți predică Evanghelia bine și frumos, dar trăirea Evangheliei lasă de dorit, la cei mai mulți.

Frate Opris, apreciez mult mărturia și lepădarea de sine de care ai dat dovadă. Sper să fie un exemplu pe care să-l urmeze mulți alți lucrători și pastori și de ce nu, chiar și marii lideri religioși, înainte de a ajunge să plătească un astfel de preț.

Ești un caz fericit, Dumnezeu ți-a acordat o mare șansă, iar tu ai valorificat-o cu toată smerenia și lepădarea de sine. Slăvit să fie Domnul.

Dar să-l ascultăm pe fratele Opris personal, ce are de spus în această direcție.

Cu multă dragoste,

Mike Olari

pic

Click pe imagine pentru video

%d blogeri au apreciat: