Ghiță Ignat – Nebun pentru Cristos!

Ce altceva ar putea spune oamenii lumești pentru care mândria, faima, reușita în viață și afirmarea, sunt categoric virtuți, atunci când ei văd că cineva care are toate aceste lucruri, alege totuși smerenia, umilința, batjocura și renunță la toate beneficiile acestei lumi!??

Ei bine, cazul lui Ghiță este elocvent în această direcție, de aceea lumea din jurul lui este derutată și nu mai înțelege nimic din paradoxul vieții lui Ghiță. Citiți mai jos ce are Ghiță de spus în această direcție si ve-ți înțelege paradoxul vieții din perspectiva lui Dumnezeu.

Mike Olari


Ghiță Ignat: Bun sau Nebun

Scrisoare trimisă de Ghiță Ignat din Penitenciarul Botoșani

Nu aveam să încep să scriu acest mesaj dacă nu eram oarecum forțat să o fac. De ce zic asta? Se întâmplă ca foarte des să aud diferiți oameni, unii pe care îi cunosc, alții pe care nu îi cunosc, spunând că am înnebunit. Ce-i drept, foarte puțini mi-au spus lucrul acesta în față, dar chiar dacă nu au tăria să-mi spună direct mie, asta11124480_1085705964789129_8588743724843445531_n nu înseamnă că până la urmă nu ajung cuvintele lor la urechile mele.

Drept este că, în urmă cu ceva timp, acest fel de vorbe mă afectau, apoi, odată cu maturizarea mea ca și copil al lui Dumnezeu, vorbele unora sau altora au avut din ce în ce mai puțin efect asupra mea. De ce? Pentru că am realizat că orice ai face în această viață nu vei putea mulțumi lumea, cu atât mai puțin cu cât viața ta începe să se schimbe și seamănă din ce în ce mai puțin cu felul în care trăiai mai demult.

Continuarea

Un gând despre „Ghiță Ignat – Nebun pentru Cristos!

  1. Reblogged this on agnus dei – english + romanian blog and commented:
    Ursul Carpatin, fratele nostru in Domnul, Ghita Ignat are un nou blog in care ne impartaseste experientele lui cu Dumnezeu. Dumnezeu sa binecuvanteze aceasta lucrare, sa fie o lumina in intunericul acestei lumi si sa-L faca cunoscut tuturor pe Hristos Mantuitorul nostru!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

<span>%d</span> blogeri au apreciat: