INTERVIU realizat de Ghiță Ignat: Condamnat din prima zi!

În mai multe articole scrise de Ghiţă, el ne-a relatat experienţe trăite de el cu oameni care sunt închişi în Penitenciar.

Iată mai jos, un interviu realizat chiar de Ghiţă, cu un om care a ajuns să fie închis în penitenciar şi care a îndurat multe în viaţă. Ne rugăm în continuare pentru toţi cei închişi în penitenciare.

Un weekend binecuvântat,

Mike OlariINTERVIU realizat de Ghiță Ignat: Condamnat din prima zi!

Nu știam cum să încep această scrisoare; știam despre ce vreau să scriu, știam ce subiect să abordez însă nu știam cum să încep, așa că m-am oprit un moment și m-am rugat: „Doamne te rog spune-mi cum să încep aceste rânduri”. Dumnezeul în care mă încred este un Dumnezeu atât de plin de dragoste încât se implică în cele mai mici detalii ale vieții noastre dacă Îi cerem cu sinceritate acest lucru.untitled_4

Așadar voi începe prin a vă ruga să faceți un exercițiu de imaginație. Încercați să vă imaginați următorul scenariu: „Ești crescut într-o casă de copii încă din primele zile ale vieții fiind abandonat la naștere; crești greu fiind abuzat în fel și chip – orfelinatele românești de după 1990 au fost adevărate caverne de tortură. Așadar ai fost abuzat fizic fiind bătut crunt aproape zilnic, de multe ori ți-a lipsit mâncarea, ai fost lipsit de dragoste, de afecțiune, de atenție, de tot ceea ce un om are nevoie pentru a crește normal. Apoi, când te aștepți mai puțin, te trezești efectiv aruncat în stradă pentru că ai împlinit 18 ani. Nu ești pregătit în nici un fel să înfrunți realitatea străzii, dar nu interesează pe nimeni; nici o casă de copii nu putea ține pe nimeni odată ce a împlinit vârsta majoratului.

Continuarea

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: