Ghiţă Ignat – Copilaşii…

Poate de multe ori ne-am gândit că în închisoare, oamenii odată ajunşi acolo nu mai au nici o şansă la o viaţă nouă. Ei bine, iată că până şi acolo în închisori, Dumnezeu ridică oameni care Îi slujesc lui cu adevărat şi care deasemenea, ne trimit şi încurajări, nu de puţine ori.Mai jos, este o nouă scrisoare a lui Ghiţă, scrisă de el în penitenciar pe care vă invit cu drag să o citiţi.
Dumnezeu să vă binecuvânteze!„COPILAŞII…”

Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toţi. Vă scriu din nou cu mult drag şi multă dragoste şi cu speranţa că ceea ce citiţi pe acest blog poate fi de ajutor; nu ştiu în ce fel doar sper că poate ajuta.  16462_1042422979117428_8545789241587120326_n

Cineva a spus astfel: „A vorbi despre deţinuţi este ca şi cum ai vorbi despre oameni morţi.” Am văzut asta într-un interviu anterior. Nu ştiu la ce a vrut să facă referire acel bărbat. Probabil se gândea la faptul că cel ajuns după gratii se transformă dintr-o persoană vie în ceva care aduce mai mult cu un mort. Din unele puncte de vedere poate fi aşa – îţi sunt restricţionate multe drepturi şi de multe ori voinţa îţi este frântă, adică nu faci niciodată ceea ce vrei ci faci ceea ce ţi se cere sau impune; persoana încarcerată urmează reguli stricte – se supune regulamentului locului de deţinere. Prin aceste lucruri se face clar diferenţa între noi deţinuţii şi oamenii liberi.

Continuarea

2 gânduri despre „Ghiţă Ignat – Copilaşii…

Comentariile sunt închise

%d blogeri au apreciat: