De ce votez? Pentru că îmi iubesc copiii şi nepoţii!

donald-trump-bankruptcy-lies-r

Mai sunt doar două zile până America îşi va decide soarta pentru următorii 4-8 ani. De fapt, aceste alegeri pot să aibă un impact pe o perioadă mult mai lungă, datorită conjuncturii Curţii Supreme, care în următorii 3-4 ani va avea parte de modificări majore. Acesta fiind şi motivul pentru care aceste alegeri vor fi unice.

Este clar că, mulţi creştini spun, pe bună dreptate, că nu pot vota cu nici unul dintre cei doi candidaţi, fiindcă ambii au probleme de moralitate. Este adevărat acest lucru, dar tot atât de adevărat este şi faptul că noi, de fapt nu votăm persoane, ci votăm agenda partidului pe care aceste persoane îl reprezintă. Mai mult de atât, noi nu votăm pentru alegerea unui pastor în cadrul unei biserici, ci votăm pentru preşedintele ţării, lucru care face o mare diferenţă.

Vreau să aduc în atenţia celor care nu  vor să voteze, faptul că ei nedându-şi votul pentru o persoană, automat îl ajută pe celălalt. Fiecare vot dat unuia dintre candidaţi, anulează un vot de la celălalt candidat. Nevotând pentru Trump, automat lăsaţi un vot în plus pentru Hillary, a cărei agendă este clară.

  1. Pe termen scurt, agenda ei este exact continuarea celei promovate de Obama şi anume, este pentru avort şi extinderea drepturilor homosexualilor, iar acest lucru va îngrădi dramatic libertatea religioasă, care deja este în mare pericol.
  2. Va pune la Curtea Supremă, judecători liberali, care vor schimba constituţia Americii, lucru care va duce la transformarea Americii într-o ţară păgână.

Dacă totuşi, nu doreşti să fi parte cu o astfel de agendă şi practici păcătoase şi vrei să poţi spune copiilor şi nepoţilor tăi, că nu ai fost de acord cu aşa ceva şi că ai făcut tot ce ai putut şi a depins de tine să nu se întâmple acest lucru, atunci haideţi să mergem la vot şi să votăm cu Donald Trump, care are o agendă foarte apropiată de principiile creştine şi este categoric împotriva avortului şi îngrădirii drepturilor religioase, iar în ce priveşte Curtea Supremă, deja ştim că va numi judecători care vor respecta şi păstra constituţia Americii care a fost scrisă de oameni cu frică de Dumnezeu şi inspirată din Cuvântul Sfânt, Biblia.

Sunt complet dezamăgit de unii lideri creştini cu influenţă, care dau dovadă de o iresponsabilitate ieşită din comun, în aceste momente critice şi cu un impact mare asupra Americii şi nu numai.

În primul rând, eu cred că pastorii, nu ar trebui să se amestece în politică. Eventual, să spună celor pe care îi păstoresc, dacă sunt întrebaţi, „RUGAŢI-VĂ ŞI VOTAŢI CU CINE VĂ PUNE DUMNEZEU PE INIMĂ.” – atâta tot. Dar dacă totuşi, se consideră formatori de opinie şi nu rezistă să se amestece în a lua astfel de decizii, să dea dovadă de mai multă responsabilitate. Ca lider adevărat, nu poţi spune oamenilor doar ce să nu voteze, ci trebuie spus şi consecinţele în caz că nu votează.

Vă încurajez pe toţi să mergem la vot şi să votăm nu o persoană, ci agenda prezentată de acea persoană. Iar dacă vom fi din nou minţiţi, nu este pentru prima dată, dar avem conştiinţa împăcată că am făcut tot ce ne-a stat în putinţă ca să oprim agenda unui regim distrugător, pornit de Obama şi care va fi continuat chiar mai radical, de către Hillary Clinton, regim distrugător pentru o ţară care încă se vrea creştină.

Iar dacă marţi seara vom afla că Dumnezeu care controlează ISTORIA şi care este SUVERAN, a decis altfel, îi vom mulţumi şi vom continua viaţa mai departe, trăind frumos, după cum ne cere Biblia, acceptând voia lui Dumnezeu, aşa va fii.

God bless America.

 

Cu dragoste pentru toţi,

Mike Olari

Un gând despre „De ce votez? Pentru că îmi iubesc copiii şi nepoţii!

Comentariile sunt închise

%d blogeri au apreciat: