Vești de la Cristi Barbosu

maxresdefault

Mike,

Mulțumesc pentru rugăciuni și încurajare. Sunt copleșit de bunătatea lui Dumnezeu. Ieri am fost internat la 8:30 în spital și aseară la 11:30 am plecat de acolo, dupa mai bine de 10 ore de perfuzii. I-am simțit prezența în TOT. Deși mă așteptam, și mai ales medicii se așteptau la tot felul de reacții și efecte secundare, nu am avut nimic, din contră, cum spunea nevastă-mea (care a stat pe coridor lângă mine nemișcată într-un colț de 1mp) – side-effectul pentru Cristi a fost veselia :). Revenit acasă, mi-au zis să fiu pregatit pentru alte efecte, dar sincer, mă simt în formă și de azi dimineață am intrat „în pită” lucrând la o predică pentru luna decembrie.

Am fost copleșit și de rugăciunile oamenilor. Sincer, pe mulți nici nu îi cunosc, dar mi-au scris pe tot ce se poate scrie, au sunat-o pe Anne, au contactat biserica, cred că am avut peste 100 de mesaje doar ieri, iar azi continuă… Mă simt atât de binecuvântat, smerit și recunoscător. Dumnezeu mi-a facut parte de atâtea suprize ca rezultat al rugăciunilor (sunt sigur de asta). Spre exemplu, cum eu nu mai fusesem internat în spital, n-am știut ce să-mi aduc cu mine, și mi-au lipsut anumite lucruri, dar ca prin minune, chiar la ghișeul de internare, a trecut o persoană pe acolo, s-a oprit și m-a întrebat ce fac aici. Mi-a zis că mă știe de pe net și că lucrează în spital și dacă am nevoie de ceva, să nu ezit să apelez. A picat la fix. Apoi când să ajung în salon, la patul desemnat, mi s-a zis că nu mai e loc în salon și să revin în altă zi. Oarecum m-am bucurat, fiindcă erau 15 paturi, gălăgie și multă, multă lume, iar eu cu masca pe gură, trebuie să stau cât mai izolat să nu prind vreo infecție. Pe de altă parte, nu-mi era deloc convenabil să tot fac naveta între Arad și Timișoara, neștiind dacă voi găsi sau nu pat în spital. Dar asta e Romania… însa peste toate e Dumnezeu. Exact atunci, a trecut pe coridor profesoara care se ocupă de mine, și pe care o vezi rar și doar câteva minute pe zi în spital, fiindcă preda cursuri și mi-a găsit loc într-un salon unde am fost împreună cu alți 4 pacienți, în condiții foarte bune.

Domnul e bun. Si Îi mulțumesc fiindu-i recunoscător Lui și tuturor celor care s-au rugat și continuă să se roage pentru mine. E abia începutul, dar un început în care I-am simțit prezența. E un timp al șlefuirii, al curățirii, al binecuvântării, timpul în care îmi predic mie ce le-am predicat la alții: când viata te pune pe tușă, intri în sesiune cu Dumnezeu. De aceea am pace, chiar bucurie, dar și cercetare profundă și deschidere în a fi dispus să trec prin ceea ce El își dorește, fiindcă știu că e doar spre binele meu și gloria Lui.

 

 

Cristian Barbosu
www.harvestmetanoia.ro

27 de gânduri despre „Vești de la Cristi Barbosu

 1. Ma rog pt d voastra,nu va cunosc personal dar va apreciez mult predicile.Domnul intradevar este ff bun,chiar de ne trece si prin incercari .Multa sanatate si sa va auzim la predici cat mai multe .

  Apreciază

 2. Sunt ortodoxă,dar nu contează,Dumnezeu este al tuturor creștinilor.M-am rugat pentru sănătatea dvs.Mă bucur că sunteți mai bine.Doame-ajută!

  Apreciază

 3. Nu stiu ce boala purtati in trup, dar Domnul stie. Nu stiu ce plan are cu dumneavoastra, dar El stie. Si mai stiu ca va iubeste cu o dragoste neconditionata, nemasurata si ca este in controlul tuturor lucrurilor. Si ca planurile Lui sunt intotdeauna desavarsite. Dumnezeu sa va dea putere de Sus sa treceti biruitor peste aceasta incercare si in mnomentele de slabiciune sa rostiti cu credinta Filipeni 4:13 si 1 Corinteni 10:13. Fiti binecuvantat!

  Apreciază

 4. Fr.Cristian Barbosu,Dumnezeu sa va binecuvinteze cu multa,multa sanatate! vindecare grabnica!zilnic va ascultam si va apreciem predicile sunt o adevarata MANA!binecuvantata pt.mine si fam.mea,v-am trecut prioritar, pe lista de rugaciune!Dumnezeu sa va daruiasca vindecare deplina!!!Va salutam cu PS.34;17,18,19.din Michigam,USA ne rugam si va sustinem in rugaciune!

  Apreciază

 5. Dumnezeu sa va dea sanatate deplina frate Cristian ,credem ca Dumnezeu are inca mult de lucru prin dvs aici pe pamant…fiti binecuvantat !!!

  Apreciază

 6. Dumnezeu sa va ajute sa treceti cu bine oeste aceasta incercare. Si eu am trecut prin asa ceva…. Mai aveti de luptat,Dar Dumnezeu e Mare si Atotputernic. Va doresc sanatate! Domnul Iisus sa va vindece!

  Apreciază

 7. DUMNEZEU SA VA DEA TOT CE TREBUIE CA SA PUTETI TRECE CU BUCURIE ASA CUM A-TI SPUS PRIN FURTUNA VIETII , DOMNU II BUN SI CREDEM CA VA TRECE BIRUITOR , N-E RUGAM PENRTU DUMNEAVOASTRA CA SI UNII CARE AM TRECUT PE-AICI PRIN FURTUNI SI DOMNU A FOST BUN CU NOI SI NE-A DAT BIRUINTA 🙂 GOD BLESS YOU AND YOUR FAMILY 🙂

  Apreciază

 8. De o perioada de timp am aflat de incercarea prin care treceti fr, Cristi .Si eu am trecut pe aici in urma cu 4 ani. Cred mult in puterea si sustinerea in rugaciune a fratilor din Biserica .Domnul a fost milostiv si bogat in indurare ptr. mine.Asa doresc sa fie si cu D-voastra. Domnul Slavei si al Gloriei sa faca minuni si in acest caz.EL MERITA LAUDA,SLAVA SI CINSTEA IN VECI !
  AMIN

  Apreciază

 9. Cristy, ne rugam pentru tine, si stim ca Bunul Dumnezeu te trece si pe tine, ca si pe altii prin incercari si ca tu nu ti-ai terminat lucrarea pe acest pamant.Tatal Ceresc te va vindeca pentruca pe prea multi ii intaresti prin munca pe care o faci pentru mantuirea lor. Te apreciem foarte mult, ne rugam pentru tine, esti unul dintre cei mai inteligenti baptisti, avem nevoie de tine!!! Tara aceasta, are nevoie de tine!!!! Suntem linistiti si asteptam minunea din partea tatalui cersc. Dumnezeu sa aiba stire de tine!!!

  Apreciază

 10. Cristy, tu nu ti-ai terminat pe pamant treaba, intareste-te, spera si asteapta in tacere, Dumnezeul tau pe care-l slujesti cu un asa devotament si putere, nu te va parasi, nu te va lasa! Ne rugam Domnului pentru tine si suntem convinsi ca mai ai mult de lucru cu toti cei ce te urmaresc si inca nu au un moment hotarator. Dumnezeu sa-ti dea sanatate!!!

  Apreciază

 11. Fr Cristi Dl să iti dea biruință si o va face pt ca prin tine El a lucrat în chip minunat în multe vieti si sunt convinsă că mai are multe de lucrat cu tine El să dea vindecare deplină Fii binecuvântat!!!

  Apreciază

 12. Frate Cristi ma rog din toata inima pentru vindecarea dumneavoastra.Cred ca Domnul nostru va lungi firul vietii pentru ca avem nevoie de evanghelisti,plecarea dumneavoastra,nu va fi acum,cred cu toata taria.Domnul sa va binecuvinteze si sa va dea putere sa treceti biruitor prin aceasta incercare.

  Apreciază

 13. Domnul este bun;El este un loc de scapare in ziua necazului;si cunoaste pe cei ce se incred in El.”Naum 1;7 Praying for you!!

  Apreciază

 14. Un comentariu care probabil „se va pierde” (cum se mai intampla pe aici):

  Marturie crestina. Romulus Papp. O marturie vibranta

  Apreciază

 15. Dumnezeu este viață! Și noi cerem viața din mâna Lui!Dumnezeu sa va întărească sa rămâneți neclintit în credinta dumneavoastră!

  Apreciază

Comentariile sunt închise

%d blogeri au apreciat: