Nou mesaj de la Cristian Barbosu!

Cu câteva zile în urmă, am primit din partea lui Cristian Barbosu, informaţii la zi cu privire la starea lui de sănătate.

Mesajul a fost postat pe blogul meu, dar a fost scris în limba engleză.

Luând în considerare faptul că mulţi din cei ce îl susţin necontenit pe Cristi în rugăciunile lor sunt din România, iar mulţi dintre ei nu înţeleg limba engleză, m-am gândit să traducem şi în limba româna aceste informaţii.

Mike Olaricristian-barbosu1Dragă Ani şi Mike,

Iată mai jos informaţii actualizate privitor la sănătatea mea. Doar ce am terminat primul ciclu al tratamentului. Slavă Domnului şi vă multumesc pentru rugăciunile voastre – nu am avut nici un efect advers de la tratament.

Am putut să fac tratamentul în Timişoara (45 minute distanţă), săptămânal, într-un spital public cu foarte mulţi pacienţi, dar totodată având nenumărate oportunităţi de a le împărtăşi Evanghelia şi a mă ruga împreună cu ei. Mulţumesc lui Dumnezeu că nu m-am îmbolnăvit de altceva, aşa cum se întâmplă în multe spitale din România. Am început deasemenea un tratament complementar pentru a-mi întări imunitatea şi pentru a diminua efectele adverse, dieta care constă într-o schimbare radicală a regimului meu alimentar (fără carne, lactate, zahăr, carbohidraţi, gluten) – totul trebuie să fie organic şi crescut acasă. Este foarte greu să găseşti produse naturale crescute acasă, într-o Eră a supermarketurilor, însă am găsit nişte fermieri care cresc doar organic, fără alte chimicale. Deasemenea, zilnic iau câteva duzine de vitamine, uleiuri esenţiale şi unele suplimente, unele care nu sunt foarte uşor de găsit în România. Am slăbit 14 kg în 3 luni, deci cred că arăt ca un fotomodel acum 🙂

Momentam am întrerupt tratamentele pentru o lună, pentru ca trupul să se poată reface după primul ciclu al tratamentului care a fost un fel de artilerie grea pentru ultimele 6 săptămâni. În jurul datei de 15 Ianuarie, doctorii vor face din nou biopsie şi alte teste să vadă stadiul de evoluţie/involuţie al cancerului. În funcţie de acest rezultat, vor prescrie urmatorul ciclu de tratament împreună cu toate hârtiile necesare, pentru a vedea dacă Guvernul va acoperi aceste cheltuieli. Primul ciclu de tratament şi spitalizare a fost plătit de către Guvern (aproximativ 2000 de euro zilnic) ceea ce a fost o binecuvântare imensă. Vă rog să vă rugaţi ca şi cel de-al doilea ciclu să fie aprobat deasemenea.

În momentul de faţă urmez un tratament complementar format din 10 sesiuni: vitamina C intra-venos şi terapie cu Ozon – pentru a creşte nivelul de oxigen din sânge, având în vedere că celulele canceroase „urăsc” oxigenul. Toate aceste sesiuni de tratament le urmez în Timişoara ceea ce este minunat, pentru că altfel, într-o clinică specializată din Germania sau în alte părţi ale Europei, ar trebui să stau pentru 10-21 de zile la tratament şi preţurile ar varia între 6000-10.000 de dolari, dar în Timişoara costă de 10 ori mai puţin.

Acum mă pregatesc pentru perioada Crăciunului, vom avea multe evaluări ale slujirii, care vor avea loc săptămâna viitoare cu toţi liderii nostri.

Mulţumesc pentru mesajele de încurajare, rugăciuni şi gandurile bune. Vedem cum Dumnezeu lucrează în vieţile noastre şi prin vieţile noastre. Presbiterii din biserică mi-au spus că predicile din această toamnă, au fost foarte puternice. Îl laud pe Dumnezeu pentru Puterea Sa manifestată printr-un vas de lut aşa slab ca mine.

Fiona este aici şi suntem fericiţi. Acum înregistrează pentru cel de-al treilea album de laudă al echipei de laudă şi închinare.

Mulţumesc că ai luat legătura cu ea şi ai ajutat-o.

Să aveţi un Crăciun binecuvântat. Domnu-i bun!

Cristian Barbosu

5 gânduri despre „Nou mesaj de la Cristian Barbosu!

  1. Binecuvantat sa fie numele scump al Domnului nostru Isus Hristos. Kil El nadajduim noi ca in bunatatea lui ne va vindeca pe deplin pe fratele nostru Cristi Barbosu. Avem nevoie de el, inca, Evanghelia DOMNULUI ISUS are nevoie de el sa lucreze pentru ca sunt multi, foarte multi oameni care sa auda pentru ca au urechi de auzit si inimi de primit. Amin

    Apreciază

  2. Fie ca bunul Dumnezeu sa se atinga de fratele Cristi Barbosu si sa-i dea vindecare deplina. Sunt sigur ca va iesi biruitor din aceasta grea incercare. Frate Cristi te pomenesc mereu in rugaciunile mele si cred cu tarie ca Domnul Isus Christos, Medicul Suprem, iti va da o mare izbavire cu privire la starea sanatatii tale.

    Radu Lacsan,

    Toronto, Canada

    Apreciază

Comentariile sunt închise

%d blogeri au apreciat: