TOTDEAUNA vom fi ALATURI de ISRAEL – Nikki Haley, discursul de la Audierea Senatului de Confirmare (VIDEO)

agnus dei - english + romanian blog

FOTO FOTO  WYFF.com

Traducere Agnus Dei – SURSA –http://www.breitbart.com/

Nikki Haley care a fost aleasă de  presedintele Donald J. Trump ca reprezentanta la  ONU,  a criticat această săptămână ceea ce ea a numit prejudecată ONU împotriva Israelului și eșecul organismului internațional de a aborda alte probleme, mai presante ale lumii.

Miercuri, in timpul audierii  de confirmare a Senatului, Haley, care servește  în prezent în calitate de guvernator al statului Carolina de Sud, a declarat că administrația Obama a permis ONU să „maltrateze” Israelul și are un record lung de nedreptate concentrata asupra statului evreu.

Haley, a  numit de asemenea rezoluția din luna trecută a Consiliului de Securitate împotriva Israelului o „lovitură in gura stomacului.” Statele Unite s-au abținut de la votul asupra Rezoluției 2334, o miscare care a i-a asigurat trecerea. Rezoluția face referire la Banca de Vest (West Bank) și secțiunile de est ale Ierusalimului ca fiind teritorii palestiniene ocupate și a cerut oprirea completă a…

Vezi articolul original 432 de cuvinte mai mult

Un gând despre „TOTDEAUNA vom fi ALATURI de ISRAEL – Nikki Haley, discursul de la Audierea Senatului de Confirmare (VIDEO)

  1. Statul Israel actual ,înca de la înfiintarea lui din 14 /5/ 1948 a fost,este si va ramâne pâna la sfârsitul timpului,un prilej de instabilitate,conflicte religioase si razboaie între natiuni,deoarece este lucrarealui Antichrist a „omului faradelegii”!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: