VIOREL IUGA – Sunt şi cu ajutorul Domnului voi rămâne o persoană care crede în valorile creştine prezentate în Sfintele Scripuri şi voi face ce depinde de mine ca cei care aşezaţi pentru o anumită perioadă la conducerea României să le cunoască…

agnus dei - english + romanian blog

viorel-iuga

Datorită întrebărilor primite de la unii colegi şi datorită unor comentarii pe paginile de socializare, pentru toţi cei interesaţi sinceri de adevăr, vreau să fac următoarele precizări:

1. Când am cerut Preşedintelui României să se exprime în dreptul familiei, nu am fost împotriva sau favorabil unui partid. Am dorit binele României!

2. Când am cerut să ne rugăm pentru alegerile din România, nu am avut în vedere binele unui partid. Am dorit binele României!

3. Când am cerut să ne unim şi să ne angajăm la 100 de zile de rugăciune pentru Preşedinte, parlamentari şi ţară nu am fost împotriva sau favorabil unui partid. Am dorit binele României!

4. Când v-am rugat să îi cerem Preşedintelui şi Guvernului să dea curs dorinţei cetăţenilor şi să organizeze referendumul pentru definirea clară a familiei, nu am fost împotriva sau favorabil niciunui partid. Am dorit binele României!

5. Când v-am rugat să…

Vezi articolul original 169 de cuvinte mai mult

%d blogeri au apreciat: