Fiona Barbosu, o studentă care face cinste României!

Adesea știrile șocante, senzaționale, cu conotații negative, se răspândesc cel mai repede și se pare că sunt binevenite, așteptate, și consumate pe nerăsuflate. Mult mai rar, știri constructive, cu conotație pozitivă, sănătoasă, ocupă prima pagină a ziarelor – fie ele și online. Astăzi, aș dori să vă atrag atenția cu o astfel de știre, care să reliefeze mai degrabă contribuția – în aparență minoră – a unei tinere românce, la una din edițiile evenimentului Liberty University Convocation.

Datorita aprecierii de care Fiona se bucură la Liberty University din Virgina, USA, unde este studentă, ea a fost rugată să se alăture trupei de worship și să cânte la una dintre întâlnirile săptămânale ale studenților, chiar în limba ei maternă. Așa cum veți putea urmări în înregistrarea video de mai jos, ea a făcut acest lucru din toată inima și în felul acesta, nu numai că a adus cinste și onoare lui Dumnezeu în fața a mii de studenți, pe scena acestei mari universități, dar a facut-o în limba română, reprezentând în același timp România, ca un mic ambasador al nostru al tuturor, al celor care vorbim și simțim românește.

screen-shot-2017-02-23-at-11-35-pm

Chiar dacă sunt plecat din România de peste 35 ani, totuși, inima mi-a ramas într-un fel acolo, și se bucură de fiecare dată când eu, sau altcineva, beneficiem de anumite momente speciale în care putem să reprezentăm țara noastră, fie aici in America, fie oriunde în altă parte.

Multumim, Fiona, și mult success în continuare.

God bless you and yours!

Mike Olari

Puteți asculta acel moment special, începând cu minutul 3:31, apasând pe linkul de mai jos.

http://media2.liberty.edu/mediaplayer/975/full

2 gânduri despre „Fiona Barbosu, o studentă care face cinste României!

Comentariile sunt închise

%d blogeri au apreciat: