Rugăminte către pastorul Florin Ianovici!

11696539_917904131608982_7915710995451498317_o
Sursa foto: Facebook

Dragă frate Florin,

Sunt mişcat şi trist în acelaşi timp, de tot ceea ce ţi se întâmplă şi mă rog ca Dumnezeu să-ţi fie aproape în aceste momente grele din viaţa ta şi a familiei tale.

În acelaşi timp, sunt foarte dezamăgit de felul cum tu gestionezi toată această situaţie apărută în viaţa ta.

Eu nu sunt curios dacă eşti sau nu vinovat de ceva, în ce priveşte acuzaţiile aduse la adresa ta, dar sunt foarte curios şi te urmăresc de aproape, cum vei trece peste aceste momente prin care Dumnezeu a îngăduit să treci acum.

Ai predicat ani de zile atât de frumos şi convingător, la mii şi mii de oameni. Ne-am uitat la tine, ca la un slujitor al lui Dumnezeu, bine pregătit şi foarte matur, gata să înfrunte orice situaţie în viaţă. Dar acum, când ar fi trebuit să dovedeşti această maturitate şi echilibru spiritual, se pare că nu eşti la înălţimea la care noi, ascultărorii tăi, ne aşteptam să fii. Dar, o să încerc să explic poziţia mea mai detaliat şi să îmi motivez ieşirea aceasta publică.

Eu cred că expunerea în spaţiul public Online, a acestei încercări prin care treci, a fost o mare greşeală. Dar dacă totuşi ai făcut imprundenţa şi ai ieşit, era bine să ne dai o lecţie practică, despre cum trebuie să ne comportăm şi noi, cei ce ţi-am ascultat predicile ani de zile, în cazul în care vom trece prin astfel de situaţii.

Cred că acesta este momentul în care trebuie arătată smerenie, supunere şi  multă dragoste, chiar faţă de cei ce se pare că te nedreptăţesc, aşa cum Biblia ne învaţă foarte clar.

Ai o ocazie unică în această direcţie, iar noi, cei ce te-am apreciat şi stimat şi care dorim să credem în continuare în nevinovăţia ta, să putem învăţa în aceste momente, cum trebuie să ne comportăm, atunci când vom ajunge în vreo situaţie similară. Noi ştim că nici un fir de păr nu cade fără ca Dumnezeu să ştie de el. Cu atât mai mult într-o încercare atât de mare, venită peste un slujitor cu un impact internaţional.

Pornind de la acest cuvânt, trebuie să înţelegi că tu, nu trebuie să te lupţi nici împotriva conducerii Cultului, nici cu cei ce scriu despre tine. Ci să înţelegi că Dumnezeu a îngăduit această încercare peste tine şi cu siguranţă, la timpul potrivit, îţi va face dreptate. Lucrarea fiecăruia dintre noi este încercată, la un moment dat. Important este cum trecem peste această încercare şi moment critic din viaţa noastră. Trebuie neapărat ca ceea ce am predicat, în astfel de momente să putem pune şi în practică.

Dragul meu frate, continuarea acestei lupte pe Internet, aduce mare deserviciu lucrării lui Dumnezeu. Pe Internet, sunt mulţi creştini imaturi, care au nevoie de un model din partea ta, nu de instigare la ceartă, răzbunare şi ură. La ce te va ajuta această luptă pe care ai provocat-o între fraţi, când lucrarea lui Dumnezeu este blamată şi vorbită de rău?

Vei fi responsabil de orice om micuţ şi slab în credinţă, ce urmăreşte această luptă între „partide”, să nu mai vorbesc despre cei care încă nici nu-L cunosc pe Dumnezeu. Dacă nu te opreşti imediat, probabil că vei distruge tot ce ai făcut cu atâta efort şi sacrificiu, pentru mulţi ani, dacă nu chiar mai mult.

Mă rog Domnului să-ţi dea lumina necesară să pui capăt cât mai curând acestei defăimări adusă lucrării lui Dumnezeu. Este timpul ZDROBIRII tale. De ce nu vrei să te laşi pe mâna lui Dumnezeu, cum au făcut marii oameni ai lui Dumnezeu: Iosif, David, Moise, Pavel şi mai aproape de noi, fratele Richard Wurmbrand, care după 14 ani de temniţă comunistă, arată o dragoste de invidiat, chiar şi faţă de cei ce l-au persecutat, împărţindu-şi pâinea şi medicamentele cu ei…

Avem nevoie de modele demne de urmat, creştini maturi, echilibraţi şi plini de dragoste, care să ne dea o lecţie practică; care cred şi sunt gata să demonstreze acest lucru, atunci când situaţia o cere.

NU VREI SĂ FII TU ACEST MODEL??

Mă rog să spui un DA categoric şi să renunţi imediat la orice luptă şi astfel, cerul să se poată lăuda cu tine, iar Dumnezeu să fie lăudat pentru acest lucru.

Cu multă dragoste în Hristos,

Mike Olari

8 gânduri despre „Rugăminte către pastorul Florin Ianovici!

 1. Frate Mike, cred că acesta este cel mai la indemână gest pentru noi toți, care nu suntem în astfel de încercări, să ne dăm cu părerea și a-l sfătui pe fratele Florin ce ar trebui și ce nu ar trebui să facă, în aceste situații tulburi prin care trece.
  Nu sunt membru in biserica Betel si nici un susținător al dânsului, pur si simplu, mă deranjează când unii, spun tot felul de lucruri despre astfel de oameni sau situații și foarte probabil ei habar nu au cum ar fi, dacă in locul fratelui Florin, s-ar afla chiar ei.
  Consider, că era mult mai înțelept, dacă a-ți lua o zi de post și v-ați ruga mai mult pentru fratele Florin.
  Cred, că el are nevoie mai multă, de susținerea noastră in rugăciune, decât de păreri pro sau contra atitudinii față de situația actuală.
  Doamne ajută!

  Apreciază

 2. DUMNEZEU ESTE CEL CARE ARE PUTERE SA LUCREZE LA ADEVAR – IAR DACA SUNTEM NOI CEI INZESTRATI CU MARELE HAR DE FERICIRE SA SUPORTAM OCARILE LUI HRISTOS ,ATUNCI TREBUIE SA INTELEGEM SI SA NE INDRUMAM DIN CUVANTUL LUI ,, EL NU A DESCHIS GURA ……….”A LASAT PE TATAL SA-SI DUCA LUCRAREA LA BUN SFARSIT FARA CARTIRE .EU FRATE NU TE CUNOSC DAR SUNT LANGA TINE ,TE SUSTIN IN RUGACIUNE !! DUMNEZEU SA DESAVARSEASCA LUCRAREA LUI IN TINE -EU NU TE JUDEC ,CI TE INCURAJEZ SA PRIMESTI TOTUL CU MULTUMIRE !!! DACA PUTEM MULTUMI LUI DUMNEZEU IN LUCRURILE BUNE ,PUTEM FI MULTUMITORI SI IN INCERCARE !! SA NU UITAM DE BUNATATEA LUI CU CARE NE-A INCONJURAT ATATA VREME .

  Apreciază

Comentariile sunt închise

%d blogeri au apreciat: