FLORIN IANOVICI RĂSPUNDE! – DREPT LA REPLICĂ

11696539_917904131608982_7915710995451498317_o

Cu toate că am primit acest răspuns de la fratele Florin, în privat, îl socotesc ca un drept la replică şi îmi permit să-l fac public, mai ales că este un răspuns clar la provocarea făcută de mine şi chiar îl consider necesar, pentru clarificări.

Apreciez răspunsul fratelui Florin şi îl asigur de toată dragostea mea faţă de toţi oamenii lui Dumnezeu.

Aşa cum fratele Florin specifică în răspunsul trimis, eu am încercat să-l contactez încă de la început, dar din păcate nu am primit nici un răspuns atunci, lucru care m-a făcut să trec la pasul al doilea şi anume, la un apel public.

Oricum m-am rugat şi voi continua să mă rog, ca Dumnezeu să-i facă dreptate cât mai curând, ca astfel lucrarea Domnului să nu aibă prea mult de suferit. Mă rog deasemenea şi pentru familia fratelui Florin şi totodată şi pentru lucrarea cu copiii. Ar fi păcat ca acei copii frumoşi şi nevinovaţi să aibă de suferit, de pe urma acestor bătălii lumeşti.

Cu multă dragoste,

Mike OlariRăspunsul fratelui Florin Ianovici!

Apreciez sinceritatea Dvs și preocuparea de a avea o mărturie bună în faţa oamenilor. Vă asigur că nu e ușor. Dovezile pe care le dețin cu privire la nedreptățile făcute, deseori mă amărăsc. Dar sunt conștient că viaţa înseamnă mai mult decât Florin Ianovici. De aceea mă lupt în rugăciuni. Cea mai grea luptă e a neadevărurilor și răutății  cu privire la Viaţă și Lumină. Au spus în comunicat că sunt ,,niște reclamații” .În fapt nu există nimic scris, ci șușoteli . Acest lucru ne afectează lucrarea și pe copiii pe care îi îngrijim. Dar și aici Dumnezeu va avea ultimul cuvânt .

Vă reamintesc că pana și dvs mi-ați solicitat un articol cu privire la suspendare și am tăcut deși am dovezi tulburătoare ale incorectitudinii săvârșite faţă de mine. Am tăcut atunci și sper să o fac și acum . Familia, colegii , cunoștințele apropiate lucrează în domeniul juridic și m-au asigurat că în cazul unui proces sunt șanse mari să obțin dreptatea în instanță. Deci, nu e ușor să fii în locul meu. Mă rog și postesc zilnic și sper să vă rugați și dvs.

Mulțumesc.

5 gânduri despre „FLORIN IANOVICI RĂSPUNDE! – DREPT LA REPLICĂ

  1. Nu as vrea sa denigrez pe nimeni dar prea sfinti de la cult au pierdut un frate si au ramas cu scaunele rusine Totusi am o intrebare ce realizari au caci pe copii nostri la scoala au profesori de religie ortodoxa.

    Apreciază

  2. A republicat asta pe agnus dei – english + romanian blog și a comentat:
    FLORIN IANOVICI: Cea mai grea luptă e a neadevărurilor și răutății cu privire la Viaţă și Lumină. Au spus în comunicat că sunt ,,niște reclamații” .În fapt nu există nimic scris, ci șușoteli . Acest lucru ne afectează lucrarea și pe copiii pe care îi îngrijim. Dar și aici Dumnezeu va avea ultimul cuvânt …..

    Apreciază

Comentariile sunt închise

%d blogeri au apreciat: