S-a dat AMNISTIA!!!

Toate canalele TV vuiesc în aceste zile cu știri despre grațiere și amnistie. Opinia publică este împărțită în cel puțin două tabere, unii pro, alții contra. Rar găsești un om liber care să spună că nu-l interesează acest subiect.amnistie

Televiziunile, ca și în oricare altă afacere, caută să tragă fiecare foc la oala ei, sunt doi ani îndată de cât fac emisiuni despre pușcării. Aduc invitați fel de fel, unii aruncă lacrimi de crocodil și doresc să arate cât de mult le pasă, alții bat cu pumnul în masă și strigă cât îi șine gura: „fără iertare, fără grațiere!”, bucuroși fiind în inima lor că n-au fost încă prinși și arestați.

Lucruri din acestea care mai de care se petrec la TV, așa cum am scris mai sus cam în ultimii doi ani. Cei direct vizați de tot acest circ – deținuții, unii cu mai multă școală, alții cu mai puțină, stau ore în șir urmărind toate aceste emisiuni, făcând rating și băgând bani în buzunarele domnilor de la TV.

Când e vreo emisiune despre pușcării nu auzi musca în penitenciar, toți deținuții sunt ochi și urechi, se termină emisiunea și toți se duc la culcare bucuroși, căci poate se va gândi și la ei cineva și vor ajunge și la ei acele condiții demne de trai ale secolului XXI, despre care ne vorbesc cei care ne conduc.

După câte o astfel de emisiune dis de dimineață a doua zi îi auzi pe deținuți vorbind și dezbătând cele urmărite la TV cu o seară înainte, fie în plimbător, ori pe secție fiecare își dă cu părerea.

Sunt atât de confuzi acești oameni și îi auzi pe unii dintre ei vorbind anumite lucruri de ai impresia că s-a uitat televizorul la ei și nu ei la televizor.

Personal nu cred în promisiunile oamenilor, oamenii sunt așa cum zice vorba românească,… continuare articol

%d blogeri au apreciat: