Interviu cu Ghita Ignat in Penitenciarul din Botosani

Ghita_Ignat
Printre multele activitati avute in cele trei saptamani petrecute in Romania, mi-am pus deoparte 3 zile in care am calatorit din Vestul Romaniei, pana la Penitenciarul din Botosani, unde fratele Ghita Ignat (Ursul Carpatin) ispaseste o pedeaspsa de 4 ani. Prin bunavointa conducerii Penitenciarului Botosani – Administratia Nationala a Penitenciarelor din Bucuresti, nu numai ca l-am putut vizitat pe Ghita, dar ni s-a permis si acordarea din partea lui a unui interviu, chiar acolo in incinta Penitenciarului. Multumim pe aceasta cale conducerii Penitenciarului, pentru aprobari si frumoasa primire pe care ne-au facilitat-o.

Am petrecut un timp minunat cu Ghita, iar interviul luat este, din punct de vedere spiritual la inaltime, chiar daca poate, calitatea filmarii lasa putin de dorit, lucru pentru care ne cerem scuze.

Cred ca in conformitate cu Cuvantul lui Dumnezeu, care fericeste pe cei ce viziteaza pe cei din puscarii: „Am fost gol și M-aţi îmbrăcat; am fost bolnav și aţi venit să Mă vedeţi; am fost în temniţă și aţi venit pe la Mine.’” ‭‭Matei‬ ‭25:36‬   –  acele trei zile au fost momentele cele mai inaltatoare si benefice spiritual.

Cu aceasta ocazie impreuna cu sotia si baiatul nostru cel mai mare Cosmin, dupa vizita facuta fratelui Ghita, am innoptat la familia lui Ghita, unde am petrecut momente binecuvantate impreuna cu sotia lui Ghita, Adriana si cei 3 copii, care ne-au incantat si impresionat cu istetimea si energia lor.

Intr-adevar, Ghita este binecuvantat cu o familie speciala, care-l iubeste mult pe Dumnezeu, dar si pe el.

Asa dupa cum veti putea observa ascultind interviul, Ghita este intr-o forma spirituala excelenta si plin de dragoste pentru cel ce l-a mantuit, dar si pentru cei din jurul lui. Abia asteapta sa fie eliberat, pentru a se implica din plin in lucrarea de evanghelizare a Romaniei si nu numai. Ne-a facut o placere deosebita sa ascultam marturia impacarii lui cu Dumnezeu, fara retineri sau ocolisuri, ci plin de curaj si bucurie, lucru care dovedeste o reala nastere din nou!

Dar va las pe dumneavoastra sa trageti concluziile dupa ce veti asculta acest interviu.

Cu multa dragoste si pretuire pentru Imparatul,

Mike Olari

Accesati linkul de mai jos pentru a vizualiza interviul.

2 gânduri despre „Interviu cu Ghita Ignat in Penitenciarul din Botosani

Comentariile sunt închise

%d blogeri au apreciat: