Ursul Carpatin – Din nou în libertate!

IMG_5463

Ieri, 9 iulie 2017, am avut parte de o zi mult binecuvântată de Domnul, prin faptul că după aproape două luni de zile am fost din nou acceptați să luăm parte la slujba de duminică dimineață a unei biserici din libertate. De data aceasta, Dumnezeu ne-a trimis la Biserica „Betania” din localitatea Cătămărești-Deal, județul Botoșani. Acolo am fost primiți cu multă căldură și dragoste de frații din această biserică și zic ca Dumnezeu să-i binecuvânteze pentru inima aleasă pe care o au, iar în mod special pentru că unii dintre ei se implică activ în lucrarea din Penitenciar.

Unul dintre frații de la Betania, fiind chemat la amvon să dea un îndemn, a zis ceva foarte interesant: „Mulțumesc lui Dumnezeu care schimbă vieți, atât între cei liberi, dar mai ales între a celor din pușcării. Slăvit să fie Numele Său pentru că noi, creștinii, asta ne dorim, ca viețile acelora care au greșit, fie liberi, fie închiși, să fie schimbate în bine”.

Îmi doresc ca inimile câtor mai mulți frați în credință de pretutindeni să vină prin rugăciune în sprijinul lucrării pe care Dumnezeu o … continuare articol

%d blogeri au apreciat: