Familia Volintiru are nevoie de susținere in post și rugăciune!!

 

 

„Niciodată nu vom înțelege pe deplin de ce Dumnezeu îngăduie anumite situații mai dificile în viata noastră. Dar știm că El este mereu cu noi și toate lucrurile lucrează împreuna spre binele celor ce-L iubesc.

În această vreme de grea încercare peste familia noastră avem nevoie de persoane care înțeleg LUPTA SPIRITUALĂ, care știu să se roage cu pasiune , cu credință, chiar cu bucurie căci văd rezultatul.

La îndemnul Domnului am primit, ca din data de LUNI 14 AUGUST – 3 SEPTEMBRIE, să intrăm în POST DE 21 ZILE pentru cauza fiului nostru PAUL care este în coma din 5 August și doctorii nu-i dau nicio șansă.

În acest post să intre cine vrea, cine poate și câte zile poate ca să acoperim fiecare zi. Ar fi bine să fim cât mai multe persoane zilnic. Este mare bătălie spirituală căci Domnul are o mare lucrare de făcut prin acest copil și deasemenea prin noi pentru SLAVA Domnului.

În aceste zile de post (dacă se poate doar cu apa), este foarte importantă rugăciunea:
– declarăm promisiunile Domnului
– aducem laudă și mulțumire Domnului pentru ce va face El
– rugăciuni în DUHUL, căci El știe cel mai bine cum să mijlocească
– chemând DUHUL CARE L-A ÎNVIAT PE ISUS DIN MORȚI SĂ VINĂ ȘI PESTE PAUL

Nu mai putem răspunde la mesaje căci suntem mai mult la spital. Lupta e foarte grea – este LUPTA CREDINȚEI, dar NU NE ÎNDOIM, CI NE ÎNCREDEM ÎN BUNĂTATEA ȘI PLANUL MĂREȚ PE CARE DOMNUL ÎL ARE CU NOI TOȚI.

Vă mulțumim că sunteți alături de noi și vine și vremea să ne BUCURĂM
de minunile Domnului.”

Declarăm că nimeni nu este așa puternic cum e Domnul nostru!
Ne unim în rugăciune în aceste 21 de zile și vom vedea cum Dumnezeu va lucra! Tu și cu mine suntem responsabili de ceea ce facem cu timpul nostru și cât investim în rugăciunea de mijlocire! Dumnezeu să te întărească pe tine, cel care te implici!

Rodica Volintiru

%d blogeri au apreciat: