Ursul Carpatin – Despre vrăjitorie!

despre-vrajitorie

Am râs copios când un coleg deținut ne-a povestit cum toți banii pe care i-a câștigat ilegal din traficul de țigări s-au dus către o vrăjitoare care i-a promis că, dacă va plăti suficient, va câștiga inima unei domnișoare pe care el o îndrăgea grozav. Și uite așa se uita pe pereți colegul nostru, povestind într-un mod haios care ne făcea pe toți să râdem, dar pe de altă parte se citea o oarecare părere de rău pe chipul său pentru anii pe care îi are de petrecut în pușcărie, fără să se fi ales cu nimic din banii pentru care stă în spatele gratiilor.

Din experiența mea și a altora, banii care vin din infracțiuni vor pleca întotdeauna mai ușor decât au venit. Mirajul lor ține foarte puțin, apoi suferința care vine tot de pe urma lor, ține mai mult și se întinde până acolo încât îți afectează și familia, și pe toți cei dragi. Așadar, colegul meu deținut este doar o altă victimă a diavolului, de care s-a lăsat amăgit de două ori: o dată prin faptul că a crezut că, făcând infracțiuni se va îmbogăți, a doua oară pentru că dorind să aibă ca partener de viață o domnișoară care se dădea greu de cucerit, a apelat la serviciile acelei vrăjitoare.

Deși la prima vedere povestea lui pare amuzantă, dacă te uiți cu băgare de seamă și dacă pui toată această întâmplare în lumina adevărului ce stă scris în Sfânta Scriptură, realizezi că oamenii care apelează la vrăjitorie se expun de unii singuri unor pericole extraordinar de mari.

Primul pericol este acela de a rămâne fără bani, fără agoniseală sau și mai rău, așa cum știm din media că au pățit unele vedete autohtone, poți rămâne chiar și fără casa în care locuiești. Din punctul meu de vedere, acestea sunt lucrurile cele mai puțin grave. Mai greu este faptul că, apelând la vrăjitorie, intri într-un conflict direct cu Dumnezeu, ceea ce nu doresc nimănui și cred că nu există om care să-și dorească lucrul acesta. Dumnezeu ne-a creat și ne iubește și este gata să ajute oricând. Întotdeauna ne dorește binele și vrea să ne vadă mântuiți pe toți – …Domnul nu întârzie în împlinirea făgăduinţei Lui, cum cred unii, ci are o îndelungă răbdare pentru voi şi doreşte ca niciunul să nu piară, ci toţi să vină la pocăinţă…” – 2 Petru 3:9. Însă, conform cu învățătura Sfintelor Scripturi, atunci când noi oamenii apelăm la practici oculte din diferite motive, atunci noi îl dăm la o parte pe Dumnezeu și cerem practic ajutor diavolului, care să nu uităm că este cel mai mare dușman al sufletelor noastre. Desigur că diavolul, fiind un înșelător, îți va oferi „ajutorul”. Însă, îți spun cu toată dragostea și prețuirea, că „ajutorul” său înseamnă „MOARTE”.

Colegul meu îmi spunea că într-adevăr atunci când plătea vrăjitoarea, în ziua următoare lucrurile păreau că se mișcă în direcția dorită de el. Însă, după câteva zile, vrăjitoarea vroia din nou bani. Astfel, situația se schimba în defavoarea lui. M-a întrebat mirat: „Oare acea vrăjitoare din București să fi vorbit cu fata de care eram eu îndrăgostit care era din Botoșani?”. I-am răspuns… continuare articol

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: