„Noi însă nu suntem din aceia care dau înapoi!?!

 

„Noi însă nu suntem din aceia care dau înapoi ca să se piardă, ci din aceia care au credinţă pentru mântuirea sufletului.”
Evrei 10.39

Timp pierdut

O doamnă în vârstă se hotărî să facă o scurtă călă­torie cu trenul, pentru a admira o regiune pe care nu o cunoştea, dar a cărei frumuseţe fusese mult lăudată. Ea gusta mai dinainte această plăcere. Urcă în vagon, îşi căută un loc bun, iar după ce-l găsi, îşi aranja cu gri­jă bagajele punându-le când sus, când jos. Îşi agăţă mantoul, aranjă perdelele de la ferestrele vagonului. Când totul a fost în ordine, satisfăcută, gândi că era timpul, în sfârşit, să se aşeze şi să admire peisajul. Dar trenul îşi încetini mersul şi curând auzi numele gării un­de trebuia să coboare. „Oh”, gândi ea, „dacă aş fi ştiut că se ajunge aşa de repede, nu mi-aş fi pierdut timpul cu aceste mărunţişuri fără importanţă.”
Câţi dintre noi, la sfârşitul unui an, ar putea să spună: „Dacă aş fi ştiut că timpul trece atât de repede, nu l-aş fi pierdut ocupându-mă cu lucruri uşuratice.” Fericiţi sunt toţi aceia care în acest an nu au dat înapoi, ci au avut credinţă pentru mântuirea sufletului. Cei care încă nu s-au ocupat de apropierea lor de Mântuitorul, o pot face chiar acum.

FamToFam

%d blogeri au apreciat: